Tian provensal cu dovlecei si rosii
#21
Postat 26 July 2011 - 07:33 AM
#22
Postat 08 August 2011 - 07:02 PM
Grazie,Lili
Îmi pare rau ca nu erau destul de marisori si dovleceii galbeni si verde închis.
As fi dacut parada culorilor.Dar a fost bun si cu astia albi
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#23
Postat 10 August 2011 - 09:47 AM
Eu cred ca secretul tian-ului tine si de combinatia asta de culori, forma, simetrie, bla, bla.
Tu ai facut o spirala plina de gust si arome.
#24
Postat 10 August 2011 - 09:49 AM
#25
Postat 10 August 2011 - 01:04 PM
Eataly, la 10 August 2011 - 09:47 AM, a spus:
Eu cred ca secretul tian-ului tine si de combinatia asta de culori, forma, simetrie, bla, bla.
Tu ai facut o spirala plina de gust si arome.
Mai,daca-mi trecea mai repede prin capatîna taiam dovleacul cu scula aia de face spirala!
Asa am feliat ambele si le-am aranjat felie cu felie,si ia ceva vreme
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#26
Postat 10 August 2011 - 02:17 PM
#27
Postat 10 August 2011 - 02:43 PM
Delicios!!!!
Dupa cuptor,am pus deasupra niste bucatele de Camembert
Am servit ca atare,si nu pot decat sa zic : Eataly
#29
Postat 01 March 2012 - 01:25 PM
#31
Postat 14 July 2012 - 10:54 AM
si cre ca inainte de a le servi pun si o felie de brinza sa se topeasca deasupra
#32
Postat 15 July 2012 - 10:45 PM
#34
Postat 01 August 2012 - 06:49 PM
#35
Postat 04 August 2012 - 04:29 AM
Adriana, la 11 May 2011 - 12:39 PM, a spus:
Apoi la cit de repede se face va fi nelipsita la noi.
Hei Adriana o sa rizi dar sa sti ica aici la noi se vorbeste despre uleiul de floarea soarelui cu aceste adjective, californienii din zona asta il rad de pe rafturi si sint inebuniti asa ca in utimul timp chiar nu mai folosim de masline. Chiar cel de floarea soarelui e mai scump decit cel de masline:)
#40
Postat 26 July 2015 - 09:50 PM
PS: neputand ieri la ora cand preparam sa accesez forumul, am dat peste alte tianuri provencale, care mai de care cu combinatii de legume mai variate, dar nu doar asta m/a derutat. Alte doamne foloseau peste legume, un amestec de oua_smantana&parmenzan. Pana la urma care e reteta originala_
Am pastrat reteta Eataly, din memorie ...
Imagini atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!