Daniella, la 30 April 2011 - 09:58 PM, a spus:
Carmella in ce vas ai incercat friptura de vita? E mai gros si se inchide suficient de ermetic? La vita las la cuptor de la 3 ore in sus (bucata de 1-2 kg) imi iese mereu frageda si o fac des.
In vas de sticla termorezistenta cu capac. Te cred ca tie iti iese, si la altii le iese, la mine e o conspiratie mondiala, probabil, de nu-mi iese vita decit ca in reteta Adrianei, aia cu ulei de masline muuuult si lamiie. E adevarat ca atunci cind o fac caut exact bucata de-aia de-am vazut la Adriana.
Ca sa fiu sincera, atit de multe esecuri am avut cu vita ca mi-am promis sa nici nu mai cumpar, mai ales ca nu vad asa o mare smecherie in gustul acestui tip de carne. Prefer sa iau berbecut si chiar oaie, carne care mi se pare mult mai gustoasa decit vita si la care nu mi s-a intimplat niciodata sa se betoneze asa de tare. Vita o s-o mai folosesc la incaltat si imbracat. Ma mai enerveaza si ideea ca cica o vaca maninca atit de multe vegetale ca sa se faca asa de mare si sa incercam noi sa ii frigem carnea, ca am putea hrani un sat intreg pe o perioada de timp foarte mare(nu-mi cereti multe amanunte...), adica e total neproductiv sa hranesti o vaca care si polueaza mai mult decit un tractor.