Mai, curcane ai :) margele Bijuterii, zorzoane, gablontzuri, tinichelele din doatare
Postat 08 December 2009 - 02:15 PM
Incep eu cu verigheta mea draga:
Si o pereche de cercei pe care i-am primit de mosu.
Postat 08 December 2009 - 02:30 PM
Postat 08 December 2009 - 09:17 PM
Eu tot dau tarcoale la setul asta de onix, insa nu ma pot hotara daca negru sau corai, ca e si varianta asta. Insa in ultimul timp doar negru port, nush ce am, o perioada de vaduva neagra probabil...
Postat 08 December 2009 - 10:27 PM
Postat 08 December 2009 - 10:38 PM
puskin a spus:
pai, nu ni-i arati si noua?
Postat 08 December 2009 - 11:17 PM
Postat 09 December 2009 - 12:28 AM
puskin a spus:
Asta e raspunsul Adrianei cind am spus la fel ca tine, eu am reusit dupa asta.
"Pai sub patratica in care scrii, mai jos jos apare asta
Dacă doriţi să ataşaţi unul sau mai multe fişiere, introduceţi detaliile mai jos.
Nume fişier - si acolo incarci din computerul tau poza.
Sau daca le ai pe alt site gen photobucket copiezi doar linkul si apoi apesi deasupra pe patratica pe care scrie Img."
Postat 09 December 2009 - 07:08 AM
Lapona Enigel a spus:
Nu, sunt de la o firma din Dubai, Prima Gold, singura care lucreaza in aur de 24K.
Postat 09 December 2009 - 10:23 AM
P.S. Nu se pot atasa poze cu extensia bmp, ci doar jpg.
Postat 09 December 2009 - 10:25 AM
Gorgona a spus:
puskin a spus:
Asta e raspunsul Adrianei cind am spus la fel ca tine, eu am reusit dupa asta.
"Pai sub patratica in care scrii, mai jos jos apare asta
Dacă doriţi să ataşaţi unul sau mai multe fişiere, introduceţi detaliile mai jos.
Nume fişier - si acolo incarci din computerul tau poza.
Sau daca le ai pe alt site gen photobucket copiezi doar linkul si apoi apesi deasupra pe patratica pe care scrie Img."
hai Gorgo cu poze, ca stiu io ca tu ai biju-uri mumoase!
Postat 09 December 2009 - 10:28 AM
Postat 09 December 2009 - 11:31 AM
iulia nicoleta a spus:
Cind o sa-mi soseasca noul aparat foto o sa fac poze si la bijuuri, numai ca eu am gusturi mai clasice si banale, imi place aurul si-mi plac pietrele pretioase si semi desi in ultimul voiaj, in Spania, am prins un tirg multicultural, era ceva patronat de ministerul culturii de acolo, si am cumparat niste bratari si cercei lucrate in Muntii Anzi, altele marocane, nu stiu cind si daca o sa le port dar mi-au placut tare mult!
Puskin, verighetele sunt superbe!
Postat 09 December 2009 - 11:46 AM
Gorgona a spus:
Nu-s ale mele verighetele
Postat 09 December 2009 - 12:05 PM
puskin a spus:
Gorgona a spus:
Ups, asa patesc daca citesc in diagonala pina sa-mi beau cafeaua!
Scuze!
De la tine imi place ultima pereche de cercei, imi place foarte mult o bijuterie doar daca "ma vad" purtind-o, pot sa apreciez un lucru frumos dar daca nu e pe gustul meu ma lasa rece, gusturile oamenilor difera, cind o sa vedeti citai talangile port uneori o sa credeti ca sunt gipsy.
Postat 09 December 2009 - 01:18 PM
Gorgona a spus:
puskin a spus:
Gorgona a spus:
Ups, asa patesc daca citesc in diagonala pina sa-mi beau cafeaua!
Scuze!
De la tine imi place ultima pereche de cercei, imi place foarte mult o bijuterie doar daca "ma vad" purtind-o, pot sa apreciez un lucru frumos dar daca nu e pe gustul meu ma lasa rece, gusturile oamenilor difera, cind o sa vedeti citai talangile port uneori o sa credeti ca sunt gipsy.
Verighetele sunt ale mele Ma bucur ca iti plac.
Si mie imi plac cerceii fistichii, dar din pacate nu pot purta decat aur. Orice alt metal (inclusinv argintul, daca il port mai mult de 2 zile) imi infecteaza urechile de numa numa. Asa ca, ma uit, admir, oftez si zic pas.
A, am uitat: nu sunt adepra bratarilor. Pe mana stanga port ceasul, daca mai adaug si vreo bratara, ceva, mi se pare prea mult. Iar daca am ceva pe mana dreapta nu pot scrie si nu pot tasta la calc.
Postat 09 December 2009 - 01:30 PM
Postat 09 December 2009 - 02:18 PM
Eu tot suspin dupa astea ceva de multa vreme, insa deocamdata stam cumintei Bubico.
Sunt niste creatii iesite din comun.
http://de.frey-wille.com/#Home
EDIT: suspin dupa colectia Hundertwasser...
Postat 09 December 2009 - 02:31 PM
Lapona Enigel a spus:
Eu tot suspin dupa astea ceva de multa vreme, insa deocamdata stam cumintei Bubico.
Sunt niste creatii iesite din comun.
http://de.frey-wille.com/#Home
EDIT: suspin dupa colectia Hundertwasser...
Lapo, cum ma bagi tu in boala!
de curiozitate, care-s preturile, ca io pe site nu le-am gasit....
Postat 09 December 2009 - 02:51 PM
http://shop.frey-wille.us/index.php