Motanul incaltat ;))
Postat 19 January 2013 - 09:51 PM
Frumoase,sa le porrti cu placere.Eu cizme rosii n-am (inca ) dar am niste balerini de vara si-i port la blugi.Eu care nu credeam ca voi ajunge sa port vreodata rosu!
Postat 20 January 2013 - 10:19 PM
Postat 20 January 2013 - 10:30 PM
Ellani, la 19 January 2013 - 09:51 PM, a spus:
Frumoase,sa le porrti cu placere.Eu cizme rosii n-am (inca ) dar am niste balerini de vara si-i port la blugi.Eu care nu credeam ca voi ajunge sa port vreodata rosu!
Ellani, numai cu caii putere nu m-am mai asortat pina acum, dar am retinut ideea pt. viitor !
merci de urare. de rosu din vestimentatia mea e raspunzatoare bunica-mea. de pe la virsta de 2 ani am purtat primii mei pantofiori rosii de lac, ca asa era moda pe atunci. si acum imi povesteste mama cum am dormit cu ei vreo 3 nopti, ca nu voiam sa-i mai dau jos din picioare.
cam asa era sa fac si cu cizmele cumparate ieri.
Postat 21 January 2013 - 02:44 AM
Dan@, la 19 January 2013 - 05:37 PM, a spus:
faine rau de tot! imi doresc si eu "un set rosu"! sa le porti cu placere!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 21 January 2013 - 10:26 AM
Daniella, la 21 January 2013 - 02:44 AM, a spus:
merci.
pai imbina utilul cu placutul, ca dupa mesele copioase de la sarbatori, acum e momentul sa facem jogging prin magazine.
uite am vazut aici o pereche de cizmulite sexoase. mai-mai ca-mi vine sa trag o fuga pina la Cluj !
Postat 21 January 2013 - 11:58 AM
Dan@, la 21 January 2013 - 10:26 AM, a spus:
Daniella, la 21 January 2013 - 02:44 AM, a spus:
merci.
pai imbina utilul cu placutul, ca dupa mesele copioase de la sarbatori, acum e momentul sa facem jogging prin magazine.
uite am vazut aici o pereche de cizmulite sexoase. mai-mai ca-mi vine sa trag o fuga pina la Cluj !
Si io ca Daniella, mi-ar "trebui" si mie niste seturi "asortate". Da' mai astept o vreme, poate la anu' mai fac ceva cumparaturi.
Desi...... la fel ca tine..... parca as trage o fuga prin magazine dupa astfel de cizmulite!
Sa le porti pe toate cu placere!
Postat 01 February 2013 - 10:30 PM
Postat 02 February 2013 - 10:46 PM
Din fericire n-aveam Dana si sper nici sa n-avem, a fost doar o fulguiala intr-o zi si gata.
Postat 05 April 2013 - 01:46 PM
Astept sa se încalzeasca, sa-i plimb cu bitzigla
Îi postez doar din cauza culorii
Sînt comozi, usori si au o piele finuta.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 05 April 2013 - 03:31 PM
Maya, la 05 April 2013 - 01:46 PM, a spus:
Astept sa se încalzeasca, sa-i plimb cu bitzigla
Îi postez doar din cauza culorii
Sînt comozi, usori si au o piele finuta.
Place! Si eu vroiam Pume rosii ca ale lui Schumi, pe vremea cand era la Ferrari
Postat 07 April 2013 - 06:38 AM
Postat 07 April 2013 - 06:46 AM
Edit, sa va spun ca mi-am luat o pereche negrii inaintea celor rosii si seamana cu ei, dar nu-s chiar la fel, iar acuma mi s-a pus pata sa-mi iau pantofi cu toc intr-o culoare nud/taupe/bej... Nu's ce-i cu mine, ca n-am avut boala pantofilor pana acum, dar vad ca am prins virusul in ultimele luni... Mai trece?
Aceasta postare a fost editata de Carpatica: 07 April 2013 - 06:51 AM
Postat 07 April 2013 - 05:33 PM
Carpatica,sexy rau pantofii rosii! Eu inca n-am indraznit la ei,am doar balerini rosii.
Imi plac si mie tare pantofii eleganti cu toc, inalt sau mai jos,doar ca la servici nu prea am cum purta,pentru ca se uita lumea cu maaaaaare uimire(aici ii considera pantofi de mers doar la ocazii.Pentru servici lumea isi ia pantofi sport sau chiar slapi,de ma ia cu lesin cand ii vad in pantaloni la dunga si cu slapi. ) Oricum,eu slapi nu port ever.Tot la pantofi/cizme clasice raman,atat ca-ncerc sa nu fie inalti,desi nici nu cred c-as rezista o zi intreaga in picioare cu ei dac-ar avea toc inalt.
Postat 07 April 2013 - 08:12 PM
asta cu slapii chiar ca n-o inteleg. si la cat e de cald pe-acolo, cand poarta slapi?
sa purtati cu placere mergatorii! iote cat de bun poa' sa fie rosul!
Carpatica, virusul nu tb tratat, doar alimentat periodic. E-o boala placuta, tipic feminina, ma mir ca ai contractat-o abia acum
Postat 08 April 2013 - 01:00 AM
moatza, la 07 April 2013 - 08:12 PM, a spus:
asta cu slapii chiar ca n-o inteleg. si la cat e de cald pe-acolo, cand poarta slapi?
Cel putin in ' satul' meu si altele de langa nu prea am vazut sa poarte varfuri mai ascutite sau toc subtire mediu,ca de cel cui-inalt nici nu merge discutia. Mai sunt careva ' cochetari' cu ceva platforme,toc mediu si mai patrat asa si cam atat din ce-am vazut eu. Clar ca mai sunt ceva exceptii,dar alea-s chiar exceptii la cat de putine sunt. Asta inclusiv pe strada si in viata de zi cu zi.
Pai slapii sunt de schimb si-i poarta in interior,bine,nu toti,dar o buna parte. Chiar si-asa, mie imi 'suna' a nuca de perete spre exemplu fie si niste blugi mai clasici sau fusta si slapi din guma sau sandale sport,ca au si din alea. Tot mai bine da o botina,cizma,fie ele si fara toc, dar cred ca am eu viziuni mai ciudate. Si nu ca nu si-ar permite-asa e stilul,dar eu oricum, prefer sa duc privirea-n alta parte,chiar daca de gusturi nu se discuta. .
Nu mai zic ca iesi automat in evidenta,chiar si fara sa ti-o doresti, si fara tocuri de juma' de metru,doar prin simpla combinatie de haine si incaltaminte pe care multi nici nu intentioneaza sa respecte.