Forum Culinar: Am ingrediente, n-am idei - Forum Culinar

Salt la continut

  • 19 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Am ingrediente, n-am idei - cum putem folosi diverse ingrediente

#281 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 17 October 2012 - 12:39 PM

Vezi postareayoyo, la 16 October 2012 - 10:01 AM, a spus:

Am multi morcovi. Cum ii pastrez pentru mai multa vreme? Ii pun in lada de legume intr-o punga insa fiind asa multi nu incap toti.
Stiti cumva ceva mancare-garnitura din morcovi?


Uite-aici are Koralina briose cu morcovi, extraordinar de bune!

http://artaculinara....ose-cu-morcovi/

#282 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 17 October 2012 - 04:28 PM

♩ ♪ ♫ ♬ aseară ţi-am luat turban
si-am dat numa' un gologan ♩ ♪ ♫ ♬

l-am luat de decor, dar parcă l-aş găti, voi aţi mai gătit aşa ceva, turban squash se cheamă la mine in sat

Imagine atasata: monthly_10_2012/post-1215-13504839949255.jpg




#283 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 17 October 2012 - 06:37 PM

Eu stiam ca asta-i tivga sau tartacuta si-i doar de decor!Nu stiam ca-i comestibila!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#284 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 October 2012 - 09:54 PM

Vezi postareaDexter, la 17 October 2012 - 04:28 PM, a spus:

♩ ♪ ♫ ♬ aseară ţi-am luat turban
si-am dat numa' un gologan ♩ ♪ ♫ ♬

l-am luat de decor, dar parcă l-aş găti, voi aţi mai gătit aşa ceva, turban squash se cheamă la mine in sat

Atasament P1190077.JPG




Io-l stiu de sapca episcopului :hug: Bischofsmütze. În general se foloseste pe post de decor, dar este mîncabil. Pentru ca are pulpa mai tare si nu este foarte intensiv aromat, este recomandat pentru supe creme picante.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#285 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 18 October 2012 - 05:56 AM

Merci fetelor.

#286 Useril este offline   alimocanu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 18 October 2012 - 12:54 PM

Am doua borcane marisoare de piure de mere cumparat... le tot tin acolo de ceva vreme si am vazut ca luna asta scade, retete ceva? Thank you :)
Imagine postata

#287 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 October 2012 - 12:59 PM

Vezi postareaalimocanu, la 18 October 2012 - 12:54 PM, a spus:

Am doua borcane marisoare de piure de mere cumparat... le tot tin acolo de ceva vreme si am vazut ca luna asta scade, retete ceva? Thank you :)

un dulce pentru mic dejun sau merenda
http://artaculinara....f-cu-marmelada/
pe pagina a doua am zis cum l-am facut inlocuind marmelada cu piure de mere

#288 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 October 2012 - 05:39 PM

Vezi postareaalimocanu, la 18 October 2012 - 12:54 PM, a spus:

Am doua borcane marisoare de piure de mere cumparat... le tot tin acolo de ceva vreme si am vazut ca luna asta scade, retete ceva? Thank you :floare:


io le-as parfuma, le-as amesteca cu niste frisca vanilata si ceva gelatina si le-as pune intr-un blat.
iar blatul ar fi o upside down cu mere cu scortisoara.

#289 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 October 2012 - 08:32 AM

Ali, vezi daca iti place Flanul!

#290 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 21 October 2012 - 02:31 PM

Ali, de un borcan scapi usor la un crumble de mere expres. dispare atit de rapidescu, ca nici nu-ti dai seama cind l-ai facut, si cind l-ai mincat ! :biggrin:

#291 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 21 October 2012 - 04:24 PM

mulţumesc de răspunsuri, turbanu' este tot la decoraţii, cred că-l las acolo că luai buternut, dar dacă mă răzgândesc, o să vă arăt cum e pe dinauntru şi ce a ieşit din el

#292 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 30 October 2012 - 09:00 PM

Are cineva o reteta de chec cu mac? Am cumparat o punga mare de mac si vreau sa fac un chec gen colac. Ma gandeam la combinatia mac-portocale...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#293 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 October 2012 - 09:13 PM

Vezi postareaaura, la 30 October 2012 - 09:00 PM, a spus:

Are cineva o reteta de chec cu mac? Am cumparat o punga mare de mac si vreau sa fac un chec gen colac. Ma gandeam la combinatia mac-portocale...

Draga Aurash :tongue3: asta cum ti se pare?! http://artaculinara....tura-cufurnici/

Aici Maya http://artaculinara....cu-scortisoara/

#294 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 30 October 2012 - 09:32 PM

Merci Geany! Am sa fac furnicile lui Piscotel :tongue3:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#295 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 October 2012 - 09:40 PM

Vezi postareaaura, la 30 October 2012 - 09:32 PM, a spus:

Merci Geany! Am sa fac furnicile lui Piscotel :)

Ma bucur daca ti-am fost de folos,poate mai au fetele alte idei :tongue3: frumoasa si a lui Maya,cum a facut alea cu scortisoara,poti face cu mac si unele cu zahar si coaja de portocala razalita,sau pus in aluat portocala,dar daca te-ai hotarat pe furnici sper sa nu te ''destabilizez'' :tongue3: ca si aia e ochioasa rau..

Acum mi-e pofta de amandoua :tongue3:

#296 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 30 October 2012 - 10:01 PM

Sigur ca-mi place si reteta Mayei, dar as vrea ceva gen chec/prajitura.

Acum ca ti-am facut pofta, trebuie sa le faci :tongue3:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#297 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 October 2012 - 10:07 PM

Vezi postareaaura, la 30 October 2012 - 10:01 PM, a spus:

Sigur ca-mi place si reteta Mayei, dar as vrea ceva gen chec/prajitura.

Acum ca ti-am facut pofta, trebuie sa le faci :tongue3:

:) coptii' mei nu-s preteni' cu macul ,din pacate. :tongue3:

Mie imi placeau pe vremuri enorm niste cornuri umplute cu mac (de la magazinul de paine) :tongue3:

#298 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 October 2012 - 10:33 PM

Vezi daca-ti place asta:

Rasturnica

Sau

asta

#299 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 31 October 2012 - 01:47 AM

Vezi postareaEataly, la 30 October 2012 - 10:33 PM, a spus:

Vezi daca-ti place asta:

Rasturnica

Sau

asta


Imi place mac-mac. Merci!
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#300 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 31 October 2012 - 12:07 PM

Vezi postareaDexter, la 21 October 2012 - 04:24 PM, a spus:

mulţumesc de răspunsuri, turbanu' este tot la decoraţii, cred că-l las acolo că luai buternut, dar dacă mă răzgândesc, o să vă arăt cum e pe dinauntru şi ce a ieşit din el


Moncher, se gateste, si se gateste foarte bine. Doar ca fata de alti dovleci, are carnea ceva mai fainoasa, atît.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

Arata acest topic


  • 19 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi