aniversarea casatoriei
Postat 29 April 2011 - 04:11 PM
Meniul a fost asa:
aperitiv, mini tarte in trei culori (se pare ca tartele in straturi sunt in trend, le-am vazut si la ioana si la maya )
ciorba de fasole pastai cu smantana
friptura de porc sub capac de paine (idea laurei adamache) cu garnitura piure de cartofi (nu aveam alta optiune cand e vorba de barbate-miu ) si salata de varza rosie cu felii de mere.
desert, un tortulet cu crema de unt si blat cu nuci, delicios.
Deci asta-i tarta in straturi de 3 culori: dovleac butternut, branza, spanac, totul intr-un aluat de foietaj. Am decupat si o inimioara si am asezat-o deasupra
ciorba cu fasole pastai si rosii si oregano, simpla si buna.
friptura de porc facuta la cuptor cu vin, usturoi si rozmarin. Pentru ultima jumatate de ora am mutat-o intr-un vas de ceramica si i-am pus capacul de paine. Nu s-a umflat asa de frumos ca la laura, dar cred ca din cauza aragazului meu. Pentru data viitoare totusi am sa fac foaia de aluat ceva mai grosuta.
piureul de cartofi
tortul. L-am facut foarte mic ca destul am bagat in mine dulciuri zilele astea . Scuzati ornarea, dar asta e, mai mult nu s-a putut. Totul era foarte clar in capul meu, problemele au aparut cand am transpus ideea in practica mainile mele nu prea ma ajuta, cateodata
Postat 29 April 2011 - 04:24 PM
Bun,bun!Îmi place!Tartitele alea sînt superbe,iar inimoarele de pe tort spun totul!
Si noi o sa sarbatorim acusica.Noi avem multi ani pe cocoasa,dar nu spun cîti! (desi cred ca se cam stie )
Nu stiu cum o sa sarbatorim...dar noi avem copii mari,asa ca avem sanse sa sarbatorim în doi
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 29 April 2011 - 04:27 PM
Postat 29 April 2011 - 05:25 PM
Maya, la 29 April 2011 - 04:24 PM, a spus:
Bun,bun!Îmi place!Tartitele alea sînt superbe,iar inimoarele de pe tort spun totul!
Si noi o sa sarbatorim acusica.Noi avem multi ani pe cocoasa,dar nu spun cîti! (desi cred ca se cam stie )
Nu stiu cum o sa sarbatorim...dar noi avem copii mari,asa ca avem sanse sa sarbatorim în doi
merci maya! si la noi au fost ani multi, cifra rotunda , dar au trecut asa de repede, parca ar fi fost ieri . Faza tare, faceam curatenie prin casa si am dat de felicitarea de anul trecut. Fie matematica mea era mai slaba, fie eram grabita sa ajung la 10 ani, cert e ca anul trecut am sarbatorit tot 10 ani de la casatorie
julix_2007, la 29 April 2011 - 04:27 PM, a spus:
julix, esti o draguta In final ce a contat mai mult a fost buna dispozitie, vinul, compania si mancarea buna. Decorul tortului vine pe ultimul loc
Postat 29 April 2011 - 05:59 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 29 April 2011 - 06:17 PM
aura, la 29 April 2011 - 04:11 PM, a spus:
ba sa spui si sa te mandresti cu ei
multi inainte, fericiti si impliniti.
imi plac tartele multicolore foarte tare. sunt de efect. de retinut ideea.
P.S. acum stiu cati sunt ca am citit. nici nu-s asa de multi
Postat 29 April 2011 - 07:11 PM
daniela, tortul e foarte bun, zic eu ca seamana cu amandinele de la cofetarie. Eu l-am glasat cu glazura oglinda a adrianei, excelenta de altfel.
Postat 29 April 2011 - 08:04 PM
la cati mai multi ani impreuna , va doresc.
Postat 29 April 2011 - 08:34 PM
Postat 30 April 2011 - 01:07 AM
Am facut si noi pe 24.04 un an de la casatorie
Postat 30 April 2011 - 01:42 AM
Uma multumesc frumos.
Cristina, hehei, felicitari si tie (voua) si cati mai multi ani fericiti impreuna!
Postat 30 April 2011 - 04:37 PM
aura, la 29 April 2011 - 04:11 PM, a spus:
...
Felicitari, sa fiti fericiti si la cat mai multi ani impreuna!
Cristina, la 30 April 2011 - 01:07 AM, a spus:
Am facut si noi pe 24.04 un an de la casatorie
Voi inca sunteti in luna de miere! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!
Postat 30 April 2011 - 06:55 PM
Ma emotioneaza genul asta de meniu.
Se simte dragostea si armonia din pozele tale.
Verigheta iluminata de lumanare spune mai mult de cat 1000 de cuvinte.
Sa fiti fericiti pana la capat !
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 30 April 2011 - 07:33 PM
moatza, la 30 April 2011 - 04:47 PM, a spus:
Tri bucatz!O minora care are voie(prin lege)sa stea si singura acasa si doi majori
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 30 April 2011 - 10:14 PM
moatza, la 30 April 2011 - 04:47 PM, a spus:
La ornarea tortului a vrut si stefania sa-si incerce maiestria si am lasat-o
Piscotel, la 30 April 2011 - 06:55 PM, a spus:
Ma emotioneaza genul asta de meniu.
Se simte dragostea si armonia din pozele tale.
Verigheta iluminata de lumanare spune mai mult de cat 1000 de cuvinte.
Sa fiti fericiti pana la capat !
piscotel, merci pentru cuvintele frumoase. Ce bine ai prins esenta, cu toate ca pozele mele nu sunt de revista, iar eu e clar ca nu am stofa de fotograf
Postat 30 April 2011 - 10:44 PM