1 ceapa mica taiata marunt
4-5 catei de usturoi tocati marunt
1 lingura ghimbir tocat marunt
3 ciuperci date prin razatoare (de data asta am folosit o cutie mica de ciuperci pe care le-am taiat marunt)
1 cana plina de varza data prin robot (trebuie sa fie marunt taiata)
1 cana morcovi dati prin razatoare
o mana de porumb
sos de soia
1-2 linguri de ulei pentru prajit

Se caleste ceapa, usturoiul si ghimbirul.

Se adauga ciupercile si se lasa pe foc 2 min.

Se adauga varza, porumbul si morcovul si se lasa la foc mediu pana se inmoaie legumele.

Se adauga sosul de soia.

Acum incepe impachetarea. Dupa ce am scos patratelele de foi din frigider mi-am dat seama ca ar fi trebuit sa le cumpar rotunde si nu patrate cum le aveam. Asa ca am inceput sa le tai colturile ca sa le fac oarecum rotunde,



Le-am pus pe toate in tava, pe hartie de copt sa nu se lipeasca.

Apoi le-am pus in tigaie, in uleiul fierbinte si le-am lasat la foc mediu-puternic pana s-au rumenit pe parte de jos. Am adaugat 50 ml apa, am pus capacul si am dat focul mai mic. Le-am lasat pana aproape toata apa s-a evaporat, apoi am scos capacul si le-am intors sa se rumeneasca si pe cealalta parte. Inca 2 min si gata.

Servite cu sos de soia si orez fiert simplu.
