Postat 26 May 2011 - 04:38 PM
Ufff! Carmella, am fost la Office Shoes...de fapt mi-am trimis coada si nu au mai adus anul asta Skechersul ala de imita crocs. O sa-mi man coada pana in outlet sa vedem ce resturi gasim din anii precedenti, dar cum masura mea acum e cea medie la femei 37 nu trag mari sperante.
In caz ca nu gasesc oare stii tu Adriana daca aia de unde comanzi tu livreaza si in RO? Deci mi-a intrat ideea la cutiuta si nu scap de ea de acolo pana nu imi cumpar si io ... cat despre iesitul pe strada in slapi eu m-am obisnuit de anul trecut de cand am fost insarcinata si nu am avut multe variante ... Nu as veni nici eu la serviciu, dar in rest, ultimamente nu mai am nici o jena in a ma purta comod...
Ca nu am gasit crocsi nu a fost totul, principalul meu scop era sa-mi iau sandaletele cu talpa ortopedica de la Tommy pe care le aduceau la Office Shoes in fiecare an pe 3-4 culuroi minim. Ei bine, anul asta nu mai au nimic de la Tommy! Aia ma doare si mai tare, pt ca sandalele astea de la Tommy erau asa de fine si frumoase ... + comode o minunatie! Sper si la alea vreo pereche ratacita prin outlet...poate poate ... ia vezi tu Carmella poate le gasesti si la tine in Constanta, ti le recomand cu caldura, ai sa ma pomenesti.
Au niste ortopedice de la kikers dar e un model de baba si mai au niste ortopedice de la rocketdog care nu ma incanta catusi de putin si ce am mai incercat nu a fost niciodata comod. Mi le-a luat coada pe garantie, sa vad ce pastrez din ele. Alea de la kikers m.am gandit sa i le cadorisesc soacrei si cumnatei de zilele lor, sunt tare comode, doar ca nu-mi place modelul deloc.
finalmente nu m-am ales cu nimic, pastrez doar shape-ups (a propos ati purtat shape ups? se tonifiaza gambele? slabesti?), restul imi par urate
aaa si a propos de ugg iarna astea mi le-am luat pe primele. Daca le-am purtat de 2 ori, eu pitica (1.60m) nu ma avantajeaza si la mine nu imi plac ... la anumite persoane, in anumite tinute si cu o anumita atitudine imi place sa le vad.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!