sambata am participat iar la un eveniment de-asta de intrajutorare sociala
constat ca bucatarii nu mai stiu sa dea gust preparatelor: la aperitive a fost o expozitie pe farfurie, numai gelatina fada si fara gust. f frumoase, total anoste! nu inteleg de ce nu te straduiesti si cu gustul, doar fatzoase tre sa fie? in afara de babic si salam, zau daca am simtit vreun gust!
pestele a fost butterfish cu legume coapte, si asta a ajutat mult ca sa nu fie un fiasco. plus noroc cu felia de lamaie, sarea si piperul de pe masa, ca altfel puteam jura ca sunt la cantina spitalului. sare n-avea aproape deloc!
sarmalele in sfarsit gustoase, cu toate ca a fost cam slaba compozitia. pai ce sarmale face Giani!!!
friptura a fost moale, deci n-au scapat-o prea mult la foc, dar total nesarata. eu am mancat in combinatie cu carnati, ca sa se-amestece gusturile. garnitura de cartof zdrobit cu bacon n-am gustat-o, salata era din varza alba si rosie, tot neasezonata.
tortul...ooo, tortul! o porcarie! niste aproape spume, alba si cioco neagra, dulce si-ata! nicio aroma, niciun kikirez! invelit intr-o tona de frisca vegetala. unde-i pusca? astia ar tb executati!