any_annette, la 09 January 2012 - 01:39 AM, a spus:
Daniella, la 06 January 2012 - 11:03 PM, a spus:
s-a mancat!
too, good!
Cum? Detalii !
pai dupa ce s-a decongelat am constatat ca nu erau doua felii ci era un capat de muschi de vita
am facut un fusion intre diverse idei:
- pornind de la ideea de reteta a maestrului Alexandru de muschi de porc in bacon ((prajit in untura de rata, da aveam chiar si untura de la ratoiul de miercurea trecuta) ),
- cu ideea de pe final din acelasi topic, de tavaleala in susan (pt ca nici eu nu aveam bacon),
- in prealabil muschiul marinat 30 minute in mirosenii.
Ciupercile gratinate cu mozza pipernitzat. Iar cozile lor, restul de la prajitul muschiului si un pic de smantana + ceva branza unctoasa facut un sos...
Prima oara ca a mancat tati un sos.
Am bigulit aproape 2h sa finalizez procedurile ...ce a mai boscorodit ... apoi s-a declarat satisfacut complet! ... ceea ce e raritate ... deci succes total!
Mai mult decat atat, am repetat ieri experimentul "muschiul lui Dex" cu un muschi de porc, ceva mai subtire, dar nu de ala mic. De data asta a iesit
Si am acompaniet cu cartofi prajiti in vas de lut in ... untura de rata
Maine sper sa reusesc sa urc si pozele, sa vedem unde ...