Forum Culinar: Motanul incaltat ;)) - Forum Culinar

Salt la continut

• 48 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Motanul incaltat ;))

#181 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 25 May 2011 - 11:11 AM

Vezi postareaDaniella, la 24 May 2011 - 02:53 PM, a spus:

asteptam detalii (legate eventual si de brand, dc e esential mai ales)

Nu stiu daca e esential brandul, eu i-am luat de la Skechers si am dat 19 Lei pe ei :icon_fessee:
Pe-aia pentru tatal meu i-am luat de la Kaufland saptamina trecuta, tot cam atit au costat...

#182 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 May 2011 - 11:51 AM

Merci! O sa-mi iau si eu de la Skechers, ca mi-e la indemana, sa ii probez. :icon_fessee:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#183 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 25 May 2011 - 01:43 PM

MAi, mare nebunie cu crocsii astia.Am si eu si sotul, dar noi i-am luat ca sa umblam in gradina cu ei, n-as iesii pe strada.E adevarat sunt foarte usori ,desi cei original mi se par exagerat de scumpi.
La copii sunt tare dragalasi in picioare,da eu "gumarii" vb sorei lui Angel nu i-as purta pe afara cum ii vad pe astia pe aici :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#184 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 26 May 2011 - 01:08 AM

Ioana tu zici de crocsi cum zice sotul de ugg boots. a zis ca lumea e nebuna sa iasa cu alea in picioare pe strada cand alea au fost inventate sa stai in casa cu ele :violent1:....abia mi-am luat si eu o pereche dupa atatia ani si ma duc pana la scoala si inapoi doar, atat =)) nu ma lasa sa ies in alta parte :)

crocsii nu sant neaparat ca cei ai carmellei, sant si sandale si pantof, etc...nici nu zici ca e guma :D

#185 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 26 May 2011 - 07:06 AM

Vezi postareaAngel, la 26 May 2011 - 01:08 AM, a spus:

Ioana tu zici de crocsi cum zice sotul de ugg boots. a zis ca lumea e nebuna sa iasa cu alea in picioare pe strada cand alea au fost inventate sa stai in casa cu ele :violent1:....

Ca tot veni vorba, si UGG-urile imi plac tare de tot, si ies si cu ele pe strada (chiar ma gindesc de ce si cum ai sta cu unii de-aia in casa, asa de imblaniti?), ca si cu crocsii. Prima data cind m-a vazut barbatu-meu la usa gata de plecare cu aia (crocsii) in picioare m-a intrebat daca nu ma incalt, cind i-am zis ca merg incaltata cu aia a fost el putin mirat dar s-a obisnuit cu ideea. Normal ca ies cu ei pe-afara, nu la serviciu sau la "o maslina", dar la plimbare, alergatura cu treaba prin oras, plaja etc sint excelenti. Iar zilele astea de inceput de vara cind treci direct de la cizme la pantofi fara ciorap si te bat toate pe toate partile, sint chiar o binecuvintare. Sint plina de basici si basicute si la calcii, si la degete, citeva zile m-am incaltat cu sandale de-alea cu bareta intre degete...

#186 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,415
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 May 2011 - 08:11 AM

Crocsii de stat in casa nici eu nu-i port decit la stat in casa, am vazut un vecin care plimba catelul si ii avea, dar pe strada cel putin in oras eu nu i-am vazut la lume, doar in spital la personalul spitalului. Poate ca-i poarta lumea pe la mare.
Eu am si pantofi crocsi da' ii port tot in casa cind am musafiri la cina, de iesit cu ei inca n-am "indraznit", in schimb sandalele le voi purta fara probleme pentru ca deja ele nu mai au deloc aspect de papuc de casa.
Imagine postata

#187 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 May 2011 - 04:38 PM

Ufff! Carmella, am fost la Office Shoes...de fapt mi-am trimis coada si nu au mai adus anul asta Skechersul ala de imita crocs. O sa-mi man coada pana in outlet sa vedem ce resturi gasim din anii precedenti, dar cum masura mea acum e cea medie la femei 37 nu trag mari sperante.
In caz ca nu gasesc oare stii tu Adriana daca aia de unde comanzi tu livreaza si in RO? Deci mi-a intrat ideea la cutiuta si nu scap de ea de acolo pana nu imi cumpar si io ... cat despre iesitul pe strada in slapi eu m-am obisnuit de anul trecut de cand am fost insarcinata si nu am avut multe variante ... Nu as veni nici eu la serviciu, dar in rest, ultimamente nu mai am nici o jena in a ma purta comod...

Ca nu am gasit crocsi nu a fost totul, principalul meu scop era sa-mi iau sandaletele cu talpa ortopedica de la Tommy pe care le aduceau la Office Shoes in fiecare an pe 3-4 culuroi minim. Ei bine, anul asta nu mai au nimic de la Tommy! Aia ma doare si mai tare, pt ca sandalele astea de la Tommy erau asa de fine si frumoase ... + comode o minunatie! Sper si la alea vreo pereche ratacita prin outlet...poate poate ... ia vezi tu Carmella poate le gasesti si la tine in Constanta, ti le recomand cu caldura, ai sa ma pomenesti.

Au niste ortopedice de la kikers dar e un model de baba si mai au niste ortopedice de la rocketdog care nu ma incanta catusi de putin si ce am mai incercat nu a fost niciodata comod. Mi le-a luat coada pe garantie, sa vad ce pastrez din ele. Alea de la kikers m.am gandit sa i le cadorisesc soacrei si cumnatei de zilele lor, sunt tare comode, doar ca nu-mi place modelul deloc.
finalmente nu m-am ales cu nimic, pastrez doar shape-ups (a propos ati purtat shape ups? se tonifiaza gambele? slabesti?), restul imi par urate

aaa si a propos de ugg iarna astea mi le-am luat pe primele. Daca le-am purtat de 2 ori, eu pitica (1.60m) nu ma avantajeaza si la mine nu imi plac ... la anumite persoane, in anumite tinute si cu o anumita atitudine imi place sa le vad.

#188 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 26 May 2011 - 11:03 PM

Nu stiu Daniella, unele siteuri nu sunt situate in Italia dar livreaza fara probleme si sunt si in italiana.
Cauta buyvip, privalia, vente privè, saldi privati cu google si vezi. Problema cu ei e ca vinzarea dureaza citeva zile, la anumite articole pina te trezesti sa te uiti s-au terminat, si de livrat livreaza cam dupa 3-4 saptamini. Probabil asteapta sa vada cite comenzi au si apoi primesc marfa si o trimit mai departe, e o idee pe care mi-am facut-o eu. In orice caz daca alegi marci pe care le cunosti economisesti si esti sigur de calitate. Uneori sunt chestii care costa peste 1000 de euro la care eu nu m-as "arunca" in vecii vecilor si vad uimita ca se termina in citeva ore, deci e o chestie sigura.

#189 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 27 May 2011 - 03:52 PM

Vezi postareaAngel, la 26 May 2011 - 01:08 AM, a spus:

Ioana tu zici de crocsi cum zice sotul de ugg boots. a zis ca lumea e nebuna sa iasa cu alea in picioare pe strada cand alea au fost inventate sa stai in casa cu ele :D....abia mi-am luat si eu o pereche dupa atatia ani si ma duc pana la scoala si inapoi doar, atat :D nu ma lasa sa ies in alta parte :D

crocsii nu sant neaparat ca cei ai carmellei, sant si sandale si pantof, etc...nici nu zici ca e guma ;)

eu ma refeream strict la modelul aratat de Carmella, nu si la modele de ex cum are Adriana sandalele.
Genul ala nu l-as purta pe strada, sunt comozi de stat in casa/gradina, in spitale,da sa ma vezi cu ei pe afara cum ii vad pe nemti... :headbang: , e ca si cum as iesi in papuci de casa pe strada :D .
Da na, parerea mea :headbang:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#190 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 04:20 PM

Adriana am gasit ceva pe net, multumesc de indrumare.
Cum nu am mai comandat pe net (decat o data un fotoliu de birou), am dublat comanda si nu am trecut nr. :headbang: . Sa vedem ce se alege ... :headbang: le-am trimis un mail sa ii anunt.

Edit: m-au si sunat sa-mi spuna ca nu au decat 44-46 si nu culoarea aleasa de mine (violet) ci doar rosii si portocalii ...oricum 44 nu ma incalta bine ... . Tot la outlet trag speranta sa vdm dc gasesc cv.

#191 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 May 2011 - 04:25 PM

Ia sa dau la cele interesate un site: http://www.leichtbunt.de/crocs/tikali

EDIT: Despre Crocs: pretul lor difera atat de cras din cauza materialelor din care sunt compusi. Aici a fost discutie despre ei cum ca ar contine materiale daunatoare corpului uman, cum ar fi urme de metale. Au fost luati sub lupa de catre cei responsabili cu verificarea calitatii in Germania, respectiv TÜV si au dat verdictul ca cei facuti de Cayman ar fi cu totul ok.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#192 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 04:28 PM

Adriana dar opincutele alea is simpatice rau. Eu as iesi fara probleme pe strada cu ele.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#193 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 04:31 PM

Lapona atunci poate si papucii aia ai mei de la Grendha (specializati numai pe papuci de plaja), sau slapii lui Boni, tot de la metale grele ne-or fi facut figura, altfel cum peste noapte sa ma doara oasele din talpa si cand am incetat sa-i mai port mi-a trecut?

Anyway azi am incaltat shape-ups, in 10 minute mi-au amorti talpile. Se recomanda sa mergi in ei pt efectele de shape up si slabire ...cjoar sunt curioasa. Un domn mi-a relatat ca desi are aceeasi greutate de 20 ani, dupa ce i-a incaltat 2 saptamani, in care a mers zilnic circa 4 km pe jos, a slabit 3 kg fara a schimba nimic in dieta sau mod de viata.
Eu stau pe scaun :violent1:

#194 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 04:35 PM

Lizura, la fete le plac aia mov si ciclam, eu mor dupa ailaltii. Sunt atat de classy!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#195 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 04:40 PM

Daniella, habar nu am ce firma e asta. Nu port crocsi tocmai pentru ca organismul meu nu se impaca deloc cu plastice.

Personal port in casa Vital, un papuc extraordinar. Prima pereche a tinut 6 ani. Sustin optimal talpa respectiv corpul uman. Eu fara ei nu mai pot trai, as merge in ei si la scoala. Talpa este "designed" dupa precepte medicale si preseaza punctele vitale din talpa. Uite aici:
http://www.vitalschu...nenmassage.html

Papuceii arata asa:

http://www.vitalschu...kt/Adresse.html
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#196 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 05:44 PM

da, imi plac astia medicinali, dar eu vreau unii cu care sa merg la plaja, sa se poata uda si eventual sa intru si la dus cu ei (in unele locuri mi-e sila sa intru in cada descaltata).

#197 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 27 May 2011 - 05:50 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 May 2011 - 04:28 PM, a spus:

Adriana dar opincutele alea is simpatice rau. Eu as iesi fara probleme pe strada cu ele.

mi se par prea de plastic ca sa ies cu ele pe strada :violent1:

#198 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 05:51 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 May 2011 - 05:50 PM, a spus:

mie imi plac aia negri, imi amintesc de papusile de pe vremea noastra, erau incaltate exact cu pantofiori din aceia cuminti cu bareta. De fapt seamana si cu cei cu care mergeam noi la scoala.

#199 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2011 - 05:52 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 May 2011 - 05:50 PM, a spus:

mie imi plac aia negri, imi amintesc de papusile de pe vremea noastra, erau incaltate exact cu pantofiori din aceia cuminti cu bareta. De fapt seamana si cu cei cu care mergeam noi la scoala.

#200 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 27 May 2011 - 05:57 PM

da, si eu tot ca papusile :violent1:
doar ca erau de lac
si cind nu-mi mai veneau mie i-i dadeam vecinei de sub noi :)

Arata acest topic

• 48 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul