Imi pare rau ca nu am luat eu personal pozele, o sa incerc poate pe lumina. Imi plac enorm talpile, am ceva cazaturi traumatice la activ asa ca talpile astea imi dau un sentiment de siguranta:))
Motanul incaltat ;))
Postat 11 December 2009 - 09:12 AM
Imi pare rau ca nu am luat eu personal pozele, o sa incerc poate pe lumina. Imi plac enorm talpile, am ceva cazaturi traumatice la activ asa ca talpile astea imi dau un sentiment de siguranta:))
Postat 11 December 2009 - 03:51 PM
Lapona Enigel a spus:
Da când am fost eu supărat pe tine?
Na, ca să fiu şi eu în ton cu mulţimea
Postat 11 December 2009 - 04:14 PM
Floare albastra a spus:
[attachment=0]Sex and the City.jpg[/attachment]
Mi-i fricî, dau de Blahnik, alta belea
Rares elegant, sport, comfortabil. Fain!
Postat 11 December 2009 - 04:15 PM
nrares a spus:
Lapona Enigel a spus:
Da când am fost eu supărat pe tine?
Na, ca să fiu şi eu în ton cu mulţimea
Asa da!
Postat 11 December 2009 - 05:02 PM
rares, merci!
Postat 12 December 2009 - 12:21 AM
Eataly a spus:
merci draga mea!
acu' ma uit la ele si zic ca imi trebuie musai si o geaca...dar...sa nu exageram:))
Postat 13 December 2009 - 01:00 PM
MULTE MULTE MULTE MII DE MULTUMIRI LA BRASOV!!!! Draga mea Cara, aseara mi-au parvenit, euforie totala! Sunt niste bijuterii, le-am fcut -cum am promis- poze, incetosate, dar de emotie nah.
Si aici , motanu' incaltat :laughing7:
Si daca va intrebati cumva daca am un ciorap de un fel si unu' de-un fel raspunsu' e îhî...si daca va mai intrebati de ce... , nuj!
Si acum observatii:
Am fost surprinsa sa constat ca desi marimea 38, calapodul este teribil de ingust, o sa imi ia ceva timp sa ma acomodez cu ei -desi eu port 37, 37,5. Bine ca am luat 38. Dar pe mine ma bate oricum orice incaltaminte. Asadar fete, la Il Passo , marimile run a bit small. Cred ca fetele cu numere foarte mici au sanse sa gaseasca acolo pantofi pe masura.
Culoarea este absolut su-per-ba! Fix cum imi place mie, un albastru de o mie si una de nopti.
Sunt megaeleganti si classy.
Tocul este mic si de aceea comfortabili la mers.
Inca o data, Cara, multumesc tare mult! Si oricand ai nevoie de mine, stii unde ma gasesti.
Postat 13 December 2009 - 01:18 PM
Lapo, pe bune ca in ultima poza semeni la "pantofi" cu Dorothy Gale. Superbi!
Sa le purtati sanatoase/si!!
Postat 13 December 2009 - 01:55 PM
Postat 13 December 2009 - 02:39 PM
Lapona Enigel a spus:
Stiam eu e foarte bine asa
Postat 13 December 2009 - 11:45 PM
Dar aici schimbare totala...toata lumea poarta cizme in anotimpul asta asa ca...trebuie sa ma conformez:)
Postat 18 December 2009 - 08:10 PM
Lapona Enigel a spus:
MULTE MULTE MULTE MII DE MULTUMIRI LA BRASOV!!!! Draga mea Cara, aseara mi-au parvenit, euforie totala! Sunt niste bijuterii, le-am fcut -cum am promis- poze, incetosate, dar de emotie nah.
Si aici , motanu' incaltat :laughing7:
Si daca va intrebati cumva daca am un ciorap de un fel si unu' de-un fel raspunsu' e îhî...si daca va mai intrebati de ce... , nuj!
Si acum observatii:
Am fost surprinsa sa constat ca desi marimea 38, calapodul este teribil de ingust, o sa imi ia ceva timp sa ma acomodez cu ei -desi eu port 37, 37,5. Bine ca am luat 38. Dar pe mine ma bate oricum orice incaltaminte. Asadar fete, la Il Passo , marimile run a bit small. Cred ca fetele cu numere foarte mici au sanse sa gaseasca acolo pantofi pe masura.
Culoarea este absolut su-per-ba! Fix cum imi place mie, un albastru de o mie si una de nopti.
Sunt megaeleganti si classy.
Tocul este mic si de aceea comfortabili la mers.
Inca o data, Cara, multumesc tare mult! Si oricand ai nevoie de mine, stii unde ma gasesti.
draga mea, ma bucur mult ca au ajuns pantofii la tine. ti i-am cumparat cu multa, multa, multa placere!
ce ma surprinde in comentariul tau e ca spui ca e ingust calapodul. mie mi s-a parut fix pe dos!
eu nu am piciorul foarte ingust, ba dimpotriva, si mereu ma strang pantofii la primele purtari. astia mi-au venit perfect din prima.
fiecare cu particularitatile lui....
si da, fii pe pace, cand o sa vad in tara ta ceva ce nu exista-n tara mea, te gasesc si-n gaura de sarpe
Postat 31 January 2010 - 05:57 PM
Pentru ca cineva acolo in US ma 'ubeste:
O pereche extra-mega-confortabila de shoshoni de mers la servici, la cumparaturi insa la fel de bine se potrivesc la un date, eventual la o plimbare luuuunnga prin Paris:
Postat 31 January 2010 - 06:00 PM
Si,acum vreo doua zile am luat ghetutele astea mortale, pe care, initial le vroiam in culoarea bordeaux, insa cum disparusera, le-am luat verzi. Data viitoare cum mai vad ceva deosebit, nu mai stau si mai astept.
Si, nu stiu de ce s-au postat alea gri de doua ori, cre'ca vor sa fie vedete azi?
Postat 31 January 2010 - 06:05 PM
Lapona Enigel a spus:
Deci ma duc sa-mi dau cu rigla peste deshte.
Lapo, ghetele astea au "decolteu"????? Pai si ce faci ele pe frig si umezeala? De vara nu sunt. Cand le porti??
Postat 31 January 2010 - 06:37 PM
Ahhhhh,acuma vad, de alea maro vorbesti? Cum, dar toamna, primavara, dar ce meeeerg. Is mega faine!
Postat 10 February 2010 - 02:34 AM