Motanul incaltat ;))
Postat 19 February 2021 - 03:17 PM
pe spartoo local
io cit pot cumpar local
tre sa ajunga marti miercuri
Postat 19 February 2021 - 05:35 PM
alpha, la 19 February 2021 - 01:58 PM, a spus:
>>> A know! Atata doar ca maimutoii astia de la mirapodo au bagat o strategie de balta, difera reducerea in functie de numar. Ma uitam la alea negre cu toc bloc, la listat au pretul de 156 de la 265 si cand am ales marimea tac, erau cu 20 mai scumpe. Doar marimile 36 si 37 sunt la 156. Pe bune? Laaaaame!
Multumesc de oferta, you're a star!
>>>> Aaaaaw, baaaabe! Stella e a star. I, meself, am an . A fallen one, true...but still!
I'll get there, no worries
Somehow I ain't got the slightest doubt about that whatsoever
Adriana, la 19 February 2021 - 02:31 PM, a spus:
daca nu-mi plac vin' pe jos pina la tine
AS98_blu.jpg
Tu pe principiul taci si faci, nu? Moaaaa, hai ca ai facut o afacere buna, bravo!
Mi-e teama ca nu vom apuca insa sa ne vedem, daca pui conditia aia. Am eu asa un feeling ca o sa-ti cam placa
Alphalinda, am uitat sa spun: alea maro imi plac foarte mult, mi-ai adus aminte ca am ceva in genul, dar scurte. Iar alea negre sunt funky rau! Eu nu pot purta cu varf asa ascutit din cauza de dureri...
Ei ziceti si voi la naspetii astia
Neam de traista!
Postat 19 February 2021 - 05:48 PM
Pe siteul lor oficial sunt reduceri de 50% pentru colectia de toamna
https://www.as-98.co...caArxQEALw_wcB#
Vedeti daca aveti site oficial si la voi in tara , cele din afara IT.
Ah, si pe langa alea 50% mai primesti inca 10% cu un cod Extra 10. Super tare!
Alphilicious...time to make a trip to Italy
https://www.as-98.co...nget-510230-301
O pui pe Adriana sa ti le ia si te duci la vara, pushti atatia iepuri cu un glonte: ciocate reduse, te vezi cu Adriana, un espresso, o pizza si o inghetata adevarate de la mama lor.
Postat 19 February 2021 - 06:45 PM
Lapona Enigel, la 19 February 2021 - 05:48 PM, a spus:
Alphilicious...time to make a trip to Italy
https://www.as-98.co...nget-510230-301
O pui pe Adriana sa ti le ia si te duci la vara, pushti atatia iepuri cu un glonte: ciocate reduse, te vezi cu Adriana, un espresso, o pizza si o inghetata adevarate de la mama lor.
exact, doar ca 10-ul ulterior era calculat pe pretul redus, de 120 nu de 240
Alpha hai ca poate la vara s-o mai putea circula un picut
Postat 23 February 2021 - 09:55 PM
Miine mi le pun sper sa rezist.
O surpriză foarte plăcută a fost sa vad ca au ca un ciorap din piele drept calapod, peste care e construit învelișul albastru.
Mulțumesc pentru sugestie 😘 acu tre sa vad daca mai gasesc vreun model la reducere🙄
Postat 23 February 2021 - 11:29 PM
Postat 24 February 2021 - 09:12 AM
uite-o inauntru
deacu le-am luat la purtare nu le mai pot trimite inapoi plus ca le vroiam mult albastre
Postat 24 February 2021 - 11:37 AM
La cum merg lucrurile aici, anul asta nu scot piciorul de pe insula Nu ca as avea cine stie ce planuri
Postat 24 February 2021 - 04:24 PM
These boots are made for metal walking . Inauntru este captusit tot cu piele, piciorul meu este absolut happy in ele. Eu am iubit pielea de mic copil.
Cealalta pereche e mai nouta si a fost purtata mai rarut, dar dusa prin noroaie si zapezi de Subcarpati si de Podis Central Moldovenesc - au ramas neimpresionate, gagicile. De cativa ani m-am distantat grav de tot ce e fast (and very short) fashion . Caut cat mai multe lucruri autentice, de calitate maxima, pe cat posibil manufacturate si care sa ma tina cel putin 10 ani.
Adriana, la 24 February 2021 - 09:12 AM, a spus:
uite-o inauntru
a998blu_3.jpeg
deacu le-am luat la purtare nu le mai pot trimite inapoi plus ca le vroiam mult albastre
Mie dupa verde /kaki mi se scurg ochii.
Da, trebuie sa fii cu ochii ca pe butelie la oferte, cum apar si dispar. Eu asa mi-am luat cateva perechi, ca altfel, nu as fi dat atatia bani deodata , cel mult pe una singura.
Sa stii ca se vor da dupa tine si nu cred ca o sa ai probmele cu ele. Stiu ca Mino pusese un spray de relaxat pielea pe paginile din urma, poate iti faci rost de el.
Sa le porti cu mare placere!
Postat 24 February 2021 - 06:51 PM
Lapo, ce faine cizmele alea "vechi" ...
Postat 24 February 2021 - 07:02 PM
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Postat 24 February 2021 - 07:58 PM
dragos, la 24 February 2021 - 07:02 PM, a spus:
Nici nu trebäh!
Io n-as purta asa ceva pe stil barbatesc.
Nici asta nu trebäh!
Brrr!
adi_edi, la 24 February 2021 - 06:51 PM, a spus:
>>>> Ca si Mandea. Addicted to black! Ca once a metal head, always a metal head
V-am mai zis ca nu-mi cumpar incaltari decat daca le pot proba. Am cumparat online doar niste chinezarii, din piele dar calitate cam indoielnica, au fost ieftine de aceea am riscat. Aveau de mai multe culori si nu ma puteam hotari de care sa comand. In sfarsit, dupa cateva saptamani vine pachetul, cu pantofii negri, si eu care eram convinsa ca ii comandasem pe cei rosii . Sunt comozi dar talpa e cam aiurea, nu cred sa tina prea mult, dar nu am apucat sa-i port, inca-i vreme de cizme.Lapo, ce faine cizmele alea "vechi" ...
Mor däh iele! Mai ales ca talpa si tocul sunt facute special ca sa arate vintage. Tocul e chiar putin waved ca sa zici ca s-or tocit Italienii astia si maiestria lor in ale papucariei
Pai...dac-ai sti tu cate din astea am facut? Si acum mai am una-doua perechi din alea...desi cred ca le-am purtat de maxim doua ori. Ma crezi ca se deterioreaza in cutie, efectiv? Am si aruncat destule. Fast fashion = fast pierdere de bani
Postat 24 February 2021 - 10:20 PM
Lapona Enigel, la 24 February 2021 - 04:24 PM, a spus:
cre ca il si am
adi varietatea care e on line n-o gasesti niciunde
eu daca n-ar fi fost onlineul n-as fi cunoscut multe marci, ca de ex asta
plus ca in cazul asta cumpar doar de pe siteuri pe care stiu sigur ca se pot trimite inapoi
am cazut doar o singura data in plasa unui site chinezesc unde in poza era o chestie si ce a ajuns era o oribilitate nemaipomenita, am trimis rapid inapoi si m-am certat cu una pe mailuri in engleza ca vroia sa-mi dea bon si nu banii, pina la urma am pierdut doar cheltuielile de transport cind le-am trimis inapoi
amazon sau spartoo sau zalando sint serioase din punctul asta de vedere
dragos, la 24 February 2021 - 07:02 PM, a spus:
dac-ai intelege ai fi femeie si nu esti
Postat 02 June 2021 - 10:51 AM
Postat 29 June 2021 - 12:01 PM