Fetelor, de 5 minute ma tot uit la fantasmagoriile astea si la ultimele poze am inceput sa cant: "Eu sunt motanul Danila, sunt cel mai mare motan!!" Asta imi sugereaza mie toate imaginile astea fascinante. Da, este de poveste! Ma bucur atat de mult sa vad tematicile folclorice si autentice renascand, motive atat de dragi mie transpuse cu talent, imaginatie si creativitate in lumea "actuala". Si cel mai tare ma fascineaza sa stiu ca da, oamenii acestia din mainile carora ies asemenea opere apartin clasei de chef-i si cofetari cu nush cate stele Michelin, fara a fi fost scoliti prin mai stiu eu ce centre pariziene, londoneze ori de prin alte parti.
Plecaciuni doamenlor si domnilor creatori de povesti! Va urez sa ne duceti traditiile si in afara tarii, caci ati fi niste ambasadori de pomina! Extraordinar,
supercalifragilisticexpialidocious!
Dana - multumesc tare mult de poze! Andrada si sau Floare de Colt, daca intentionati vreodata sa participati pe la o expozitie internationala in Germania eu ofer cazare si mancare gratis, plus loc sa va desfasurati, muzica buna, room service, eventual o sauna, un curs de jogging si ce mai vrei