Forum Culinar: Tian provensal cu dovlecei si rosii - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tian provensal cu dovlecei si rosii

#41 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 August 2015 - 03:54 PM

Bun si asa Dany!

#42 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 June 2017 - 04:53 PM

Eu am dat startul pe anul asta la tian, am adaugat si cite o felie de brinza, primul l-am vazut doar pina inainde de a-l pune la cuptor pentru ca apoi am plecat si a fost topit tot, am gasit numai tava in chiuveta :rolleyes: al doilea l-am facut aseara si azi il incalzesc.

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi