Forum Culinar: Nunta regala - Forum Culinar

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Nunta regala Barfa

#61 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 April 2011 - 05:32 PM

Uma, dear, relax...cine, unde a scris ca rochia nu este eleganta ori ca este ieftina?
Cred ca atribuim in acest caz alte conotatii epitetului "auster". Probabil ca am un stil prea libertin in exprimare. Se pare ca am iscat ceva confuzii in interpretare. Pardon!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#62 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992

Postat 29 April 2011 - 05:36 PM

Rochia a fost aproape identica cu cea a printesei Grace.
Cred ca un pic de creativitate in plus n-ar fi stricat.
Era spelendida Kate, nimic de zic, insa n-am avut acea reactie tip wowwwww cand am vazut-o.

#63 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 April 2011 - 05:39 PM

Eu sunt o romantica incurabila si nu neg ca m-au emotionat ei doi ,casa de piatra. :drool:

Ma asteptam la o rochie putin mai spectaculoasa :icon_fessee:

Gen:

Fisier atasat  02.jpg (55.06K)
Number of downloads: 0

Bineinteles cu umerii acoperiti sau mai putin dezgolita sus ca nu e voie,dar ma rog...maii... :drool:

Totusi eu sunt sigura ca asta e genul ei de rochie(cea pe care a avut-o) pt. ca nici in rest,vazand tinutele ei,ea nu e genul sa se impopotioneze ca sa zic asa,asta e chiar stilul ei simplu si elegant,a prins-o f. bine,o printesa frumoasa si modesta cu mult bun simt dar nu am putut sa nu notez,sigura pe ea,bravo ei! :drool:

#64 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 29 April 2011 - 05:43 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 29 April 2011 - 05:32 PM, a spus:

Uma, dear, relax...cine, unde a scris ca rochia nu este eleganta ori ca este ieftina?
Cred ca atribuim in acest caz alte conotatii epitetului "auster". Probabil ca am un stil prea libertin in exprimare. Se pare ca am iscat ceva confuzii in interpretare. Pardon!

Laponel dear, dar nu pot sa fiu mai relaxed decat sunt deja (nici chiar ironia ieftina nu ma scoate din starea asta):)Nu am facut decat sa interpretez fraza "Simplitatea nu exclude eleganta si nici viceversa"
Am inteles ca nu ti-a placut, dreptul tau - e usor sa fim de acord ca nu suntem de acord :icon_fessee: Mai ales la un subiect care conteaza asa de putin.

Zi buna :drool:
A cat is a friend fur-ever !

#65 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 29 April 2011 - 05:45 PM

Vezi postareaGeany, la 29 April 2011 - 05:39 PM, a spus:

Totusi eu sunt sigura ca asta e genul ei de rochie(cea pe care a avut-o) pt. ca nici in rest,vazand tinutele ei,ea nu e genul sa se impopotioneze ca sa zic asa,asta e chiar stilul ei simplu si elegant,a prins-o f. bine,o printesa frumoasa si modesta cu mult bun simt dar nu am putut sa nu notez,sigura pe ea,bravo ei! :drool:

Exact Geany :icon_fessee:
A cat is a friend fur-ever !

#66 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 29 April 2011 - 06:59 PM

Vezi postareaGeany, la 29 April 2011 - 05:07 PM, a spus:

Cline sunt acele cusaturi ale fustei,care deci nu-i din drept ci facuta din acele semitriunghiuri falduri,sunt fustele care se aseaza cel mai frumos deci nu incretit din talie ci prinde fusta volum din aceste taieturi nu stiu daca ma intelegi ce vreau sa spun ca nu-s eu prea maestra in a ma exprima :icon_fessee:

sar'na, am priceput acum. le stiu, fustele alea :drool: nu stiu de ce nu m-am gandit la ele.

#67 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 30 April 2011 - 01:04 AM

De acord cu Any Anette ca rochia se aseamana f mult cu cea a printesei Grace. Cu toate astea i s-a potrivit foarte bine si lui Kate. Mie mi-a placut rochia ei dar se vor gasi carcotasi sa spuna ca nu are stilul ei si l-a "imprumutat" de la o alta printesa celebra. Mi-a placut si tinuta mamei ei f mult - simpla si extrem de eleganta.

#68 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 30 April 2011 - 01:10 AM

Vezi postareaCristina, la 30 April 2011 - 01:04 AM, a spus:

De acord cu Any Anette ca rochia se aseamana f mult cu cea a printesei Grace. Cu toate astea i s-a potrivit foarte bine si lui Kate. Mie mi-a placut rochia ei dar se vor gasi carcotasi sa spuna ca nu are stilul ei si l-a "imprumutat" de la o alta printesa celebra. Mi-a placut si tinuta mamei ei f mult - simpla si extrem de eleganta.

Asa e si mie mi-a placut foarte mult mama lui Kate :-* !

#69 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 30 April 2011 - 01:21 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 29 April 2011 - 12:33 PM, a spus:

De ce nu va place draga galbenul reginei? Culoarea e superba, dar nu se potriveste unei doamne de 85 ani, cu tot sangele ei regal.
Hai ma, nu va plac palariile? Alea mari sunt frumoase, si unele din acelea sic, mici...insa madamele is ridicole cu ele.
Madama Beckham este una dintre cele mai ridicole muieri, parerea mea iar presa mondiala si mai ridicola ca o tot aduleaza atat.

Aici se transmite in direct totul. Comentatorii par sa fie cam dezamagiti de rochie, personal apreciez alegerea pentru simplitate si eleganta. Iar Wills si frac-su is niste dulci. Cum Doamne iarta-ma or iesit din uratenia de tac-su nush...iar pe Camilla cand o vad fac si mai rau alergie. Aleia ar fi trebuit sa i se interzica accesul pe o raza de 10 km in jurul catedralei.

Oare ce era daca Romania redevenea dupa revolutie monarhie?

Hahah si mie mi-a placut la nebunie regina! E superba culoarea! Si eu am avut mov si galben la nunta mea! Si dupa dezgatit am avut un fascinator de asta galben in par ca o floare cu pene pe alocuri!

Ma inebunesc dupa palarille lor si dupa eleganta asta care nu mai exista la o nunta normala.

In America li s-au parut ridicole palariile colegelor mele, de fapt nu palariile in sine ci ideea de a purta palarie in general.
Rideau ca niste giste scuzata fie-mi expresia...
Imagine postata
Imagine postata

#70 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 30 April 2011 - 06:47 AM

ooups , pardon , ma credeam la han , ma scuzati...editez, sper sa pot scoate si pozele.
Buna dimineata. eu una n-am urmarit nunta, ci am vazut doar poze, dar sincer anumite "palarii" /facinatoare sau cum le-o zice
erau hilare. ma refer la morisca din capul printesei Beatrice ( aflai ca e ea) si sorasa , plus ca bibi-ul negru purtat de posh, o facea sa para si mai antipatica si crispata.
a part ça , rochia miresei si a surorii ei pippa erau superbe.
O zi faina si placuta va doresc tuturor, si pe maine un 1 mai muncitoresc si picnic-ul adecvat.

Fisiere atasate

#71 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 30 April 2011 - 09:44 AM

Vezi postareastella, la 30 April 2011 - 06:47 AM, a spus:

ma refer la morisca din capul printesei Beatrice ( aflai ca e ea) si sorasa , plus ca bibi-ul negru purtat de posh, o facea sa para si mai antipatica si crispata.
a part ça , rochia miresei si a surorii ei pippa erau superbe.
O zi faina si placuta va doresc tuturor, si pe maine un 1 mai muncitoresc si picnic-ul adecvat.

... da' pe arabetii cu perdelele si fetele de masa pe cap nu i-a vazut nimeni ? :(

Stella, (serios vorbind) nu-i vina lor, ci a creatorului de palarii. Daca asta e stilul ce-l cere eticheta englezeasca, de-a purta palarii elegante, atunci n-aveau cum sa se infasoare pe cap cu broboade precum tarancile lui Grigorescu. :-* (imagineaza-ti cam cum ar fi aratat ... :()

Mirii au fost frumosi si asta conteaza la o nunta. Le doresc sa fie fericiti ! :(
O zi insorita si petrecere frumoasa la picnic ! :(

#72 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 30 April 2011 - 09:50 AM

Lizu, e chestie de gusturi.Si eu am ras ca o gàscà, mi-au sarit in ochi alea ridicole.Altele erau elegante, dar e chestie de gusturi, eu una nu le-as fi cumparat.Dar asta nu inseamna ca creeatorii de palarii trebuie sa moara de foame din cauza mea.

Si ca sa sar la monarhie: clar, nu le am cu politica, nici cea romaneasca, nici cea "italieneasca", dar azi dimineata am gasit(pe blogul "o cana cu cirese") o comparatie care mi-a facut cu ochiul: regele si regina sunt ca mama cu tata, nu ii alegi tu( ca parintii naturali).Si e normala si fireasaca iubirea pe care o porti tu pentru ei si ei pentru tine.

Si sar iar la nunta:
azi in presa italiana spuneau ca Pippa ia furat scena lui Kate.

#73 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2011 - 10:05 AM

Normal asa se spune ca la nunti mireasa nu trebuie eclipsata,e ziua ei si ea trebuie sa fie centrul atentiei,deaceea e bine de evitata ca domnisoarele de onoare nasa etc,sa fie imbracate tot in alb,daca Pipa a purtat acea rochie alba inseamna ca a fost cu acordul tuturor si Kate nu cred ca s-a simtit eclipsata de sora sa,ba mai mult vazandu-i tinuta nu a dorit sa iasa deloc in evidenta,atat de simpla si de sobra,a avut si o a doua rochie pt. petrecerea de dupa si a pastrat aceeasi nota,o rochie simpla de saten cu o curea de diamante si un bolero de angora,incerc sa dau link,fiinca nu am putut sa dau copy doar la poza,ia sa vedem daca merge http://www.click.ro/...0430_0006/5.jpg

#74 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 April 2011 - 10:37 AM

Vezi postareauptown girl, la 30 April 2011 - 09:44 AM, a spus:

Stella, (serios vorbind) nu-i vina lor, ci a creatorului de palarii. Daca asta e stilul ce-l cere eticheta englezeasca, de-a purta palarii elegante, atunci n-aveau cum sa se infasoare pe cap cu broboade precum tarancile lui Grigorescu. :( (imagineaza-ti cam cum ar fi aratat ... :()

Dana, nu eu am zis ca trebuiau sa-si puna broboade, doamne feri :( , eu ma hlizeam doar de morisca din capul donsoarei beatrice, si
de tinuta ei si a sorasei, dar repet e doar ce am vazut in poze, ca nu urmarii evenimentul . :-*

#75 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2011 - 11:03 AM

Vezi postareaLizura, la 30 April 2011 - 01:21 AM, a spus:

Hahah si mie mi-a placut la nebunie regina! E superba culoarea! Si eu am avut mov si galben la nunta mea! Si dupa dezgatit am avut un fascinator de asta galben in par ca o floare cu pene pe alocuri!

Stiu :-* Eu voi avea alb cu lila, mov, violet. Cred.

Ma inebunesc dupa palarille lor si dupa eleganta asta care nu mai exista la o nunta normala.

In America li s-au parut ridicole palariile colegelor mele, de fapt nu palariile in sine ci ideea de a purta palarie in general.
Rideau ca niste giste scuzata fie-mi expresia...

Ai avut fascinator??? Si eu de ce nu am vazut-o? Asta vroiam sa spun mai sus ca fascinator imi plac mult de tot insa si alea mici, desi alea is entru catwalk.

Any, uite la Grace nu m-am gandit. Ai dreptate. Ce mi s-a parut mie cel mai frumos la Kate: parul - are de la natura o superbitate de par si am gasit adorabil ca l-a lasat liber si si-a pus tiara. Si zambetul, cu gropite. E frumusica desi cand e serioasa mi se pare ca are niste trasaturi destul de dure.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#76 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2011 - 11:04 AM

Stella, pe Beatrice nu am vazut-o. Fascinator is alea mari, care se poarta si pe o parte. Desi sunt problematice pentru domni :-*)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#77 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2011 - 11:08 AM

Vezi postareaEataly, la 30 April 2011 - 09:50 AM, a spus:

Lizu, e chestie de gusturi.Si eu am ras ca o gàscà, mi-au sarit in ochi alea ridicole.Altele erau elegante, dar e chestie de gusturi, eu una nu le-as fi cumparat.Dar asta nu inseamna ca creeatorii de palarii trebuie sa moara de foame din cauza mea.

Si ca sa sar la monarhie: clar, nu le am cu politica, nici cea romaneasca, nici cea "italieneasca", dar azi dimineata am gasit(pe blogul "o cana cu cirese") o comparatie care mi-a facut cu ochiul: regele si regina sunt ca mama cu tata, nu ii alegi tu( ca parintii naturali).Si e normala si fireasaca iubirea pe care o porti tu pentru ei si ei pentru tine.

Si sar iar la nunta:
azi in presa italiana spuneau ca Pippa ia furat scena lui Kate.

Ei zi si tu daca nu sunt facuta sa lucrez in presa :-* Exact asta mi-a strafulgerat tartacuta. Eadorabila aia mica, a-do-ra-bi-la. Desi seamana leit cu sor-sa, e tare tare dulce si expresiva. Ce bine i-ar sta langa Harry :(
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#78 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2011 - 11:13 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 30 April 2011 - 11:04 AM, a spus:

Stella, pe Beatrice nu am vazut-o. Fascinator is alea mari, care se poarta si pe o parte. Desi sunt problematice pentru domni ;))

Uite-o Laponel pe Beatrice :lol:

Fisier atasat  printesa_beatrice.jpg (51.12K)
Number of downloads: 8

#79 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 April 2011 - 11:13 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 30 April 2011 - 11:04 AM, a spus:

Stella, pe Beatrice nu am vazut-o. Fascinator is alea mari, care se poarta si pe o parte. Desi sunt problematice pentru domni ;))

voila de vezi ;) , pe mine nu m-a "facinat"or de loc :lol:

http://juicy.tuxboar...l-les-chapeaux/

#80 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2011 - 11:22 AM

Lui Beatrice ii plac aceste palarii se pare,asta-i preferata mea poate mi-o imprumuta,la cati fluturi am eu ... :lol: ;)

Fisier atasat  0421-princess-beatrice-royal-wedding-hats_we.jpg (75.17K)
Number of downloads: 0

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic