totul despre frisca
#1
Postat 06 May 2011 - 07:26 AM
#2
Postat 16 May 2011 - 07:21 AM
#3
Postat 16 May 2011 - 07:52 AM
#4
Postat 16 May 2011 - 11:53 AM
#5
Postat 27 July 2011 - 07:02 AM
Am mai folosit UHT 34% de la Dorna (cutie rosu cu albastru), imi place, dar e putin cam scumpa, plus ca e ingrosata cu caragenan...
#6
Postat 04 August 2011 - 09:13 AM
#7
Postat 01 September 2011 - 07:02 PM
#8
Postat 01 September 2011 - 08:30 PM
terezia, la 01 September 2011 - 07:02 PM, a spus:
nu e vorba de smantana de la galetusa, tin minte ca a mai confundat cineva. cea de frisca e la cutie de carton de 200ml si costa cca2,7lei. are caragenan si rece se face batz!
#9
Postat 01 September 2011 - 08:39 PM
Sunt in supermarket-uri cutii rosii LaDorna dar scrie, smantana pt gatit.
Si eu am gasit un producator local unde are 30 % grasime (mie mi se pare ideal procentajul ca sa fie si aerata), pun bolul cu smantana in congelator si cand face o pojghita subtire de gheata incep sa o bat.
#10
Postat 04 September 2011 - 11:12 PM
#11
Postat 20 February 2012 - 08:43 PM
in ultimul timp toate torturile care le-am imbracat in frisca,a doua zi le gaseam cu frisca crapata . Poate cineva sa ma lamureasca care ar putea fi problema? Trebuie sa fac un tort pt o logodna si nu vreau sa am surpriza sa vin cu el numai santuri. Multumesc tuturor care ma pot ajuta
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
#12
Postat 20 February 2012 - 09:32 PM
cec, la 20 February 2012 - 08:43 PM, a spus:
in ultimul timp toate torturile care le-am imbracat in frisca,a doua zi le gaseam cu frisca crapata . Poate cineva sa ma lamureasca care ar putea fi problema? Trebuie sa fac un tort pt o logodna si nu vreau sa am surpriza sa vin cu el numai santuri. Multumesc tuturor care ma pot ajuta
Cec, da' de care smantana folosesti? Poate-ar tb schimbata.
#13
Postat 20 February 2012 - 09:41 PM
moatza, la 20 February 2012 - 09:32 PM, a spus:
cec, la 20 February 2012 - 08:43 PM, a spus:
in ultimul timp toate torturile care le-am imbracat in frisca,a doua zi le gaseam cu frisca crapata . Poate cineva sa ma lamureasca care ar putea fi problema? Trebuie sa fac un tort pt o logodna si nu vreau sa am surpriza sa vin cu el numai santuri. Multumesc tuturor care ma pot ajuta
Cec, da' de care smantana folosesti? Poate-ar tb schimbata.
Frisca vegetala, meggle, winpping..
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
#14
Postat 20 February 2012 - 09:46 PM
imi pare rau ca mai multe nu stiu sa te-ajut.
am o idee: acopera-l cu frisca, lasa-l pana a doua zi, si daca apar crapaturi incearca sa le acoperi cu ornamentele. adica nu pune de la inceput ornamentele.
#15
Postat 22 February 2013 - 11:54 AM
moatza, la 20 February 2012 - 09:46 PM, a spus:
imi pare rau ca mai multe nu stiu sa te-ajut.
am o idee: acopera-l cu frisca, lasa-l pana a doua zi, si daca apar crapaturi incearca sa le acoperi cu ornamentele. adica nu pune de la inceput ornamentele.
frisca creapa,de obicei, atunci cand e batuta prea mult.