

Meniul a fost asa:
aperitiv, mini tarte in trei culori (se pare ca tartele in straturi sunt in trend, le-am vazut si la ioana si la maya

ciorba de fasole pastai cu smantana
friptura de porc sub capac de paine (idea laurei adamache) cu garnitura piure de cartofi (nu aveam alta optiune cand e vorba de barbate-miu

desert, un tortulet cu crema de unt si blat cu nuci, delicios.
Deci asta-i tarta in straturi de 3 culori: dovleac butternut, branza, spanac, totul intr-un aluat de foietaj. Am decupat si o inimioara si am asezat-o deasupra


ciorba cu fasole pastai si rosii si oregano, simpla si buna.

friptura de porc facuta la cuptor cu vin, usturoi si rozmarin. Pentru ultima jumatate de ora am mutat-o intr-un vas de ceramica si i-am pus capacul de paine. Nu s-a umflat asa de frumos ca la laura, dar cred ca din cauza aragazului meu. Pentru data viitoare totusi am sa fac foaia de aluat ceva mai grosuta.

piureul de cartofi

tortul. L-am facut foarte mic ca destul am bagat in mine dulciuri zilele astea




