Desi am un ten curat,fara acnee/cosuri..fara pete si alte probleme,nu suport nicio crema!Am probat diferite marci,de la ieftine-la scumpe,toate cu acelsi rezultat.Pete rosii,chiar usturatoare,de la unele creme.O crema care am folosit-o mai mult timp,adica nu am facut pete din prima,a fost una de la Biotherm.
Cîndva am renuntat la orice crema,si ma dadeam pe parile de ten uscat,cu ulei de masline.Nici asta nu a fost rau,dar deloc comod pentru mine.
Într-o iarna,cîndva,mi-am propus sa mai încerc cîteva creme.Stateam în fata cremelor de toate felurile,si ma uitam cu disperare,ca nu stiam pe care s-o mai încerc(ca si încercarile astea merg pe buzunar...)O tanti draguta,m-a întrebat care-i disperarea mea

I-am explicat problema,si primul lucru care mi l-a recomandat pe atunci,a fost crema de la Clinique pentru tip 2 de piele.
Asta este excelenta pentru cei cu ten care se irita rapid,si fac pete rosii:

Asta este perfecta si pentru zilele de vara.Un hidratant perfect.Nu contine uleiuri,intra rapid în piele,o hidrateaza rapid,iar piele e fina-finuta

Make-up removerul cel mai tare :
Curata din doua miscari mascara waterproof,fara nicio urma.Ochetele ramîne curat,si totodata hidratat

V-ati prins ca mascara tot de la Clinique folosesc.waterproof,sau cui îi place sa demachieze genele doar cu apa calda poate folosi Lash Power Mascara ...asta merge clatit doar cu apa calda de 39°C

Fond de ten,eu folosesc foarte rar.Ce marca...stiti deja