Forum Culinar: Meniul Pastelui 2011, 2013, 2014 si apoi 2025 "chez Adrienne" - Forum Culinar

Salt la continut

  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Meniul Pastelui 2011, 2013, 2014 si apoi 2025 "chez Adrienne"

#61 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 April 2025 - 11:58 AM

Hai ca mai trag sus si mesajul asta :rolleyes:
Meniu foarte simplu, oua, drob, salata boeuf si salata de vinete, toate facute de sora-mea
Imagine postata
Apoi carne la gratar din pacate nepozata :o cirnat de gratar, coaste si ceafa de porc, pulpe de pui si diafragma de vita. Plus salata cu de toate si spanac cu smintina tot de sora-mea facut.
Apoi un fel de pasca fara gluten si fara lactoza, tot de sora-mea facuta si foarte buna. Ar fi mai mult un cheese cake cred. Baza de biscuiti fara gluten si umplutura de urda fara lactoza, ou, faina de orez si stafide, foaaarte buna.
Imagine atasata: monthly_04_2025/post-4-0-28486300-1745229518.jpg

#62 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,788
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 21 April 2025 - 04:57 PM

Foarte frumos, Adriana!

#63 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 April 2025 - 09:58 AM

Multumesc :floare:

#64 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 22 April 2025 - 11:51 AM

Adriana, ca de obicei frumos si imbietor. Ori ca e simplu ori mai sofisticat meniul, mesele tale transmit un sentiment placut, de confort Imagine postata

Vezi postareaAdriana, la 21 April 2025 - 11:58 AM, a spus:

...umplutura de urda...

Anul asta am facut si eu pasca cu umplutura de urda amestecata cu branza de vaci, dar masa mai mare a fost urda. Nu e asa usoara ca pasca de branza de vaci, e mult mai fina si mai potrivita ptr. o masa mai festiva. Mi-a placut mai mult decat cea doar cu branza de vaci.

#65 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 April 2025 - 06:15 PM

Multumesc, am mai putin timp ca in trecut (ca uitindu-ma in urma ma minunez cite faceam :rolleyes: ) dar un pic un pic tot incerc sa mentin :wub:

#66 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,974
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 23 April 2025 - 08:04 PM

Bravo Adriana! Frumos și bun, tot ce a pregătit!

#67 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat Ieri, 06:49 AM

Multumesc!

Arata acest topic


  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi