Forum Culinar: Motanul incaltat ;)) - Forum Culinar

Salt la continut

• 48 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Motanul incaltat ;))

#281 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,231
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 August 2011 - 05:22 PM

Vezi postareaAdriana, la 12 August 2011 - 05:29 PM, a spus:

Ok, le-am luat, astea sunt, reduse la 40 de la 50

au ajuns joi, nu mi se pare deloc ca sunt mari cum ziceau ei pe site, am pus piciorul intr-unul si sunt exact potriviti.

#282 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 23 August 2011 - 11:26 AM

Astea sint ultimele balerine achizitionate: le-am purtat doar pe cele galbene o singura data, apoi picioarele mele au refuzat sa mai intre in orice altceva decit slapi.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2011/post-125-1314091557014.jpg

Imagine postata
Imagine postata

#283 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 August 2011 - 02:01 PM

Lizura sunt superbi. Opreste-te insa din cumparat, pentru ca eu am avut neplacuta surpriza sa raman cu piciorul mai mare, asa ca un dulap cat China plin cu pantofii mei :P asteapta sa-mi revin la marimea initiala a piciorului, ceea ce e greu ca se va mai intampla, avand in vdr ca pe 3 sept se implineste anul de cand am nascut. Si eu in ultima luna am umblat doar in slapi...a fost imposibil sa mai bag piciorul in altceva, iar gleznele erau niste butucei de toata "frumusetea". Gleznele se dezumfla, chiar si capilarele sparte se estompeaza, apa retinuta se elimina, dar vad ca masura la picior mi-a crescut cu mai bine de jum de nr. Si cei care inainte imi erau largi (port jum de nr si am mereu bafta sa ii cumpar ori largi ori mici), acum ma tin ca o menghina si intr-o ora-doua plang daca nu ii descalt. Foarte putine perechi de pantofi ma mai incap de dinainte de sarcina si aceia ma strang pana la o lipsa de comoditate maxima :P .

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#284 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 23 August 2011 - 08:32 PM

Vezi postareaDaniella, la 23 August 2011 - 02:01 PM, a spus:

acum ma tin ca o menghina si intr-o ora-doua plang daca nu ii descalt. Foarte putine perechi de pantofi ma mai incap de dinainte de sarcina si aceia ma strang pana la o lipsa de comoditate maxima :rolleyes: .

Daniella, pb asta o are si omul meu, nu c-ar fi ramas cu piciorul mai mare dupa sarcina...nu! el are laba piciorului mai inalta si-l cam strang pantofii noi. daca i-ar lua mai mari, i-ar ramane largi. de-aia, el duce pantofii, de noi, la cizmar si asta-i pune pe shanuri. rezultatul e ca si cum ti-ar purta cineva pantofii, dar fara sa-i uzeze. poate metoda pare cam de moshi, dar sa stii ca-i f eficienta. poti incerca c-o pereche din cei de dinainte de sarcina.

#285 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 23 August 2011 - 09:14 PM

Vezi postareamoatza, la 23 August 2011 - 08:32 PM, a spus:

acum ma tin ca o menghina si intr-o ora-doua plang daca nu ii descalt. Foarte putine perechi de pantofi ma mai incap de dinainte de sarcina si aceia ma strang pana la o lipsa de comoditate maxima :rolleyes: .

Daniella, pb asta o are si omul meu, nu c-ar fi ramas cu piciorul mai mare dupa sarcina...nu! el are laba piciorului mai inalta si-l cam strang pantofii noi. daca i-ar lua mai mari, i-ar ramane largi. de-aia, el duce pantofii, de noi, la cizmar si asta-i pune pe shanuri. rezultatul e ca si cum ti-ar purta cineva pantofii, dar fara sa-i uzeze. poate metoda pare cam de moshi, dar sa stii ca-i f eficienta. poti incerca c-o pereche din cei de dinainte de sarcina.

Eu daca îmi iau o pereche de pantofi prea "fixshi" , o încalt pe fiica-mea cu coltuni grosi, si o pun sa-i poarte 2-3 zile pe acasa, si s-a rezolvat problema :71:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#286 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 August 2011 - 09:58 PM

Mama ce imi plac aia mustar. Eu de la apepazza nu mai iau nica dupa experienta cu sandalele alea cu piatra pe mijloc. Le-am purtat vara asta de 3 ori si dupa prima zi a plesnit "piatra" aia, care e un pastic de fapt. Pe cat sunt de frumoase pe atat sunt de prost facute. Cum is balerinele de la ei?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#287 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 August 2011 - 10:54 PM

Vezi postareamoatza, la 23 August 2011 - 08:32 PM, a spus:

acum ma tin ca o menghina si intr-o ora-doua plang daca nu ii descalt. Foarte putine perechi de pantofi ma mai incap de dinainte de sarcina si aceia ma strang pana la o lipsa de comoditate maxima :71: .

moatza ai dreptate: si eu am si aveam si inainte laba piciorului inalta...poate fi problema pt cand ma strang cei inchisi. Dar acum modelele de dama decupate, ma strang pe toate partile ...sa incerc sa-i duc la cizmar?

Maya cred ca asta e solutia sa astept sa creasca fiica-mea sa mi-i largeasca ..., dar pana atunci trece moda lor :rolleyes:

#288 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 23 August 2011 - 11:24 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 23 August 2011 - 09:58 PM, a spus:

Mama ce imi plac aia mustar. Eu de la apepazza nu mai iau nica dupa experienta cu sandalele alea cu piatra pe mijloc. Le-am purtat vara asta de 3 ori si dupa prima zi a plesnit "piatra" aia, care e un pastic de fapt. Pe cat sunt de frumoase pe atat sunt de prost facute. Cum is balerinele de la ei?

Balerinele sint f frumoase! Si bine lucrate. Imi plac Apepazza si Pour la Victoire (cei albastri) - sint clientul lor numarul 1.
Aia galbeni au iesit aiurea in poza sint de fapt mai intensi la culoare, ba de fapt da...am mustar nemtesc in casa si e f deschis la culoare in comparatie cu asta american:))
Acuma ce sa zic? Poti sa lipesti piatra aia pina la urma, dar sa stii ca daca vrei pietre reale pe pantofi, nu gasesti decit la Giuseppe Zanotti, asta presupunind ca vrei sa dai in sale 5-6 sute de dolari pe o pereche de sandale:)

Maya, si eu ziceam ca le dau nepoatei, dar din pacate intr-un an a trecut la aproape marimea 37...si are doar 12 ani jumate. Asa ca daca nu imi revin picioarele la marimea initiala, ii dau de pomana, am o gramada de pantofi purtati o data doar. Si am multe perechi de piele intoarsa, aia sint moartea mea.

Om vedea...imi zic si mama si sora mea ca nu o sa am probleme cu picioarele, pt ca lor le-au revenit la exact marimea initiala fara probleme. Nu ma crede nimeni nici cind zic ca nu am nici macar o vergetura pe burta:)

Dar om vedea, exact ce s-o intimpla...astept si eu cu interes.
Imagine postata
Imagine postata

#289 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 24 August 2011 - 01:26 AM

vad ca cele care au fete le cam creste piciorul :71:
si eu la fel am fost, sant cu jumate de nr mai mare ramasa, depinde si de croiala pantofului.
Lizura, eu dupa Ada nu am avut nici o vergetura, 28kg am avut extra....la Sara dupa 15 extra am vergeturi in jurul buricului, cateva in ambele parti. :( nu-mi pot explica :D
Bio Oil face minuni insa ;)

pana va treziti pun si eu vreo 2-3 poze cu ce am mai luat sa nu fiu off...doar sa dispara el de sus ca iar zice ca sant dusa cu pluta :D

editez ca am facut poze :D. astea sant luate nu de mult, cateva luni dar sant incaltate(eu nu rezist sa le tin fara sa le incalt :rolleyes: )

mai am o perece de opinci noi, negre simple din piele care sant jos, nu au nimic deosebit asa ca nu-i mai pozez.

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-49-13141626049822.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-49-13141626229892.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-49-13141626365839.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-49-13141626517259.jpg

#290 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 24 August 2011 - 09:14 AM

Vezi postareaLizura, la 23 August 2011 - 11:24 PM, a spus:

Asa ca daca nu imi revin picioarele la marimea initiala, ii dau de pomana, am o gramada de pantofi purtati o data doar. Si am multe perechi de piele intoarsa, aia sint moartea mea.

ma ofer sa-i preiau :thumleft: . tu aveai 35 parca. pb e ca eu am ajuns la 34. da' poate-poate...

#291 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2011 - 09:25 AM

Lizzie, piatra a pleznit pe mijloc, nu s-a rupt de tot insa se vede crapatura aia in plastic. Asta doar daca ma uit atent. Oi fi avut ghinion cu ele.

Si mie imi plac extraordinar de mult cele din piele intoarsa, sunt deosebite incaltarile.
A-propos de crescut piciorul si vergeturi: mama - care a fost la mine 10 zile :thumleft: - mi-a spus ca ei niciodata nu i s-a modificat marimea piciorului. Are trei fete si a mers la munca bortoasa. Si nici vergeturi nu are femeiea aia ni-ca-ieri. Nici macar una frate.

Angelus Darkus mai intai de toate tze imbratisez cu drag si iti urez mult mult noroc in noua ta misiune! Am citit printre picaturi marea veste, apoi am plecat si nu am mai apucat sa te felicit. Ma bucur mult pentru tine si iti urez o sarcina usoara si frumoasa.

On topic: imi plac enorm mocasinii tai. Su-per!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#292 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2011 - 09:44 AM

Lizz nici eu nu am nici macar o vergetura si am avut 18 kg in sarcina. Asta nu a ajutat la revenirea piciorului la marimea initiala insa. Zic doamne ajuta totusi ca macar gleznele s-au desumflat complet si capilarele sparte din jurul gleznelor s-au estomapt. Mamei si surorii tale li s-au umflat picioarele in sarcina?
Mi-am luat si eu 2 perechi de panofi si 1 pereche de sandalete joase din Gibraltar, io stiu daca o sa am timp vreodata sa le pozez? Toate imi sunt mari (si-s decupate la varf) :love7: In cazul :thumleft: asta ce fac?

mai trag si eu speranta ca ar mai fi o sansa: sa si slabesc la greutatatea initiala, poate asa ... sa revina si masura de la pantofi ;) Intre timp tin regim de 4 luni si de abia am dat 3,5 kg jos ...mai am de indurat ...

#293 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 24 August 2011 - 10:54 PM

Vezi postareaDaniella, la 24 August 2011 - 09:44 AM, a spus:

Lizz nici eu nu am nici macar o vergetura si am avut 18 kg in sarcina. Asta nu a ajutat la revenirea piciorului la marimea initiala insa. Zic doamne ajuta totusi ca macar gleznele s-au desumflat complet si capilarele sparte din jurul gleznelor s-au estomapt. Mamei si surorii tale li s-au umflat picioarele in sarcina?
Mi-am luat si eu 2 perechi de panofi si 1 pereche de sandalete joase din Gibraltar, io stiu daca o sa am timp vreodata sa le pozez? Toate imi sunt mari (si-s decupate la varf) :) In cazul :floare: asta ce fac?

mai trag si eu speranta ca ar mai fi o sansa: sa si slabesc la greutatatea initiala, poate asa ... sa revina si masura de la pantofi :) Intre timp tin regim de 4 luni si de abia am dat 3,5 kg jos ...mai am de indurat ...

Daniella o sa slabesti cu siguranta, inarmeaza-te cu rabdare si incearca sa faci un pic de miscare, eu cred in ideea asta, ca e bine si sa mergi 20 de min pe zi, decit sa nu faci nimic asteptind sa mergi la sala de pilda. Stii cum picam toate in faza cu pricina " sa se aleaga o zi":)

Cu picioarele da, sora mea a avut o stare f grava, intr-o zi a ajuns la urgente chiar, piciorul sting era edematiat, la modul grotesc si vinat. Mi-aduc aminte ca plingeam neputincioasa si nu stiam cu ce sa ajut.

Si eu am compresie tot pe piciorul sting, cum stau pe scaun - incepe sa doara f rau bazinul si ametesc. Dar picioarele desi s-au umflat tare au ramas colorate normal si dau inapoi dimineata cit de cit.

Uff ce sa fac? Trebuie sa revin la loc, ca tare imi plac pantofii dar daca nu, Moatzo pachet ti-i fac, ii porti cu vata in virf:))
Imagine postata
Imagine postata

#294 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 25 August 2011 - 12:46 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 August 2011 - 09:25 AM, a spus:

Lizzie, piatra a pleznit pe mijloc, nu s-a rupt de tot insa se vede crapatura aia in plastic. Asta doar daca ma uit atent. Oi fi avut ghinion cu ele.

Si mie imi plac extraordinar de mult cele din piele intoarsa, sunt deosebite incaltarile.
A-propos de crescut piciorul si vergeturi: mama - care a fost la mine 10 zile :floare: - mi-a spus ca ei niciodata nu i s-a modificat marimea piciorului. Are trei fete si a mers la munca bortoasa. Si nici vergeturi nu are femeiea aia ni-ca-ieri. Nici macar una frate.

Angelus Darkus mai intai de toate tze imbratisez cu drag si iti urez mult mult noroc in noua ta misiune! Am citit printre picaturi marea veste, apoi am plecat si nu am mai apucat sa te felicit. Ma bucur mult pentru tine si iti urez o sarcina usoara si frumoasa.

On topic: imi plac enorm mocasinii tai. Su-per!

Oho, ce bine! Cum i-a placut mamei acolo? S-a simtit bine?
Imagine postata
Imagine postata

#295 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 August 2011 - 09:54 AM

Au fost amandoi si le-a placut insa tot li se facuse dor de casa. Am stat cu inima cat un purice cand i-am dus la aeroport, nu cumva sa se rataceasca, sa nu nimereasca poarta de imbarcare etc. Cred ca si-au facut cruce si cu picioarele cand s-au vazut acasa. :lol: Ti-am rapsuns pe Ym, nu ai primit'?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#296 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 25 August 2011 - 10:01 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 August 2011 - 09:54 AM, a spus:

Au fost amandoi si le-a placut insa tot li se facuse dor de casa. Am stat cu inima cat un purice cand i-am dus la aeroport, nu cumva sa se rataceasca, sa nu nimereasca poarta de imbarcare etc. Cred ca si-au facut cruce si cu picioarele cand s-au vazut acasa. :lol: Ti-am rapsuns pe Ym, nu ai primit'?

fata, tu ti-ai faqcut griji la o aruncatura de batz? de ai mei ce sa zic? prima data iesiti din tara, nu lb engleza...peste mari si tari cu 2 escale :D
o intreaga aventura a fost...au ajuns lesinati aici....acum vor sa vina din nou ca au trecut proba de foc(numai sa ne iei bilete la fel tata, nu alta ruta :D acum stim cum sa facem ) buc - istambul - dubai- perth au avut...la intoarcere stat 1 noapte in istambul la hotel de 5 stele, cine mai e ca ei :D (n-au inchis un ochi de frica sa nu piarda avionul)

#297 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 August 2011 - 10:28 AM

:D :D Eu cand dorm in hoteluri d-alea, dorm bustean. Parca in hoteluri d'alea m-a lepadat mama, nu-sh cu cine oi semana asa snoaba, ca doar ai mei tarani is. Ba, bunicul a fost orfan, nu isi stie parintii, deci cine stie de prin care boieri ma trag :D :D Mdah, nu ma luati in seama, cred ca am citit prea mult Dimitrie Cantemir :lol:

Dar sa revenim: bai, pai ai tai is temerari de-a dreptul. Eu is mai panicata asa cu ai mei. Nu stiu boaba de limbi straine, nu au iesit, vin din oras mic, nu au masina, au piata si tot ce e nevoie peste strada, oameni abslout modesti si simpli. Au venit la Köln, fara escale. Aeroportul e mare, i-am checked in eu la plecare. Sa vezi cum mai cantareau pe aici geamantanele, mama ca hiiiii, depaseste cu 100 g, ce ne facem mama? Nu ne primesc astia in avion. I-am dus pana la poarta de control, dupa aia i-am explicat eu mamei, vezi te uiti, te duci etc. Toanta de mine am uitat sa spun ca s-ar putea sa mai treaca niste puncte de control pana la poarta, ca e posibil sa urce, sa coboare iar. Ce sa mai, in masina, pana acasa, ma stat cu ochii numai pe telefon: acu' suna si m-anunta ca nu au gasit poarta :D)) Slava Domnului ca au venit amandoi, ca daca il lasam pe tata singur...Mamei i-a placut la inaltime, lui nu. Deja era morcovit in masina. Cred ca de acum il paste calatoria cu autocarul ca nu vad alta solutie. Asadar, da, slava ca is la o aruncatura de bat. Hm, ar trebui sa deschidem un topic despre asta: sfaturi utile pentru parintii calatori ;))
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#298 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 25 August 2011 - 10:29 PM

Hehe...mama va veni singurica si emotia mea meare e ca trebuie sa ajunga cu autobuzul laterminalul 5 International in Londra. Dar asta e cea mai buna ruta pt ca in sfirsit mirlanii din San Diego au deschis ruta directa Londra- SD.
Pina acum nu a existat nimic direct, trebuia sa facem 3 escale si una in tinutul mirlanesc originar - Texas, unde mi-a scos pina si nementionabilii din punga la control.

Mama e cu italiana si franceza. Sa vedem cum s-o descurca, e destul de temerara acum cind stie ca vine sa isi vada nepotul/nepoata. Pe 6 are interviu la ambasada.
Imagine postata
Imagine postata

#299 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 26 August 2011 - 02:18 AM

Vezi postareaLizura, la 25 August 2011 - 10:29 PM, a spus:

Hehe...mama va veni singurica si emotia mea meare e ca trebuie sa ajunga cu autobuzul laterminalul 5 International in Londra. Dar asta e cea mai buna ruta pt ca in sfirsit mirlanii din San Diego au deschis ruta directa Londra- SD.
Pina acum nu a existat nimic direct, trebuia sa facem 3 escale si una in tinutul mirlanesc originar - Texas, unde mi-a scos pina si nementionabilii din punga la control.

Mama e cu italiana si franceza. Sa vedem cum s-o descurca, e destul de temerara acum cind stie ca vine sa isi vada nepotul/nepoata. Pe 6 are interviu la ambasada.

o sa-i poarte noroc data de 6 :occasion15: ai sa vezi

#300 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 30 August 2011 - 12:11 AM

Vezi postareaAngel, la 26 August 2011 - 02:18 AM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 25 August 2011 - 10:29 PM, a spus:

o sa-i poarte noroc data de 6 :) ai sa vezi

Hihi sper!
Imagine postata
Imagine postata

Arata acest topic

• 48 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17