Meniuri pentru diferite ocazii
#1
Postat 07 December 2009 - 12:16 AM
Meniul meu:
urzici cu snitele de bureti din delta
tarta cu ficat
tarta cu brinza si mangold, a Adrianei
ardei copti
ostropel de pui, nu am decit o poza, de cind era la cuptor:
Desert: tarta cu brinza si zmeura, a Mayei, la mine facuta cu mure:
Si fiecare a avut cite un pachetel cu bomboane de ciocolata:
#2
Postat 07 December 2009 - 12:37 AM
La multi ani socrului tau
#4
Postat 07 December 2009 - 02:06 PM
#5
Postat 07 December 2009 - 02:13 PM
Adriana a spus:
Subscriu :mrgreen:
Foarte interesant meniul.. Ce m-as infinge in urzicile alea
#6
Postat 07 December 2009 - 03:01 PM
Am folosit coaja de tarta de la cea pusa de Ana Foster
In nitelus ulei si putin unt, am pus la calit ceapa, mai multa, tocata foarte marunt, eu am facut-o chiar pasta, si un morcov
cind s-au inmuita suficient, fara sa se prajeasca, pun ficatul, tot pentru citeva minute, si sting cu supa de pui
Cine a aproape gata, pun o mina de mazare, congelata sau proaspata
le pun in cojiule coapte pe jumatate, si mai dau la cuptor 25 minute, dar sa ramina inca ficatul moale.
Daca umplutura e prea moale, mai pun nitica faina.
Deasupra am presarat parmezan, cit e inca fierbinte!
Pofta mare!
#7
Postat 07 December 2009 - 04:27 PM
#8
Postat 09 December 2009 - 01:32 PM
Felicitari!!
#9
Postat 09 December 2009 - 05:36 PM
rym a spus:
Felicitari!!
Macar tu nu esti graviduta pe ultima suta de metri. Dar ce te faci cu mine? Eu as vrea numai bomboanele de ciocolata, urzicile si snitele ca ficat nu am voie.
#10
Postat 09 December 2009 - 09:05 PM
#12
Postat 09 December 2009 - 09:13 PM
http://povesticulinare.blogspot.com/
#15
Postat 10 December 2009 - 09:24 AM
#16
Postat 10 December 2009 - 09:35 PM
Am folosit coaja de tarta de la cea pusa de Ana Foster
As avea si eu o intrebare in legatura cu ac reteta... M-am pus pe cautat reteta si nu m-am lasat pana nu am dat de ea. Nu pare a fi dificil de facut, doar ca acum vine nedumerirea mea (pt Adriana sau oricine altcineva care stie): unde gasesc fulgii de ovaz si cum se cheama in italiana?
-250 gr faina
-50 gr fulgi de ovaz
-75 gr unt
-75 gr margarina
-3 lg apa rece
Multumesc mult! Sorina
#17
Postat 10 December 2009 - 09:42 PM
sorinadaniela a spus:
Am folosit coaja de tarta de la cea pusa de Ana Foster
As avea si eu o intrebare in legatura cu ac reteta... M-am pus pe cautat reteta si nu m-am lasat pana nu am dat de ea. Nu pare a fi dificil de facut, doar ca acum vine nedumerirea mea (pt Adriana sau oricine altcineva care stie): unde gasesc fulgii de ovaz si cum se cheama in italiana?
-250 gr faina
-50 gr fulgi de ovaz
-75 gr unt
-75 gr margarina
-3 lg apa rece
Multumesc mult! Sorina
se cheama fiocchi d'avena
#18
Postat 10 December 2009 - 11:12 PM
Felicitari,Ralu!...si nu stiu cine m-a pus sa intru acum aici,la ora asta!Ce de bunatati!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#20
Postat 11 December 2009 - 10:40 AM