Ce au gatit altii pentru noi?
#141
Postat 02 March 2012 - 08:53 AM
Nu ai una normala cu faina?
#143
Postat 19 March 2012 - 12:43 AM
#144
Postat 28 March 2012 - 02:41 PM
Al meu saptamana asta e iar sef la bucatarie, ca eu muncesc dimineata, asa ca pentru azi a facut, de post, fasole batuta cu gogonele.
#145
Postat 28 March 2012 - 06:37 PM
Eu zic sa-l inscrii pe forum .
http://povesticulinare.blogspot.com/
#146
Postat 30 April 2012 - 12:04 PM
Piscotel, la 28 March 2012 - 06:37 PM, a spus:
Eu zic sa-l inscrii pe forum .
Raspund cu intarziere, n-am mai dat pe aici, chiar daca el, harnicutul, a mai gatit (anul asta a framantat si pentru cozonacii si pasca de Pasti). Nu-si face cont, dar din cand in cand mai trage cu ochiul pe aici. Sau daca face ceva mai special, ma intreaba: "ai postat si ce-am facut eu?"
Sambata a facut o tocanita cu naut si chorizo.
#147
Postat 12 May 2012 - 01:22 PM
si zilele astea tagliatelle cu sos de praz (ultimul de la gradina) si chiftelute.
#148
Postat 13 May 2012 - 02:35 PM
#149
Postat 13 May 2012 - 08:06 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#150
Postat 13 May 2012 - 10:08 PM
#152
Postat 07 June 2012 - 03:08 PM
#153
Postat 07 June 2012 - 04:48 PM
#154
Postat 08 June 2012 - 10:09 AM
Daca va pun ceva facut de-al meu, o sa radeti o saptamana! La el cartofii prajiti sunt in general cruzi, carnea e in general arsa, d'astea! Da stie sa faca oua ochiuri, salata de rosii si ceai!
#155
Postat 22 June 2012 - 02:54 PM
Ieri a facut al meu niste dovlecei, egipteni le zicem noi (am uitat cum era exact numele, oricum am mai inlocuit condimentele), reteta o stiu de la Stella de cativa ani (cred ca vreo 2) si in perioada asta o facem des. Dl. Ela nu se mai satura de ea.
Si mai am doua feluri pe care nu am mai avut timp sa le arat
coq au vin, dar facut cu pui, deci poulet au vin
somon cu sparanghel si orez.
#156
Postat 26 June 2012 - 09:16 AM
#157
Postat 26 June 2012 - 07:57 PM
zerda, la 26 June 2012 - 09:16 AM, a spus:
pfff, ce-mi ridici moralul, Zerda.
Anu' asta pentru prima data am pus si noi in gradina vinete albe. Abia astept sa vad ce iese.
#158
Postat 26 June 2012 - 08:06 PM
#159
Postat 27 June 2012 - 09:25 PM
Tot al meu, ca altcineva n-are cine sa-mi gateasca, ciuperci umplute si piept de pui
si salata verde cu ridichi
#160
Postat 28 June 2012 - 10:25 AM
Petuniile sunt albe,deci se poate observa cat sunt de deschise la culoare!