Motanul incaltat ;))
Postat 14 May 2013 - 03:38 PM
Any, ce mult imi plac aia rosii, cu tocul patrat! Super! Si ai anegri ai Floricicai, cu fundita, foarte faini!
Sa ii purtati sanatoase si vesele!
Postat 14 May 2013 - 05:03 PM
Lapona Enigel, la 14 May 2013 - 03:38 PM, a spus:
Any, ce mult imi plac aia rosii, cu tocul patrat! Super! Si ai anegri ai Floricicai, cu fundita, foarte faini!
Sa ii purtati sanatoase si vesele!
Puteam sa bag mana-n foc ca-ti plac primele doua perechi ! Vaaai ce ma mai ardeam !
Postat 14 May 2013 - 05:29 PM
Postat 14 May 2013 - 06:52 PM
Carmella, la 13 May 2013 - 07:03 PM, a spus:
Investeste in niste covorase din material textil, mocheta, dar de cea mai buna calitate si specifice tipului de masina pe care il conduci, ca sa nu se stringa aiurea pe sub pedale. Oricit de scumpe ar fi, merita investitia la citi pantofi poti strica la condus.
Nu stiam de existenta lor,asa ca multumesc de pont,Carmella! Nici n-aveam de unde,pentru ca tot ce tine de masina e pe partea sotului,eu doar o conduc si fac curat in ea.Spalatul pe exterior-tot e activitatea sotului.Acum ramane sa le si gasesc,indiferent cat ar costa,caci asa cum spui,pantofii stricati costa mai mult.
Dar se pare ca nu prea multe doamne au problema asta,ca de condus, cu siguranta conduceti multe,dar cred ca aveti un stil mai aparte de condus daca va raman intregi pantofii.Vreau si eu! (Sau invers-am eu un 'talent' aparte la condus si stricat pantofii.)
Postat 14 May 2013 - 07:01 PM
Lapona Enigel, la 14 May 2013 - 03:38 PM, a spus:
Bun,si-atunci ce faci? Porti si tu pantofi de schimb in masina?
Inalte si subtiri port destul de rar,si-atunci nu conduc eu,dar in rest ,cam toata incaltamintea are cel putin un pic de toc,de diverse tipuri, si am doar vreo 2-3 perechi de balerini/sandale fara toc.Clar ca de-aici si problema cu sprijinitul in calcai si respectiv rosul la spate
In alta ordine de idei,am auzit ca acolo cam trebuie sa conduci sportiv si ca nici n-ai ce cauta pe autostrada cu mai putin de 110-130 km/h.Eu am drumuri unde mai mult de 40-50 nu pot conduce(si nu neaparat din cauza de drumuri ,ci de cum sunt drumurile),dar am si unde trec de 100km/h.Totusi ,nu cred c-am condus vreodata mai mult de 120km/h.
Postat 14 May 2013 - 10:12 PM
Ellani, la 14 May 2013 - 06:52 PM, a spus:
Nu stiam de existenta lor,asa ca multumesc de pont,Carmella! Nici n-aveam de unde,pentru ca tot ce tine de masina e pe partea sotului,eu doar o conduc si fac curat in ea.Spalatul pe exterior-tot e activitatea sotului.Acum ramane sa le si gasesc,indiferent cat ar costa,caci asa cum spui,pantofii stricati costa mai mult.
Si la noi e la fel, si tot el a fost cu soluția asta minunata, pe care a aplicat-o mai intii la el, ca stricatul pantofilor e valabila si la barbati, chiar daca nu baga ei in seama foarte tare asta. Cu excepția bărbatului meu pe care l-as putea trimite sa concureze cu voi la "motanul încălțat"
Postat 17 May 2013 - 11:34 PM
Mai,dar cm reusiti voi sa juliti incaltarile la condus? Eu am tot timpul piciorul pe pedala sau intr-o parte,da niciodata n-am julit incaltarile (decat cand mi-a alunecat piciorul pe pedala bicicloantei ).
Desi n-am pb la condus cu tocuri(chiar de 12) prefer balerinii,adevarul e ca in ultimul timp cam astea sunt incaltarile de baza la mine.
Conduc inclusiv cu cei rosii cu tocul stramb de la postul 100,da de julit n-am patit-o pana acum.
Postat 20 May 2013 - 08:06 PM
Comode tare!
Imagini atasate
Postat 21 May 2013 - 07:18 PM
Mie platformele mi se par cele mai confortabile la condus. Insa si cu pantofi conduc la fel de confortabil.
La distante lungi (aprox 500 km)sa merg in balerini e chin. Imi amorteste si ma doare laba piciorului unde sunt tendoanele foarte tare.
Si eu mi-am stricat pantofi datorita covorasului din cauziuc dar e semn ca e necesar sa cumpar altii .
Postat 05 July 2013 - 01:35 PM
Le-am plimbat ieri prin Steyr, comode, chiar si lui Sam îi place împletitura, deci tre' sa le ascund.
De cînd îl avem pe Sam, nu mai avem papuci azvîrliti în hol, ci îi bagam imediat în dulap
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 05 July 2013 - 03:31 PM
Maya, la 05 July 2013 - 01:35 PM, a spus:
Le-am plimbat ieri prin Steyr, comode, chiar si lui Sam îi place împletitura, deci tre' sa le ascund.
De cînd îl avem pe Sam, nu mai avem papuci azvîrliti în hol, ci îi bagam imediat în dulap
Sandale.jpg
Maya, sa le porti cu placere, ca-s ochioase rau !
daca iti spun ca eu tot sandale negre mi-am luat ieri, si tot Esprit, o sa zici ca-i facatura !
numai ca ale mele sint de tzup-tzup la petreceri de vara.
Postat 05 July 2013 - 04:50 PM
Dan@, la 05 July 2013 - 03:31 PM, a spus:
Maya, sa le porti cu placere, ca-s ochioase rau !
daca iti spun ca eu tot sandale negre mi-am luat ieri, si tot Esprit, o sa zici ca-i facatura !
numai ca ale mele sint de tzup-tzup la petreceri de vara.
Se mai întîmpla, gînd la gînd, sau conincidenta la coincidenta!
Baga si tu o pozica sa le lauzi!
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 05 July 2013 - 07:31 PM
De la oje ni se trage sigur, ca de cîteva minute am intrat în posesia unei ciocolati sidefate ( yes, i know... bang, bang! ). E destul de închisa, si mie-mi plac ojele mai deschise, dar sa vedem cum o da pe gheruta. Am tras-o în blitz, si mi-a crapat acumulatorul, dar l-am pus acu' la încarcat
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 08 July 2013 - 08:19 AM
Ioana, la 17 May 2013 - 11:34 PM, a spus:
la mine se toceste incaltarea dreapta in zona calcaiului. numai la pantofi/cizme.
Desi n-am pb la condus cu tocuri(chiar de 12)
prefer balerinii,
n-am deloc fara toc.
yoyo, la 21 May 2013 - 07:18 PM, a spus:
sa le porti sanatoasa, Maneki!
Mie platformele mi se par cele mai confortabile la condus.
totusi, cu unele mai hotarate parca nu simt cum trebuie pedala. dar si mie imi plac si-s si comode ptr coloana.
Dan@, la 05 July 2013 - 03:31 PM, a spus:
sandale negre? pai se putea sa lipseasca martie din post?
eu, mai mult nevoita, ca nu prea agreez negrul ptr vara
le-am purtat aproape exclusiv 40 de zile, si uite ce bine se comporta! f comode, mi-ar placea sa=mi iau pe alte nuante.
si de-acuma ma-ntorc si la achizitiile de la inceputul acestei veri
astea cu putin mov se-aseaza f bine pe picior si daca esti putin bronzata sunt perfecte. sunt f usoare!
iar pe-astea am avut niste nervi dupa ce le-am luat!!! imi iesea degetul mic printre barete, chestie pe care o urasc, ma deranjeaza si-mi da depresii
noroc c-am gasit un cizmar care mi le-a aranjat, in sensul ca mi-a mutat bareta a.i. sa stea deshtu'nauntru si la locul lui. se cunoaste putin, dar isi da seama numai cine stie.
Postat 09 July 2013 - 02:33 PM
dar, imi dau peste dejte, inchid ochii, si gata, geme dulapul de incaltari.
Postat 09 July 2013 - 07:40 PM
moatza, la 09 July 2013 - 05:15 PM, a spus:
putin mov zici...
apai, clar ca nu-i o scuza cand ii vorba de-ncaltari
si nu ma ispiti cu mov-ul