
Ingrediente petru 4 portii:
- 4 mînute frunze de spanac
- 200 g feta(oaie)
- 2 mere
- 1 ceapa violeta
- 1 lingura miere
- 1 lingura mustar de smochine
- 4 linguri ulei de masline
- zeama de lamîie
- piper, sare din rîsnita
- chili uscat(optional)
Am avut un spanac atît de tinerel si frumos, local bineînteles,
si m-am gîndit ca într-o salatica ca asta ar da cel mai bine, asa ca m-am pus pe treaba.
Am spalat si curatat spanacul de codite si l-am pus în apa care clocotea usor,
timp de 2 minute,pîna s-a înmuiat putin.L-am strecurat de apa fierbinte,
apoi l-am înecat în apa rece-rece, pentru a-si pastra culoarea.

Între timp am pregatit dresingul din mustar,miere, ulei de masline,
zeama de lamîie, piper si sare, proaspat rîsnite.
Am taiat brînza cubulete, am curatat si feliat merele si ceapa.
Am amestecat usor toate ingredientele cu dresing si am lasat sa traga 10 minute înainte de a servi.

Pentru mine, pîna în prezent-Salata anului!
Mi-a placut foarte mult!
