Eu am făcut o super-mega-budincă din conopidă, broccoli, batonașe de bacon, ou, smîntînă și ce mai am prin frigider. Deasupra îi pun felii din mozzarella, cheddar, gouda, cașcaval, orice am de genul ăsta care se topește și/sau rumenește frumos deasupra. Sau fac paste cu orice fel de carne tăiată bucățele, smîntînă, și amestecat ca să se facă sos gros și ceva brînzos prin el.
Budinca cu conopidă și broccoli merită o rețetă scrisă, dar pe scurt e așa: fierb într-o cratiță apă și pun conopida și broccoli congelate la decongelat și doar puțin fierte (au la Lidl porții perfecte la pungi, de cam 450-500g). Alături pun la prăjit în puțin ulei bacon tăiat bastonașe, tot de la Lidl, cred că le știți, dacă frecventați Lidl, mie mi se par vitale alea, de cîtva timp încoace, le folosesc la multe preparate. Dacă am vreo șuncă, costiță care nu se mai mănîncă, foarte bine, o pun pe aia. Într-o tavă mai înaltă pun legumele scurse de apă, baconul, cuburi de parmezan, parmezan ras, mai ales dacă am ceva mai vechi sau uscat, dacă e încă bun de consumat ca atare nu pun nimic. Bat vreo 3-4 ouă cu vreo 200-300 ml de smîntînă de gătit, condimentez cu schinduf și piper, sărez, torn amestecul ăsta în tavă peste buchețelele de conopidă și broccoli și bacon, pun deasupra felii de brînze de genul celor de mai sus sau rase, dacă-s prea uscate, bag la cuptor la temperatură mare, 200-210 grade pentru vreo jumătate de oră și gata, se face o mîncare genială, în care poți să pui tot ce nu-ți mai trebuie prin frigider. Uite-o mai jos într-o fază avansată de topire, era mozzarella, dar încă am mai lăsat-o la rumenit. A fost așa de buuuunăă!