Motanul incaltat ;))
Postat 15 October 2019 - 04:53 PM
Mi-ar place mult de tot dar nu cu talpa alba si de o culoare mai diferita, galbenul asta nu mai am cu ce sa-l asortez
Are black niste ghete de ploaie din pvc care m-au facut sa-mi pierd multe ore pe siteuri si le-am si gasit dar de alta marca, comparativ cu ale ei, doar ca modelul colorat pe care il vroiam eu nu mai e deocamdata, tre sa mai caut
Postat 15 October 2019 - 05:07 PM
Pai pune si aici sosonii la care te referi, Adri. De ploaie, zici?
Postat 15 October 2019 - 06:27 PM
inclusiv la ghetele astea de care ziceam imi placeau astea dar nu-mi place talpa alba
ale lui Black sint Primadonna
marca asta e Chiara Bellini
daca gasiti altceva bagati link ca acu mi s-a pus pata si nu mai pot pina ce nu le gasesc, desi am citeva pereci de cizme dar sint mai comode ghetele, cred
Postat 15 October 2019 - 07:02 PM
Adriana, la 15 October 2019 - 04:53 PM, a spus:
Mi-ar place mult de tot dar nu cu talpa alba si de o culoare mai diferita, galbenul asta nu mai am cu ce sa-l asortez
Are black niste ghete de ploaie din pvc care m-au facut sa-mi pierd multe ore pe siteuri si le-am si gasit dar de alta marca, comparativ cu ale ei, doar ca modelul colorat pe care il vroiam eu nu mai e deocamdata, tre sa mai caut
De aici i-am luat! De cate ori merg la Iasi imi iau de la ei incaltaminte, sau probez ce îmi place pe site ca uneori au modele dintr-o piele mai tare.
https://marelbo.com/...l#/62-marime-36
Aceasta postare a fost editata de mino: 15 October 2019 - 07:24 PM
Postat 15 October 2019 - 07:07 PM
Adriana, la 15 October 2019 - 06:27 PM, a spus:
inclusiv la ghetele astea de care ziceam imi placeau astea dar nu-mi place talpa alba
anfibi_pvc_chiarabellini.jpg
ale lui Black sint Primadonna
marca asta e Chiara Bellini
daca gasiti altceva bagati link ca acu mi s-a pus pata si nu mai pot pina ce nu le gasesc, desi am citeva pereci de cizme dar sint mai comode ghetele, cred
Eu am avut o experienta neplacuta cu niste ghete de ploaie, de primavara cei drept, care iti tineau frig la picioare, iar in niste cizme blanite, de cauciuc, imi transpirau excesiv picioarele, aa ca imi este frica sa mai testez, desi erau minunate cizmele cand era fleoscaiala afara. Trebuie sa caut si eu ceva, ca cizmele sau crapat.
Postat 15 October 2019 - 07:10 PM
Adriana iti trimisesem mesaj pe fb de unde am luat ghetele dar nu stiu daca ai citit? In orice caz, astea sint ale mele, destul de comode la mers mult, chestia e ca fiind foarte inchise cam transpira piciorul dupa o vreme
Si una din ultimele achizitii de care sint super super incantata e o pereche de timberlands sensorflex, incredibil de usori si o talpa atat de moale, la interior adica, partea pe care calci, zici ca mergi pe perne.
Ps scuzati ghetele, sint cam murdare insa tocmai m-am intors de la o sedinta de facut poze prin parcurile din Ottawa, abia cand m-am uitat mai bine la poza am vazut dar hey! " these boots are made for walking" cum zice cantecul
Wow imi par foarte finuti pantofii tai, imi place felul in care e adaugat elasticul ala, un pic in unghi, adauga eleganta. Sa ii porti sanatoasa .
Aceasta postare a fost editata de black_cat: 15 October 2019 - 07:20 PM
Postat 15 October 2019 - 07:12 PM
black_cat, la 15 October 2019 - 07:08 PM, a spus:
FB_IMG_1571158238487.jpg
Adriana iti trimisesem mesaj pe fb de unde am luat ghetele dar nu stiu daca ai citit? In orice caz, astea sint ale mele, destul de comode la mers mult, chestia e ca fiind foarte inchise cam transpira piciorul dupa o vreme
FB_IMG_1571158033745.jpg
Si una din ultimele achizitii de care sint super super incantata e o pereche de timberlands sensorflex, incredibil de usori si o talpa atat de moale, la interior adica, partea pe care calci, zici ca mergi pe perne.
20191015_185354.jpg
Ce misto sunt ghetele roz , sa le porti cu placere, iar poza cu pantofii galbeni e...wow! . Asa sunt pantofii mei galbeni, cand calc cu ei parca am perne sub talpi!
Postat 15 October 2019 - 07:39 PM
mino, la 15 October 2019 - 07:12 PM, a spus:
black_cat, la 15 October 2019 - 07:08 PM, a spus:
FB_IMG_1571158238487.jpg
FB_IMG_1571158033745.jpg
20191015_185354.jpg
Ce misto sunt ghetele roz , sa le porti cu placere, iar poza cu pantofii galbeni e...wow! . Asa sunt pantofii mei galbeni, cand calc cu ei parca am perne sub talpi!
Hehehe poza aia e facuta pe o platforma de sticla, 85m deasupra pamantului, care tocmai se inaugurase la Luxembourg.
Postat 15 October 2019 - 11:19 PM
mino, la 15 October 2019 - 07:02 PM, a spus:
https://marelbo.com/...l#/62-marime-36
voi ma puneti la cheltuieli
black_cat, la 15 October 2019 - 07:10 PM, a spus:
da, am citit si le-am cautat dar nu le-am mai gasit marca Primadonna
le-am gasit pe alea pe care le-am pus mai sus
Postat 16 October 2019 - 09:33 AM
Postat 16 October 2019 - 09:35 AM
mino, la 16 October 2019 - 09:33 AM, a spus:
asta n-am inteles ce e
plasturi de alea de silicon am luat si eu, sint mai multe marci aici cred, pentru niste clarks care ca toate altele imi facea basici la spate, le-am pus direct pe ei si n-am mai avut, doar ca dupa ceva timp a trebuit sa le inlocuiesc
Postat 16 October 2019 - 10:29 AM
Adriana, la 16 October 2019 - 09:35 AM, a spus:
mino, la 16 October 2019 - 09:33 AM, a spus:
asta n-am inteles ce e
plasturi de alea de silicon am luat si eu, sint mai multe marci aici cred, pentru niste clarks care ca toate altele imi facea basici la spate, le-am pus direct pe ei si n-am mai avut, doar ca dupa ceva timp a trebuit sa le inlocuiesc
Asta este batonul cu pricina! Il port in permananta cu mine. Sper sa se vada ca am facut poza in viteza.
Imagini atasate
Postat 16 October 2019 - 01:06 PM
am si eu o crema similara
o s-o incerc daca imi pun vreo pereche de pantofi "riscanta"
Postat 16 October 2019 - 02:02 PM
sau ingroasa chelea piciorului si-o netezeste pe-a pantofului?
si pe mine m-a deranjat exact marginea pantofului, la staif. ar tb s-o imbrac in plasturi...greu!
Postat 16 October 2019 - 06:00 PM
moatza, la 16 October 2019 - 02:02 PM, a spus:
sau ingroasa chelea piciorului si-o netezeste pe-a pantofului?
si pe mine m-a deranjat exact marginea pantofului, la staif. ar tb s-o imbrac in plasturi...greu!
Se aplica batonul pe pielea calcaiului si pantoful nu mai freaca in zona aia. Nu ingroasa nici o chele . Poti pune putina crema de maini pe marginea pantofului, sa se mai inmoaie.
Adriana, la 16 October 2019 - 02:54 PM, a spus:
eu de ele ziceam
Ăștia sunt plasturii de silicon de care ziceam. Super buni si astia.
Postat 16 October 2019 - 07:55 PM
nu mai au calapoade bune, croiuri proaste, complicatii inutile la modele, basca talpi importate, mai ales astea ortopedice, care nu se indoaie in timpul mersului.
nu mai zic de trotuare, ca la niste pantofi mai de Doamne-ajuta, sunt subtiri si simti orice pietricica sau denivelare.
din ce in ce mai multe persoane se plang ca nu se simt bine in nicio pereche de incaltaminte.
si ma refer la incaltaminte de drum relativ lung. adica daca preferi sa mergi la serviciu 1-2 km pe jos, practic nu gasesc o pereche de pantofi din zona casual-elegant in care sa ma simt confortabil.
eu sunt suparata si din cauza asta merg cu masina, iar partea de miscare tre s-o fac dupa serviciu, cand as putea profita f bine de drumul asta zilnic.
cred ca sunt si mai dificila, in sensul ca pur si simplu nu pot sa merg fara macar 3-4 cm toc, preferabil 5-7 si talpa ortopedica.
ca masina sunt o diva, tac-pac, cobor, urc in birou.
am vazut un film american c-o tipa care fugea prin NY imbracata business si cu adidasi in picioare, si cand intra intr-un zgarie-nori de-asta de birouri, se schimba cu tocuri in lift.
cam asa ar tb sa fac io!
sau s-o las dreaqu de cuconie, sa trag o pereche de blugi pe mine si sa nu mai ies din ei pana-n primavara.
neah, parca n-as fi eu, nu-i de mine!
Postat 16 October 2019 - 09:41 PM
moatza, la 16 October 2019 - 07:55 PM, a spus:
am vazut un film american c-o tipa care fugea prin NY imbracata business si cu adidasi in picioare, si cand intra intr-un zgarie-nori de-asta de birouri, se schimba cu tocuri in lift.
cam asa ar tb sa fac io!
sau s-o las dreaqu de cuconie, sa trag o pereche de blugi pe mine si sa nu mai ies din ei pana-n primavara.
neah, parca n-as fi eu, nu-i de mine!
Pot sa confirm treaba cu papucii de schimb din filmul cu tipa din NY. E plin trenul de tipe cu adidasi in picioare si pantofi de schimb in geanta.Personal tin o pereche de adidasi la birou, in cazul in care ma dor picioarele sau imi este frig, sau ies la facut pasi.
Bineinteles ca am pierdut legatura cu ce mai e prin tara, dar cred ca lumea in Ro. e mult mai eleganta si strange din dinti la durere cand iese la o plimbare "la centru". Haine festive, machiaj impecabil, pantofi cu toc.Eu prefer blugi, tricou si adidasi/mergatori comozi.
Imi spunea o prietena care a fost vara asta acasa ca fara gene false nu se iese din casa in Iasi )
Postat 17 October 2019 - 01:42 AM
Dexter, la 16 October 2019 - 11:48 PM, a spus:
Eh, depinde. Unii nu poarta aceeași pereche in fiecare zi
Încă mai țin minte ca aveam o pereche de încălțări pe sezon sau trebuiau sa ma țină și pe toamna și pe primăvara. ( ca dacă tot ziceai de generații- eu sunt din generația cu cheia la gât/ decreței )
Săracul motan!