Am ingrediente, n-am idei - cum putem folosi diverse ingrediente
#221
Postat 24 June 2012 - 06:03 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#223
Postat 24 June 2012 - 08:15 PM
#224
Postat 24 June 2012 - 09:18 PM
Neavand mult timp, in vreme ce incalzeam supa copilei, am pus cele 2 vrabioare la marinat 15 min (daca aveam vreme si marinam macar 3 ore, mergeam la sigur) cu zeama de lamaie (fragezeste carnea), sos soia, worcester si praf de ghimbir si am pus pe foc la incalzit grillerul. Am hranit copila . Am scurs si sters carnea.
Am presat vrabioarele sterse si sprayate cu ulei de susan pe grillerul cu capac, incins mediu, unde au stat cam 15 min. Le-am intors la jumatate si cu 5 min inainte sa le scos am pus si marinata si am grabit focul. La finalul nu mai erau zemuri si am stropit bine cu otet balsamic. Am lasat la odihnit 5 min in care am pus masa. Balsamicul cu zeama carnii si marinata scazute complet, s-au facut ca un sos de ciocolata. In timp ce se frigeau vrabioarele si am facut o salata mare asortata din 3 rosii, 3 castraveti, 1 ardei gras, 1 ceapa noua rosie.
Vrabioarele au iesit bune si fragede, in 35 minute cu tot cu marinatul carnii si odihnitul friptutii.
Iulia, da-mi, te rog, link la reteta de vita cu bere. mS
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#225
Postat 24 June 2012 - 10:08 PM
#226
Postat 24 June 2012 - 10:13 PM
Imagini atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#227
Postat 26 June 2012 - 08:33 AM
Pana la urma am mai pus 30 de borcane, tot asa, semigatita.
Am sa-i dau si sora-mi, care va avea pe iarna bebe, deci ii va prinde bine. Si va mai merge si cu sotul, langa Galati, ca acolo-i cu serviciul si nu-i prea mare bucatar.
Daca mai primesc fasole, o dau asa cum vine, ca ma dor degetele de curatat. (ma uitam la Dr House pe net si desfaceam fasole, seara tarziu)
#228
Postat 26 June 2012 - 08:40 AM
#229
Postat 26 June 2012 - 11:28 AM
Daniella, la 24 June 2012 - 09:18 PM, a spus:
Am copiat "vita cu Guinness" / bere neagra aici
Daca "vrabioara" este ce ma gandesc eu - striploin steak, se face cel mai bine pe gratar si este delicioasa. Pentru tocanite de genul asteia folosesc bucati care nu se preteaza la gratar, ca pulpa
#230
Postat 11 September 2012 - 10:16 AM
#231
Postat 11 September 2012 - 01:00 PM
yoyo, la 11 September 2012 - 10:16 AM, a spus:
Jeleu, compot, tarta cu fructe... sau îi congelezi (îi speli, pui bob cu bob pe o tava, îi congelezi, apoi pui boabele în doze. Asa îi poti lua unu cîte unu )
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#232
Postat 11 September 2012 - 01:00 PM
yoyo, la 11 September 2012 - 10:16 AM, a spus:
Dulceata, compot, prajitura lui Izuk sau oricare prajitura cu fructe...Eu i-as manca asa! Storsi= must...
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#233
Postat 11 September 2012 - 07:13 PM
http://artaculinara....ge__hl__waldorf
Inteleg ca tu ai o cantitate mare,dar daca faci un pic din una,pic din alta,reusesti sa-i scoti la capat.
P.S Nu stiam ca se congeleaza,Maya.Sunt curioasa daca raman cat de cat la fel la gust,dar n-am decat sa-ncerc,caci am si eu vreo 2-3 kg care trebuiesc urgent plasati pe undeva.
#235
Postat 11 September 2012 - 07:38 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#237
Postat 11 September 2012 - 08:27 PM
#239
Postat 12 September 2012 - 08:42 PM
Imi spuneti pls ce cantitati de apa si sare sunt necesare pt a pastra cas-ul pentru iarna? Se mai pune ceva?
Parca deasupra e necesar sa pun putin unt. Nu-i asa?
#240
Postat 12 September 2012 - 08:46 PM
yoyo, la 12 September 2012 - 08:42 PM, a spus:
Imi spuneti pls ce cantitati de apa si sare sunt necesare pt a pastra cas-ul pentru iarna? Se mai pune ceva?
Parca deasupra e necesar sa pun putin unt. Nu-i asa?
Cum vrei sa-l pui? Framantat la borcan? In saramura?
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!