Forum Culinar: Motanul incaltat ;)) - Forum Culinar

Salt la continut

• 48 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Motanul incaltat ;))

#741 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 18 October 2019 - 10:20 PM

Io vreau pe negru Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#742 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,378
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 18 October 2019 - 10:46 PM

Eu le vreau pe toate ghetele si cizmele colorate. Uitandu-ma pe site mi-am amintit ca e un magazin care vinde marca asta chiar la parterul blocului meu. Ba chiar mi-am si luat o data o pereche de Mary Janes rosii de la ei, din pacate foarte incomonzi dar frumosi. Cu prima ocazie cand ajung acolo mai dau o raita prin magazin sa vad daca ma lipesc de ceva.
brain loading....please wait....

#743 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,810
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 19 October 2019 - 06:03 PM

Vezi postareablack_cat, la 18 October 2019 - 10:46 PM, a spus:

Eu le vreau pe toate ghetele si cizmele colorate. Uitandu-ma pe site mi-am amintit ca e un magazin care vinde marca asta chiar la parterul blocului meu. Ba chiar mi-am si luat o data o pereche de Mary Janes rosii de la ei, din pacate foarte incomonzi dar frumosi. Cu prima ocazie cand ajung acolo mai dau o raita prin magazin sa vad daca ma lipesc de ceva.

Au intradevar la unele modele o piele mai tare , dar ca orice piele dupa cateva purtari devin super comode. Au deasemenea si modele mai inguste, de asta am si zis ca ar trebui probate.

#744 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,378
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 19 October 2019 - 06:17 PM

Vezi postareamino, la 19 October 2019 - 06:03 PM, a spus:

Au intradevar la unele modele o piele mai tare , dar ca orice piele dupa cateva purtari devin super comode. Au deasemenea si modele mai inguste, de asta am si zis ca ar trebui probate.

Da exact, e cam tare pielea si dat fiind modelul si culoarea nu am avut ocazia sa ii port prea des. Am vazut insa pe site niste chestii care mi-au placut foarte foarte tare, imi place incaltamintea colorata. O sa vad ce au in magazin in decembrie cand merg la tata.
brain loading....please wait....

#745 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 19 October 2019 - 07:08 PM

Vezi postareablack_cat, la 19 October 2019 - 06:17 PM, a spus:

Vezi postareamino, la 19 October 2019 - 06:03 PM, a spus:

Da exact, e cam tare pielea si dat fiind modelul si culoarea nu am avut ocazia sa ii port prea des. Am vazut insa pe site niste chestii care mi-au placut foarte foarte tare, imi place incaltamintea colorata. O sa vad ce au in magazin in decembrie cand merg la tata.

Am luat dintr-un magazin, nu mai stiu daca din al lor un spray pentru largit incaltamintea, super fain. Este o spuma care se da pe interiorul pantofului, iar mie personal, pentru ca sunt mai lata, imi este tare util. Iar astia de la Marelbo, chiar daca au pielea mai groasa si sunt putin scortosi la inceput, nu se labarteaza ca alti pantofi cu pielea moale. Isi pastreaza forma si asta imi place, chiar daca la inceput sunt putin mai tari.

#746 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 October 2019 - 02:17 PM

Acu mi-am adus aminte ca pantofiorii aia cu toc ii stiu deja de un an, cred. Si atunci imi picasera imediat cu tronc. Am uitat, bine ca mi-ai adus minte :rolleyes:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#747 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 941
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 20 October 2019 - 03:05 PM

Ehhh,pantofii sunt un amor de-al meu vechi,in special cele cu tocuri inalte, de fapt nici nu posed incaltaminte cu tocuri mai mici de 8 cm( papuci si tenisi nu intra la soloteala)... si recunosc ca sunt o cucoana cu tacaneli la cap. Nu multe,dar alea care sunt...decideti singure :rolleyes:
Azi la servici:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_10_2019/post-591-0-14270000-1571576712.jpg

Aceasta postare a fost editata de clau_ash: 20 October 2019 - 03:05 PM

#748 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 October 2019 - 04:13 PM

Vezi postareaclau_ash, la 20 October 2019 - 03:05 PM, a spus:

Ehhh,pantofii sunt un amor de-al meu vechi,in special cele cu tocuri inalte, de fapt nici nu posed incaltaminte cu tocuri mai mici de 8 cm( papuci si tenisi nu intra la soloteala)... si recunosc ca sunt o cucoana cu tacaneli la cap. Nu multe,dar alea care sunt...decideti singure :rolleyes:
Azi la servici:

I soooo like your tacaneli Imagine postata Doamne, bine ca nu is singura!
Foarte sexi picioarele tale in pantofii aia! Deci te-ai dus cu unu di-un fel si unu di-un fel ? Imagine postata

Arata tocul si la ala negru, de cand caut din aia!!!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#749 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,238
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 October 2019 - 04:53 PM

Clau, imi place tacaneala ta😘
Am o colega care are cîteva perechi de pantofi cumpărate cîte 2 perechi de culori diferite și își pune unul și unul.
Mai devreme sau tîrziu tre să fac și eu asta, cel mai tare mi-ar place la alb negru dar urăsc albul, singura pereche de pantofi albi pe care o am e cea de la nuntă 🙈

#750 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 20 October 2019 - 05:40 PM

Lapona,e tot fel. Cumpar 2 perechi culori diferite. Astia sunt de la Nine West. Inainte de a o naste pe donsoara Thalia nu imi pria calapodul lor. Acum cumpar numai de la ei.

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-591-0-46598600-1571585787.jpg

Adriana, pentru tine culori diferite :rolleyes:

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-591-0-65178700-1571585981.jpg

#751 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 20 October 2019 - 05:51 PM

Clau, ce tacaneala misto ai! Si ce picioare! Jos palaria! Imi plac de mor pantofii aia in doua culori! Odata, in tineretile mele purtam doar pantofi cu toc, mai am si acum, dar îi port doar cu anumite ocazii sau daca sunt fooooooaaaaaarte comozi. O sa va arat zilele urmatoare, ce mai am prin pantofar!

#752 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 October 2019 - 09:46 PM

Nine West zici? Loooove the design. Cand ai timp, pune te rog incaltata cu aia negri, si cu toc si cu profil. Prea misto!

Woman, tu ai picioare pentru pantofi din astia! Imagine postata
Ce zuzea esti cu culori diferite Imagine postata Prea tare! Placi la mini rebelili si nonconformistele! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#753 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,238
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 October 2019 - 11:01 PM

Clau, te ador!

#754 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 21 October 2019 - 10:26 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 October 2019 - 09:46 PM, a spus:

Nine West zici? Loooove the design. Cand ai timp, pune te rog incaltata cu aia negri, si cu toc si cu profil. Prea misto!

Woman, tu ai picioare pentru pantofi din astia! Imagine postata
Ce zuzea esti cu culori diferite Imagine postata Prea tare! Placi la mini rebelili si nonconformistele! Imagine postata

Lapona,😘🤗

Vezi postareaAdriana, la 20 October 2019 - 11:01 PM, a spus:

Clau, te ador!

Adriana,🤗😘

#755 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 21 October 2019 - 10:45 PM

Eu am trecut de la sandale cu degetele pe-afară aproape direct la cizme. Mai sînt zile în care pun pantofi, dar mă incomodează așa de rău pantofii clasici, de-ăia mai decupați și cu toc, acum mi se par culmea disconfortului, așa că îi port din ce în ce mai rar. Mă "ajută" și faptul că nu îmi găsesc numărul meu orice aș vrea eu, și atunci iau ce găsesc. Apropo, numărul e, mai nou, 42. Purtam 41, dar de ceva timp am văzut că au cam chinezit numerele și trebuie să caut mai mari. Nu că mi-a crescut piciorul. Astea-s luate anul ăsta, încă nu le-am purtat. UGG-urile sînt dragostea mea, astea sînt roz și cu sclipici, abia aștept să le port. Au fost foarte reduse la preț. Celelalte sînt Tamaris, una dintre firmele care face și numere mari, și de la care îmi iau eu încălțăminte chiar și online, că știu cum îmi vin. Și pe alea maro abia aștept să le port, anul trecut mi se tot părea că îmi lipsește ceva maro să asortez la haine, parcă văd că anul ăsta nu o să mai am la ce le purta, că am scos din uz o grămadă de haine.

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-233-0-33658700-1571690638.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2019/post-233-0-42927300-1571690646.jpg

#756 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 22 October 2019 - 06:47 AM

Alea maro arata tare bine.Mor dupa cizmele de genul asta( dar cu toc 😉) Imi place mult nuanta 😍

#757 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 October 2019 - 07:14 AM

Vezi postareaCarmella, la 21 October 2019 - 10:45 PM, a spus:

Mai sînt zile în care pun pantofi, dar mă incomodează așa de rău pantofii clasici, de-ăia mai decupați și cu toc, acum mi se par culmea disconfortului, așa că îi port din ce în ce mai rar.

exact chestia de care ma plangeam si eu!
au schimbat calapodul, croiala...imposibil sa fim atatea sensibiloase.
pe mine ma mai enerveaza maxim si ciorapii. astazi iar sunt in picioarele goale la 11C cu ceata :)

#758 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 22 October 2019 - 07:55 AM

Vezi postareaclau_ash, la 22 October 2019 - 06:47 AM, a spus:

Alea maro arata tare bine.Mor dupa cizmele de genul asta( dar cu toc ) Imi place mult nuanta

Și mie îmi plac cu toc, dar am 1,80 m, așa că mai puțin cu tocurile toată ziua :) port și cu toc, chiar destul de înalt, dar nu e ceva uzual. Mi-am adus aminte de niște botine cu toc de la Ecco așa de comode, în ciuda unui toc înalt și subțire, deci e vorba de calapod.
Moatza, ciorapi am numai de la Calzedonia cu nu știu cîți DEN, dar mai mulți, care se și lungesc cît sînt eu, și nici nu cad de pe mine, și, cel mai important, nici nu mă apucă alergia de la ei, pentru că la alții înnebunesc cînd îi țin pe mine mai mult de cîteva ore.

Aceasta postare a fost editata de Carmella: 22 October 2019 - 07:59 AM

#759 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 October 2019 - 12:09 PM

io n-am alergii, da' nu-mi place cu ciorapi.
cand port, cu levante ma-mpac cat de cat.

#760 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 October 2019 - 05:13 PM

Am stat aseara si am rasfoit tot topicul de la cap la coada. Belea mare cu motanu Imagine postata
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-12-0-78520600-1571757195.pngImagine atasata: monthly_10_2019/post-12-0-87291100-1571757205.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 48 Pagini +
  • « Prima
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou