Motanul incaltat ;))
Postat 17 October 2019 - 03:28 AM
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Postat 17 October 2019 - 07:56 AM
Wowerful, la 17 October 2019 - 01:42 AM, a spus:
dupa care ii dadeam vecinei de sub mine, ca erau perfecti, mai ales cei de lac dar mie nu-mi mai veneau
dragos, la 17 October 2019 - 03:28 AM, a spus:
la tine unde?
ca la cit te plimbi in ultima vreme nu mai stie omu unde e la noi
si da, am si eu o colega care isi schimba pantofii la birou
am si eu in dulap clarcksele pentru orice evenienta
si de schimbat le schimb si eu uneori in birou, cind ploua sau cind ninge
Postat 17 October 2019 - 09:21 AM
Wowerful, la 16 October 2019 - 09:41 PM, a spus:
ca lumea in Ro. e mult mai eleganta
n-as zice!
si lumea care-i mai bine imbracata probabil ca circula mai ales cu masina
pe strada lumea-i cam jerpelita
cateodata fac exercitiul asta, sa observ ce mi-ar placea la unul sau la altul, haine, incaltaminte...
rar daca-mi place ceva!
si strange din dinti la durere cand iese la o plimbare "la centru".
plimbari pi shentru nu mai iegzista
acum mergem la mall
Postat 17 October 2019 - 10:53 AM
Wowerful, la 17 October 2019 - 01:42 AM, a spus:
Dexter, la 16 October 2019 - 11:48 PM, a spus:
Eh, depinde. Unii nu poarta aceeași pereche in fiecare zi
Încă mai țin minte ca aveam o pereche de încălțări pe sezon sau trebuiau sa ma țină și pe toamna și pe primăvara. ( ca dacă tot ziceai de generații- eu sunt din generația cu cheia la gât/ decreței )
Săracul motan!
Ce vorbesti? Ce mandru mai era motanu' din mine cu mergatorii aia. Nush voi, dar eu de mica am fost motan. Pana veneau mama si tata acasa, eu faceam curat in dulapiorul cu papuci, scoteam toti Gubanii, ii stergeam, dadeam cu crema, dupa caz, probam (tot nu imi veneau ), bagam la loc..si tot asa. Ma multumeam cu ai mei, de pe un sezon pe altul. Mama ca imi mai placeau aia de lac!
Postat 17 October 2019 - 11:51 AM
dupa ce ma-ncaltam cu pantofii cu toc ai mamei, ma imbracam si-n rochie lunga si ma duceam s-o astept la coltul strazii, sa vina de la serviciu
rochia lunga era un furou din plastic cu multa dantela, de obicei unul prazuliu, ala-mi placea cel mai mult
Postat 17 October 2019 - 12:11 PM
Postat 17 October 2019 - 12:24 PM
Moazto, parcă o văd pe Maia mea, doar că furoul ei era galben-lămâi. Și noroc că nu ieșea din casă, că-și rupea picioarele pe scări, 4 etaje.
Nu știu cu cine seamănă, că eu nu eram așa de cochetă. Cred că cu taică-su.
Postat 17 October 2019 - 01:58 PM
cel mai fericita eram cand se-ntampla "sa treaca mortu'", adica toti vecinii mai batrani se strangeau la coltul strazii, ca sa vada care s-a mai dus. atunci aveam si public, pe care-l mai inveseleam, date fiind circumstantele.
astea-s fapte din 1972-1973, ca sa se-nteleaga.
Adriana, nu stiu daca ziceau ceva vecinii, io nu-mi amintesc sa fi fost pedepsita ptr asta.
gateala a fost ceva obisnuit dintotdeauna la mine.
Postat 17 October 2019 - 02:41 PM
moatza, la 17 October 2019 - 11:51 AM, a spus:
dupa ce ma-ncaltam cu pantofii cu toc ai mamei, ma imbracam si-n rochie lunga si ma duceam s-o astept la coltul strazii, sa vina de la serviciu
rochia lunga era un furou din plastic cu multa dantela, de obicei unul prazuliu, ala-mi placea cel mai mult
moatza, la 17 October 2019 - 01:58 PM, a spus:
cel mai fericita eram cand se-ntampla "sa treaca mortu'", adica toti vecinii mai batrani se strangeau la coltul strazii, ca sa vada care s-a mai dus. atunci aveam si public, pe care-l mai inveseleam, date fiind circumstantele.
astea-s fapte din 1972-1973, ca sa se-nteleaga.
Adriana, nu stiu daca ziceau ceva vecinii, io nu-mi amintesc sa fi fost pedepsita ptr asta.
gateala a fost ceva obisnuit dintotdeauna la mine.
Mor de ras! Zuzea mai erai, zuzea ai ramas! Eu, dupa ce am probat o pereche de pantofi , dupa modelul carora imi cumpar si azi pantofi (!) , si le-am rupt tocul, nu m-am mai incumetat sa probez. Ma certa maica-mea foarte urat...ma rog, poveste dificila...
In schimb, cu furou, daaaaaa! Avea ea de le tinea undeva cu lenjerii "de bune", brodate, si le probam la greu cand eram singura acasa. Plus, la bunica, dadeam iama in dulapul cu rufe pentru coade si aveam unul galben lamai, favoritul meu! Cand bunicii isi faceau siesta la amiaza, noi, draci, nu aveam stare, da-i si fa-i parada modei. Dar tinutele erau intotdeauna incomplete, dar fiind ca ne lipseau mergatorii potriviti. Nu ma vedeam deloc sexy in furourile alea si cu galosii bunica-mii
La fel, cand ma duceam la vara-mea, avea matusa-mea un compleu misto, pijama, din matase ceva, roz fuchsia, cu dantelute pe margini. Matusa-mea ne lasa sa ne facem de cap, ca ea nu imbraca chestiile alea. Intotdeauna m-am intrebat de ce. Ca urmare... eu am in garderoba asa ceva si acum, le port la greu , mai ales cand am pentru cine
Correction: dat fiind ca. Ma luase valu...valu, nu malu!
Postat 17 October 2019 - 02:48 PM
moatza, la 17 October 2019 - 11:51 AM, a spus:
boni, la 17 October 2019 - 12:24 PM, a spus:
Moazto, parcă o văd pe Maia mea, doar că furoul ei era galben-lămâi. Și noroc că nu ieșea din casă, că-și rupea picioarele pe scări, 4 etaje.
Nu știu cu cine seamănă, că eu nu eram așa de cochetă. Cred că cu taică-su.
Fericitelor , se pare ca numai eu am mancat bataie pe nedrept, de la mama cum ca i-am stricat creionul de ochi si rupt tocul de la pantofii ei buni, desi adevarul era ca fratele meu a scos cu o andrea mina de la creionul turquaz sidefat (raritate pe atunci) si tot el probase pantofii cu toc.
Postat 17 October 2019 - 02:54 PM
Postat 17 October 2019 - 03:05 PM
Postat 17 October 2019 - 03:16 PM
- reciclare- ecologic
D-asteah!
La fel, ceea ce inainte era desemnat de catre MEDCs ( more economically developed countries) , adica de aia bogatii ma, care isi permit cola si pizze la ordinea zilei, ca fiind subzistenta - economie de subzistenta, as in bunica si bunicu si mamaia si tataia si toti aia de la sate care isi lucrau pamantu din zori si pana-n seara se numeste acum organic farming
Mino: apai cine petrecea ore intregi pe prispa cu bunica si ii dadea lectii de geogra in timp ce taia la coade?
La finalul zilei, avea bunica cel putin un ghem mare de coade si foarte multe cunostinte de geografie
mino, la 17 October 2019 - 02:48 PM, a spus:
Fericitelor , se pare ca numai eu am mancat bataie pe nedrept, de la mama cum ca i-am stricat creionul de ochi si rupt tocul de la pantofii ei buni, desi adevarul era ca fratele meu a scos cu o andrea mina de la creionul turquaz sidefat (raritate pe atunci) si tot el probase pantofii cu toc.
Eh, numa' tu...
Mamaaaa, cred ca stiu la care creion de ochi te referi. Era fain tare ala. Patru culori existau, de la Ada?
Negru, rosu - de buze, ala turcoaz si verde, corect? Mai pe la final de anii 80 aparuse parca si albastru, nu?
Ce misto e in bucataria aia de tara Mortale scaunele alea rosii scorojite!
Postat 17 October 2019 - 03:30 PM
Si mie-mi placeau furourile, da' mai mult perdelele Si pantofii cu toc, da' ma certa "mamer" ca-i dau tocurile pe spate! ceea ce si faceam
Am participat si la tesut de presuri. Cusut carpe cap la cap si rasucit ata pentru urzeala. Fratii mei erau experti in rasucit. Aruncau firul peste sarma de rufe, unul invartea sucitorul si celalalt o lua la fuga cu firul ca sa rasuceasca cat mai mult odata, sa termine mai repede si sa plece pe ulita
Postat 17 October 2019 - 04:50 PM
Apoi astia cu fundita de catifea care se poate scoate la nevoie.
De mica mi-a placut incaltamintea , inclusiv papucii de casa í ½í¸…. Pantofii si gentile sunt pasiunea mea.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 17 October 2019 - 04:52 PM
Postat 17 October 2019 - 06:06 PM
Astea-s ultimele ciubote cumparate, respectiv cele care m-au trantit in supermarket, spre veselia-ntregului personal
am pus pozele cu telefonul. Zici ca-s ciubotele in marime naturala
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de alpha: 17 October 2019 - 06:07 PM
Postat 17 October 2019 - 06:42 PM
Any, ce fel de toc au pantofii? f eleganti!
pe mine ma omoara varfurile astea ascutite ca la pantofii tai, nu mai pot. la 34-35 ai juma de talpa in menghina.