Ce au gatit altii pentru noi?
#81
Postat 09 January 2011 - 11:02 PM
#83
Postat 27 February 2011 - 12:16 AM
#84
Postat 06 March 2011 - 02:37 AM
Ma alatur si eu cu niste musaka din carne de vita si cartofi, gatita de jumatea mea dupa reteta mamei mele.
Imagini atasate
#85
Postat 10 October 2011 - 03:42 PM
Aperitive
antipasto calabrese
antipasto piemontese
brinza cu struguri, lonza stagionata si coppa, Lili corecteaza ce zic aiurea
Cu minutele ei Lili ne-a facut ravioli umpluti cu o brinza tipica piemonteza si cugna (o conserva dulce facuta cu fructe, nu-mi vine sa-i zic nici dulceata nici marmelata pentru ca e diferita), foarte buni si cu un gust delicat
Friptura cu tortino de cartofi
Grazie
Tortul l-am dus eu, o sa pun reteta si aici, e tortul cu visine si iaurt al Eveidindeva.
#86
Postat 10 October 2011 - 05:15 PM
#87
Postat 10 October 2011 - 05:24 PM
#88
Postat 11 October 2011 - 08:53 PM
Da, cugnà e ceva extraordinar de bun.Eu am reusit sa o pregatesc acum o luna cred.
Must proaspat din 2 kg de struguri.
Se pune la fiert pana cand scade la jumatate.
Se adauga doua pere cubulete, o gutuie.Unii pun si smochine proaspete, unii dovleac.
Se lasa la fiert si la sfarsit se adauga un pumn de nuci, un pumn de alune macinate.
Eu l-am facut mai gros ca noua asa ne place.O sa vedeti mai tarziu de ce.
Se serveste cu branza.Eu cred ca paradisul branzeturilor se cheama cugnà.
#92
Postat 11 October 2011 - 10:18 PM
mostarda e altceva?
#93
Postat 11 October 2011 - 10:22 PM
si ce prezentare eleganta
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#94
Postat 11 October 2011 - 10:23 PM
mostarda normala e asta
adica fructe fierte in sirop in care se adauga esenta de mustar, deci are gust dulce picant
eu am facut-o demult doar cu pere
#96
Postat 12 October 2011 - 09:39 AM
#98
Postat 12 October 2011 - 09:48 AM
#99
Postat 12 October 2011 - 09:50 AM
#100
Postat 12 October 2011 - 09:53 AM