![=))](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/24.gif)
Culoarea aranjamentului mesei a fost verde (ouale colorate le-am cumparat gata facute, doar pentru decoratie desi teoretic s-ar fi putut minca dar ma deranja psihologic ideea)
![Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13038825581888.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_04_2011/post-4-13038825581888.jpg)
Meniul
![Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13038825694598.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_04_2011/post-4-13038825694598.jpg)
Aperitive
Un aperitiv tipic piemontez, limba de vita fiarta si taiata felii foarte subtiri cu un sos facut din rosii, otet, miez de piine.
![Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13038826755696.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_04_2011/post-4-13038826755696.jpg)
Salam ca place oricind oricui
![:lol:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif)
![Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13038826971437.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_04_2011/post-4-13038826971437.jpg)
Piine cu zacusca, ca mai am de acu 2 ani si vreau sa o termin
![=))](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/24.gif)
![Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13038827322138.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_04_2011/post-4-13038827322138.jpg)
Singurul aperitiv tipic pascal era tarta sarata cu umplutura facuta din frunze de "mangold" tinere si urda, de fapt si de drept umplutura trebuia sa fie "malfatti" dar am invirtit prea tare Thermomixul si s-a facut o crema care in veci n-ar fi luat forma de "malfatti" asa ca in ultimul moment am transformat-o in tarta sarata si l-am trimis pe Marco sa cumpere agnolotti
![=))](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/24.gif)
![Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13038828505579.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_04_2011/post-4-13038828505579.jpg)
Felul I
Agnolotti del plin (paste tipice din Piemonte umplute cu carne) cu "fonduta" din brinza Castelmagno
![Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13038829289757.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_04_2011/post-4-13038829289757.jpg)
Felul II
Friptura de miel cu cartofi noi la cuptor, soacra-mea a avut rulada de pui pentru ca nu-i place mielul
![Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13038830141786.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_04_2011/post-4-13038830141786.jpg)
Brinzeturi (montasio, provolone, emmental) cu gelatina din vin Chardonnay
![Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13038830520052.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_04_2011/post-4-13038830520052.jpg)
Desert
Paharelele inspirate de sorella mea, dedesubt biscuiti speculoos de la Lidl, strat de capsuni, crema de iaurt amestecata cu miere (initial vroiam sa o fac cu urda dar a fost prost inchisa cutia si era stricata cind am deschis-o, noroc ca aveam iaurt si asa m-am salvat pe ultima suta de metri) strat de capsuni
![Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13038831728561.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_04_2011/post-4-13038831728561.jpg)
Eu am baut un Gewurztraminer din Alsatia din 2007, 22 de euro sticla dar prea dulce pentru papila mea
![Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13038830899839.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_04_2011/post-4-13038830899839.jpg)
iar restul un Nebbiolo de la un producator pe care l-am vizitat asta toamna
![Imagine atasata: monthly_04_2011/post-4-13038832210624.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_04_2011/post-4-13038832210624.jpg)