Am ingrediente, n-am idei - cum putem folosi diverse ingrediente
#21
Postat 05 April 2011 - 08:13 AM
Oricum sunt curioasa cum il reciclezi,sa-mi spui si mie.
#22
Postat 05 April 2011 - 08:17 AM
#24
Postat 05 April 2011 - 10:19 AM
"am reciclat niste dorada facuta la gratar, dar bineinteles ca se poate si cu peste crud/fiert, totul e sa-l dezosezi cu atentie.
Am pus carnea in robot + niste praz verde, 2 linguri de mujdei (asa am avut eu) tu poti sa pui un catel - doi de usturoi, marar uscat, 2 oua si cca 100gr de paine de secara cam uscata, sare, piper. le-am invartit, s-au amestecat, am portionat chiftele pe care le-am dat prin fulgi de ovaz macinati (poti folosi faina, pesmet) si le-am prajit. au iesit chiar f bune! "
Sau
Chiftele de peste - Adriana
Pestele blenduit, pasat amestecat cu miez de piine muiat in lapte, un pic de pesmet, un pic de faina, un ou, sare. Trecute prin pesmet chiftelele si introduse in cuptor la o temp de 200 C pana se rumenesc cat de mult iti plac.
#25
Postat 05 April 2011 - 11:31 AM
multumesc mult
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#26
Postat 24 May 2011 - 01:54 PM
Tipuri de branzeturiexistente in frigiderul din dotare:
1. telemea de oaie
2. branza de vaca-urda
3. branza de oaie framantata
4. cas-cascaval afumat luat de la stana
5. cascaval normal, simplu luat din comert
6. parmezan
7. Grana padano
8. branza de vaca cu smantana
9. weichkase zubereitung peperoni de la Cavabel
10. Camembert 45% si unul cu verdeata
11. branza tartinabila
12. Vajkrem - tot un fel de branza tartinabila
#27
Postat 24 May 2011 - 02:30 PM
Ma gandesc la un fondue chiar si mai original asa
apoi o mamaliga cu 304 feluri de branzeturi langa sau prin ea
cascavalurile merg bine dimineata pe paine si facute sub gril
apoi ceva paste cu sos de cateva branzici+smantana dulce
#28
Postat 24 May 2011 - 02:30 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#29
Postat 24 May 2011 - 08:53 PM
Branza de oaie framantata cred ca o pot folosi si la acel sos, in omleta, in mamaliga.
Am invatat inca ceva de la voi: sosul de branzeturi (sper sa combin bine branzeturile)
Multumesc pentru ca imi sunteti de un real ajutor!!!
#30
Postat 25 May 2011 - 02:10 PM
daca iti iese ceva deosebit, poate ne zici si noua combinatia, sa ne inspire. si sigur poze (ce nu apuc eu sa fac ever!)
#31
Postat 25 May 2011 - 08:43 PM
Asa Edit: ca mi-am cam prins urechile peaici Ia' ce zice ma-ma-Maya (bllee ca dau si in balbaiala deacu' )http://artaculinara....amorza-afumata/merge si cu cascaval ca am facut eu dar si cascaval pane cu sote de ciuperci sau salata sau langa mazarea alba a lui Any ,cam astea sunt gusturile mele ...
#32
Postat 25 May 2011 - 10:45 PM
#33
Postat 25 May 2011 - 10:57 PM
#34
Postat 18 June 2011 - 07:37 AM
As vrea cu caisele sa fac o prajitura si cu foile un fel de placinta sarata.
Aveti idei?
#35
Postat 18 June 2011 - 07:53 AM
sau reteta asta a moatzei
http://artaculinara....-branza-sarata/
caisele ori prajitura ori dulceata
#36
Postat 18 June 2011 - 09:40 AM
stella, la 18 June 2011 - 07:53 AM, a spus:
sau reteta asta a moatzei
http://artaculinara....-branza-sarata/
caisele ori prajitura ori dulceata
Merci Stela!
Placinta o sa iasa excelenta! Minunata reteta Moatzo!
Si unde pui ca am gasit la magazinul rusesc telemea Dorna, de mi-au iesit ochii ca la melc si la servici se uitau toti la mine ca la urs cind le-am zis ca am gasit brinza din tara mea:))
Acum astept si o reteta de praji buna! Era ceva cu aluat farimitat pe deasupra dar nu stiu daca se preteaza la caise.
#37
Postat 18 June 2011 - 10:46 AM
Lizura, la 18 June 2011 - 09:40 AM, a spus:
stella, la 18 June 2011 - 07:53 AM, a spus:
sau reteta asta a moatzei
http://artaculinara....-branza-sarata/
caisele ori prajitura ori dulceata
Merci Stela!
Placinta o sa iasa excelenta! Minunata reteta Moatzo!
Si unde pui ca am gasit la magazinul rusesc telemea Dorna, de mi-au iesit ochii ca la melc si la servici se uitau toti la mine ca la urs cind le-am zis ca am gasit brinza din tara mea:))
Acum astept si o reteta de praji buna! Era ceva cu aluat farimitat pe deasupra dar nu stiu daca se preteaza la caise.
Crumble de caise? Ma tem ca fructul e prea fragil ca sa suporte preparatia. În locul tau, as încerca mai degraba un clafoutis
#38
Postat 20 June 2011 - 03:34 PM
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda - KikenHana
http://artaculinara....__1
Prajitura cu branza ricotta si caise - Cristinica
http://artaculinara....__1
#39
Postat 04 July 2011 - 08:59 AM
#40
Postat 04 July 2011 - 09:12 AM
1 cup (260g) crunchy peanut butter
1 cup (200g) brown sugar
1 tsp bicarbonate of soda
1 egg, lightly beaten
1 cup (185g) dark choc bits
Preheat oven to 200°C. Lightly grease two baking trays and line with non-stick baking paper. Combine peanut butter, sugar, bicarbonate of soda and egg in a bowl. Stir in choc bits.
Roll teaspoonfuls of the mixture into balls and place on the prepared tray. Press lightly with a fork. Bake for 8-10 minutes or until light golden. Leave to cool on the trays then place into an airtight container.
ada nu a mancat ca nu-i plac alunele deloc, sara si D au mancat. mi-au placut si mie chiar daca nu-mi place peanut butter
poate mai iti da si altcineva idei, erau si niste cornuri care se faceau cu asta parca?????...nu mai stiu