Am ingrediente, n-am idei - cum putem folosi diverse ingrediente
#321
Postat 20 September 2013 - 09:49 AM
Ciuperca rara, scumpa si buna rau.
Stiti vreo reteta grozava, care sa merite deranjul?
#322
Postat 20 September 2013 - 12:21 PM
#323
Postat 20 September 2013 - 12:34 PM
Poate intra Alexandru si-ti da idei, la francezi e plin de retete!
#325
Postat 20 September 2013 - 01:11 PM
#326
Postat 20 September 2013 - 04:43 PM
sau sos peste carne rosie.
http://recettes.de/morilles
http://www.recettesd...a+la+creme.html
#328
Postat 22 February 2019 - 12:59 AM
dar ce sa-i pun deasupra?
am luat azi pentru prima data linte neagra
a mai folosit-o cineva? daca da cum?
#329
Postat 22 February 2019 - 01:06 AM
#332
Postat 22 February 2019 - 02:47 PM
#333
Postat 23 February 2019 - 08:42 AM
#335
Postat 11 March 2019 - 01:57 PM
#336
Postat 11 March 2019 - 02:18 PM
io imi fac cat de curand.
#337
Postat 11 March 2019 - 02:41 PM
mino, la 11 March 2019 - 01:57 PM, a spus:
Poti sa le pui in apa calda sa le rehidratezi,si poti condimenta paste cu ele ,sau face un sos de rosii pt. paste si pui si legumele in sosul de rosii,sau asa rehidratate le poti pune pe o pizza ,sau sa faci o tocana din ce vrei tu,pui ,porc,vitel,cuburi cu sos de rosii si pui si legumele .....
#338
Postat 30 March 2019 - 04:37 PM
Imagini atasate
#339
Postat 30 March 2019 - 10:59 PM
#340
Postat 31 March 2019 - 12:33 AM
pai atunci sa-l caut si eu in debara pe ala pe care il aveam, daca nu l-oi fi aruncat