Forum Culinar: Motanul incaltat ;)) - Forum Culinar

Salt la continut

• 48 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Motanul incaltat ;))

#681 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,238
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 October 2019 - 04:53 PM

Sint foarte dragute mino, mai ales daca sint si comode. Ce marca sint?
Mi-ar place mult de tot dar nu cu talpa alba si de o culoare mai diferita, galbenul asta nu mai am cu ce sa-l asortez :lol:

Are black niste ghete de ploaie din pvc care m-au facut sa-mi pierd multe ore pe siteuri si le-am si gasit dar de alta marca, comparativ cu ale ei, doar ca modelul colorat pe care il vroiam eu nu mai e deocamdata, tre sa mai caut :D

#682 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 15 October 2019 - 05:07 PM

Mie imi place mult combinatia asta mustar-alb, doar ca imediat se murdaresc...cunosc un baiat care e obsedat de curatatul papucilor sa nu fie nici o pata pe ei. Eu...mi-i fac din ani in Pasti, deci culorile astea is cam tabu la mine.

Pai pune si aici sosonii la care te referi, Adri. De ploaie, zici?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#683 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 15 October 2019 - 06:27 PM

pai de-aia ziceam si eu ca talpa alba se murdareste imediat
inclusiv la ghetele astea de care ziceam imi placeau astea dar nu-mi place talpa alba
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-4-0-09537200-1571156817.jpg
ale lui Black sint Primadonna
marca asta e Chiara Bellini
daca gasiti altceva bagati link ca acu mi s-a pus pata si nu mai pot pina ce nu le gasesc, desi am citeva pereci de cizme dar sint mai comode ghetele, cred :D

#684 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,810
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 15 October 2019 - 07:02 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 October 2019 - 04:53 PM, a spus:

Sint foarte dragute mino, mai ales daca sint si comode. Ce marca sint?
Mi-ar place mult de tot dar nu cu talpa alba si de o culoare mai diferita, galbenul asta nu mai am cu ce sa-l asortez :lol:

Are black niste ghete de ploaie din pvc care m-au facut sa-mi pierd multe ore pe siteuri si le-am si gasit dar de alta marca, comparativ cu ale ei, doar ca modelul colorat pe care il vroiam eu nu mai e deocamdata, tre sa mai caut :D

De aici i-am luat! De cate ori merg la Iasi imi iau de la ei incaltaminte, sau probez ce îmi place pe site ca uneori au modele dintr-o piele mai tare.

https://marelbo.com/...l#/62-marime-36

Aceasta postare a fost editata de mino: 15 October 2019 - 07:24 PM

#685 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 15 October 2019 - 07:07 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 October 2019 - 06:27 PM, a spus:

pai de-aia ziceam si eu ca talpa alba se murdareste imediat
inclusiv la ghetele astea de care ziceam imi placeau astea dar nu-mi place talpa alba
Atasament anfibi_pvc_chiarabellini.jpg
ale lui Black sint Primadonna
marca asta e Chiara Bellini
daca gasiti altceva bagati link ca acu mi s-a pus pata si nu mai pot pina ce nu le gasesc, desi am citeva pereci de cizme dar sint mai comode ghetele, cred :D

Eu am avut o experienta neplacuta cu niste ghete de ploaie, de primavara cei drept, care iti tineau frig la picioare, iar in niste cizme blanite, de cauciuc, imi transpirau excesiv picioarele, aa ca imi este frica sa mai testez, desi erau minunate cizmele cand era fleoscaiala afara. Trebuie sa caut si eu ceva, ca cizmele sau crapat.

#686 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,378
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 15 October 2019 - 07:10 PM

Forte cool pantofii Mino, imi plac tare si imi par comozi. Am si eu o pereche galbeni, foarte comozi si au tinut bine
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-178-0-40788900-1571158837.jpg
Adriana iti trimisesem mesaj pe fb de unde am luat ghetele dar nu stiu daca ai citit? In orice caz, astea sint ale mele, destul de comode la mers mult, chestia e ca fiind foarte inchise cam transpira piciorul dupa o vreme
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-178-0-33164700-1571158995.jpg
Si una din ultimele achizitii de care sint super super incantata e o pereche de timberlands sensorflex, incredibil de usori si o talpa atat de moale, la interior adica, partea pe care calci, zici ca mergi pe perne.
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-178-0-74211400-1571159166.jpg
Ps scuzati ghetele, sint cam murdare insa tocmai m-am intors de la o sedinta de facut poze prin parcurile din Ottawa, abia cand m-am uitat mai bine la poza am vazut dar hey! " these boots are made for walking" cum zice cantecul

Wow imi par foarte finuti pantofii tai, imi place felul in care e adaugat elasticul ala, un pic in unghi, adauga eleganta. Sa ii porti sanatoasa .

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 15 October 2019 - 07:20 PM

brain loading....please wait....

#687 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 15 October 2019 - 07:12 PM

Vezi postareablack_cat, la 15 October 2019 - 07:08 PM, a spus:

Forte cool pantofii Mino, imi plac tare si imi par comozi. Am si eu o pereche galbeni, foarte comozi si au tinut bine
Atasament FB_IMG_1571158238487.jpg
Adriana iti trimisesem mesaj pe fb de unde am luat ghetele dar nu stiu daca ai citit? In orice caz, astea sint ale mele, destul de comode la mers mult, chestia e ca fiind foarte inchise cam transpira piciorul dupa o vreme
Atasament FB_IMG_1571158033745.jpg
Si una din ultimele achizitii de care sint super super incantata e o pereche de timberlands sensorflex, incredibil de usori si o talpa atat de moale, la interior adica, partea pe care calci, zici ca mergi pe perne.
Atasament 20191015_185354.jpg

Ce misto sunt ghetele roz :D, sa le porti cu placere, iar poza cu pantofii galbeni e...wow! . Asa sunt pantofii mei galbeni, cand calc cu ei parca am perne sub talpi!

#688 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,378
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 15 October 2019 - 07:39 PM

Vezi postareamino, la 15 October 2019 - 07:12 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 15 October 2019 - 07:08 PM, a spus:

Atasament FB_IMG_1571158238487.jpg
Atasament FB_IMG_1571158033745.jpg
Atasament 20191015_185354.jpg

Ce misto sunt ghetele roz :D, sa le porti cu placere, iar poza cu pantofii galbeni e...wow! . Asa sunt pantofii mei galbeni, cand calc cu ei parca am perne sub talpi!

Hehehe poza aia e facuta pe o platforma de sticla, 85m deasupra pamantului, care tocmai se inaugurase la Luxembourg.
brain loading....please wait....

#689 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 15 October 2019 - 11:19 PM

Vezi postareamino, la 15 October 2019 - 07:02 PM, a spus:

De aici i-am luat! De cate ori merg la Iasi imi iau de la ei incaltaminte, sau probez ce îmi place pe site ca uneori au modele dintr-o piele mai tare.

https://marelbo.com/...l#/62-marime-36

voi ma puneti la cheltuieli :D

Vezi postareablack_cat, la 15 October 2019 - 07:10 PM, a spus:

da, am citit si le-am cautat dar nu le-am mai gasit marca Primadonna
le-am gasit pe alea pe care le-am pus mai sus

#690 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 16 October 2019 - 09:33 AM

Apropo de basici la picioare, ca tot spunea Moatza ce a patit, eu am luat de la Avon un baton pentru prevenirea bataturilor, superbun si pentru prevenirea basicilor si tot de la ei mi-am luat un set de plasturi de silicon care se lipesc pe interiorul pantofului in zona care deranjeaza. Super si plasturii astia. Poate gasiti si voi prin magazinele de cosmetica. Am gasit odata plasturi din silicon la Lidl dar nu erau cu lipici pe ei cum erau astia de la Avon.

#691 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 16 October 2019 - 09:35 AM

Vezi postareamino, la 16 October 2019 - 09:33 AM, a spus:

eu am luat de la Avon un baton pentru prevenirea bataturilor

asta n-am inteles ce e
plasturi de alea de silicon am luat si eu, sint mai multe marci aici cred, pentru niste clarks care ca toate altele imi facea basici la spate, le-am pus direct pe ei si n-am mai avut, doar ca dupa ceva timp a trebuit sa le inlocuiesc

#692 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 16 October 2019 - 10:29 AM

Vezi postareaAdriana, la 16 October 2019 - 09:35 AM, a spus:

Vezi postareamino, la 16 October 2019 - 09:33 AM, a spus:

eu am luat de la Avon un baton pentru prevenirea bataturilor

asta n-am inteles ce e
plasturi de alea de silicon am luat si eu, sint mai multe marci aici cred, pentru niste clarks care ca toate altele imi facea basici la spate, le-am pus direct pe ei si n-am mai avut, doar ca dupa ceva timp a trebuit sa le inlocuiesc

Asta este batonul cu pricina! Il port in permananta cu mine. Sper sa se vada ca am facut poza in viteza.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_10_2019/post-343-0-89348100-1571214532.jpg
  • Imagine atasata: monthly_10_2019/post-343-0-40777900-1571214539.jpg

#693 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 16 October 2019 - 01:06 PM

am inteles
am si eu o crema similara
o s-o incerc daca imi pun vreo pereche de pantofi "riscanta" :D

#694 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 October 2019 - 02:02 PM

pai si cum actioneaza? aluneca pantoful, piciorul, amandoua deodata?
sau ingroasa chelea piciorului si-o netezeste pe-a pantofului?
si pe mine m-a deranjat exact marginea pantofului, la staif. ar tb s-o imbrac in plasturi...greu!

#695 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 16 October 2019 - 02:54 PM

cauta de-astea si pune-ti
eu de ele ziceam
Imagine postata

#696 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 16 October 2019 - 06:00 PM

Vezi postareamoatza, la 16 October 2019 - 02:02 PM, a spus:

pai si cum actioneaza? aluneca pantoful, piciorul, amandoua deodata?
sau ingroasa chelea piciorului si-o netezeste pe-a pantofului?
si pe mine m-a deranjat exact marginea pantofului, la staif. ar tb s-o imbrac in plasturi...greu!

Se aplica batonul pe pielea calcaiului si pantoful nu mai freaca in zona aia. Nu ingroasa nici o chele :D. Poti pune putina crema de maini pe marginea pantofului, sa se mai inmoaie.

Vezi postareaAdriana, la 16 October 2019 - 02:54 PM, a spus:

cauta de-astea si pune-ti
eu de ele ziceam
Imagine postata

Ăștia sunt plasturii de silicon de care ziceam. Super buni si astia.

#697 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 October 2019 - 07:55 PM

la noi, in ultimii ani, au aparut f multi producatori de incaltaminte, mai toti sunt praf!
nu mai au calapoade bune, croiuri proaste, complicatii inutile la modele, basca talpi importate, mai ales astea ortopedice, care nu se indoaie in timpul mersului.
nu mai zic de trotuare, ca la niste pantofi mai de Doamne-ajuta, sunt subtiri si simti orice pietricica sau denivelare.
din ce in ce mai multe persoane se plang ca nu se simt bine in nicio pereche de incaltaminte.
si ma refer la incaltaminte de drum relativ lung. adica daca preferi sa mergi la serviciu 1-2 km pe jos, practic nu gasesc o pereche de pantofi din zona casual-elegant in care sa ma simt confortabil.
eu sunt suparata si din cauza asta merg cu masina, iar partea de miscare tre s-o fac dupa serviciu, cand as putea profita f bine de drumul asta zilnic.
cred ca sunt si mai dificila, in sensul ca pur si simplu nu pot sa merg fara macar 3-4 cm toc, preferabil 5-7 si talpa ortopedica.
ca masina sunt o diva, tac-pac, cobor, urc in birou.
am vazut un film american c-o tipa care fugea prin NY imbracata business si cu adidasi in picioare, si cand intra intr-un zgarie-nori de-asta de birouri, se schimba cu tocuri in lift.
cam asa ar tb sa fac io!
sau s-o las dreaqu de cuconie, sa trag o pereche de blugi pe mine si sa nu mai ies din ei pana-n primavara.

neah, parca n-as fi eu, nu-i de mine!

#698 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,398
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 16 October 2019 - 09:41 PM

Vezi postareamoatza, la 16 October 2019 - 07:55 PM, a spus:

am vazut un film american c-o tipa care fugea prin NY imbracata business si cu adidasi in picioare, si cand intra intr-un zgarie-nori de-asta de birouri, se schimba cu tocuri in lift.
cam asa ar tb sa fac io!
sau s-o las dreaqu de cuconie, sa trag o pereche de blugi pe mine si sa nu mai ies din ei pana-n primavara.

neah, parca n-as fi eu, nu-i de mine!

Pot sa confirm treaba cu papucii de schimb din filmul cu tipa din NY. E plin trenul de tipe cu adidasi in picioare si pantofi de schimb in geanta.Personal tin o pereche de adidasi la birou, in cazul in care ma dor picioarele sau imi este frig, sau ies la facut pasi.

Bineinteles ca am pierdut legatura cu ce mai e prin tara, dar cred ca lumea in Ro. e mult mai eleganta si strange din dinti la durere cand iese la o plimbare "la centru". Haine festive, machiaj impecabil, pantofi cu toc.Eu prefer blugi, tricou si adidasi/mergatori comozi.
Imi spunea o prietena care a fost vara asta acasa ca fara gene false nu se iese din casa in Iasi :D)

#699 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 16 October 2019 - 11:48 PM

Vezi postareaWowerful, la 16 October 2019 - 09:41 PM, a spus:

E plin trenul de tipe cu adidasi in picioare si pantofi de schimb in geanta

la noi nici macar nu se poarta in geanta, se tin in birou in sertarul de jos, sau in locker, cine are asa ceva

#700 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,398
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 17 October 2019 - 01:42 AM

Vezi postareaDexter, la 16 October 2019 - 11:48 PM, a spus:

Vezi postareaWowerful, la 16 October 2019 - 09:41 PM, a spus:

E plin trenul de tipe cu adidasi in picioare si pantofi de schimb in geanta

la noi nici macar nu se poarta in geanta, se tin in birou in sertarul de jos, sau in locker, cine are asa ceva

Eh, depinde. Unii nu poarta aceeași pereche in fiecare zi :)
Încă mai țin minte ca aveam o pereche de încălțări pe sezon sau trebuiau sa ma țină și pe toamna și pe primăvara. ( ca dacă tot ziceai de generații- eu sunt din generația cu cheia la gât/ decreței :) )

Săracul motan! :)

Arata acest topic

• 48 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic