Risotto cu peste
#1
Postat 12 March 2011 - 05:54 PM
- orez arborio, un pumn de caciula plus unul pentru wok
- un pumn de creveti congelati
- un pumn de midii congelate
- un pumn de tentacule de calamari (eu le aveam pregatite din ziua precedenta, am pus in tigaie un pic de usturoi intr-un pic de ulei si am pus tentaculele taiate, le-am lasat sa fiarba un pic si apoi impreuna cu apa pe care au lasat-o le-am pastrat la frigider)
- apa fierbinte
- piper proaspat macinat in farfurie
Am prajit orezul in putin ulei in wok
am adaugat crevetii si midiile congelate
si tentacule de calamari taiate si coapte in tigaie cu putin usturoi si ulei si apa pe care au lasat-o
am adaugat apa fierbinte
si am lasat sa fiarba amestecind din cind in cind si adaugind apa fierbinte cind era necesar
sare n-a fost nevoie sa pun pentru ca erau tentaculele destul de sarate, dupa ce am stins focul am adaugat un unt micut aromatizat cu usturoi si verdeata, piper macinat proaspat in farfurie
#2
Postat 15 March 2011 - 11:47 AM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#5
Postat 14 April 2015 - 09:23 AM
cu un amestec de lighioane mici special pentru paste sau risotto, o mina buna de creveti si supa facuta fierbind niste somon plus curcuma de rigoare of course
#6
Postat 31 January 2016 - 10:57 PM
#7
Postat 13 March 2016 - 12:03 PM
#8
Postat 20 April 2016 - 11:05 PM
Adriana, la 12 March 2011 - 05:54 PM, a spus:
- orez arborio, un pumn de caciula plus unul pentru wok
- un pumn de creveti congelati
- un pumn de midii congelate
- un pumn de tentacule de calamari (eu le aveam pregatite din ziua precedenta, am pus in tigaie un pic de usturoi intr-un pic de ulei si am pus tentaculele taiate, le-am lasat sa fiarba un pic si apoi impreuna cu apa pe care au lasat-o le-am pastrat la frigider)
- apa fierbinte
- piper proaspat macinat in farfurie
Am prajit orezul in putin ulei in wok
risottopesce1.jpg
am adaugat crevetii si midiile congelate
risottopesce2.jpg
si tentacule de calamari taiate si coapte in tigaie cu putin usturoi si ulei si apa pe care au lasat-o
risottopesce3.jpg
am adaugat apa fierbinte
risottopesce4.jpg
si am lasat sa fiarba amestecind din cind in cind si adaugind apa fierbinte cind era necesar
risottopesce5.jpg
sare n-a fost nevoie sa pun pentru ca erau tentaculele destul de sarate, dupa ce am stins focul am adaugat un unt micut aromatizat cu usturoi si verdeata, piper macinat proaspat in farfurie
risottopesce.jpg
este genial, il fac si eu si te citez pe blog, deja ii simt gustul!
Dorian
#9
Postat 21 April 2016 - 09:58 AM
walk with the wok, la 20 April 2016 - 11:05 PM, a spus:
Te invit sa citesti regulamentul nostru
http://artaculinara....m/1-regulament/
In special articolul de mai jos
admin, la 15 December 2009 - 03:32 PM, a spus:
#10
Postat 21 April 2016 - 06:47 PM
Adriana, la 21 April 2016 - 09:58 AM, a spus:
walk with the wok, la 20 April 2016 - 11:05 PM, a spus:
Te invit sa citesti regulamentul nostru
http://artaculinara....m/1-regulament/
In special articolul de mai jos
admin, la 15 December 2009 - 03:32 PM, a spus:
N-am gasit aseara sectiunea de regulament, de obicei cand intru pe un forum nou, este primul lucru pe care il fac, dar am intrat tarziu aseara si poate n-am cautat cu atentie.
Evident, voi posta un link catre arta culinara.
Cu multumiri,
Dorian
Dorian
#11
Postat 21 April 2016 - 06:53 PM
#12
Postat 21 April 2016 - 07:04 PM
Geany, la 21 April 2016 - 06:53 PM, a spus:
Multumesc Geany, inca o data, bine v-am gasit!
Am postat linku-ul pe blogroll-ul meu, http://www.dorianradu.ro/blog-roll/ Este ok?
Si o intrebare: exista o sectiune in care noii membrii se pot prezenta? Sa am iertare daca n-am gasit-o Scuze pentru off-topic, am sa ma familiarizez cu forumul cat de curand, intr-o casa noua dureaza ceva pana gasesti toate lucrurile
Dorian
#13
Postat 21 April 2016 - 07:10 PM
walk with the wok, la 21 April 2016 - 07:04 PM, a spus:
Geany, la 21 April 2016 - 06:53 PM, a spus:
Multumesc Geany, inca o data, bine v-am gasit!
Am postat linku-ul pe blogroll-ul meu, http://www.dorianradu.ro/blog-roll/ Este ok?
Si o intrebare: exista o sectiune in care noii membrii se pot prezenta? Sa am iertare daca n-am gasit-o Scuze pentru off-topic, am sa ma familiarizez cu forumul cat de curand, intr-o casa noua dureaza ceva pana gasesti toate lucrurile
http://artaculinara....e-v-am-regasit/ avem,avem di tati' si urari si politeturi etc ,le descoperi tu incet incet
#14
Postat 22 April 2016 - 12:58 PM
walk with the wok, la 21 April 2016 - 07:04 PM, a spus:
ok
#15
Postat 26 September 2016 - 08:52 AM
#16
Postat 01 November 2016 - 01:45 AM
#18
Postat 18 March 2017 - 01:27 PM
cer scuze dar pozele se ataseaza aproape cu fundu-n sus
proba de atasament poza
Aceasta postare a fost editata de Adriana: 18 March 2017 - 06:24 PM
Motiv editare: proba atasare poza