Forum Culinar: Cosmetice de toate felurile-Ce folosim?Ce ne place? - Forum Culinar

Salt la continut

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cosmetice de toate felurile-Ce folosim?Ce ne place?

#101 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 17 March 2011 - 06:37 AM

si eu sant fan l'occitane...am si parfum cherry blossom, il ador de vara e, am si parfum solid la fel
cremele de fata sant bune (pt ten uscat am eu), dar cum a zis si lapo au niste scoruri de lesini
eu mai nou m-am dat pe MooGoo, crema de fata si o sa iau si samponul lor ca e bun, am luat mostra pt fete si le face parul frumos(e natural, fara chimicale). am si crema pt eczema si dermatita de la MooGoo si la fel, sant super multumita.
in ultimul timp m-am dat pe produse fara parabeni si chimicale, sant in perioada green, pana si produsele de curatat sant la fel, fara chimicale

#102 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 March 2011 - 12:12 PM

Exact de cherry blossom vorbeam eu. Mor dupa colectie si dupa aia de bujori. Mortalissime!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#103 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 March 2011 - 12:59 PM

Vezi postareaAngel, la 17 March 2011 - 06:37 AM, a spus:

si eu sant fan l'occitane...am si parfum cherry blossom, il ador de vara e, am si parfum solid la fel
cremele de fata sant bune (pt ten uscat am eu), dar cum a zis si lapo au niste scoruri de lesini
eu mai nou m-am dat pe MooGoo, crema de fata si o sa iau si samponul lor ca e bun, am luat mostra pt fete si le face parul frumos(e natural, fara chimicale). am si crema pt eczema si dermatita de la MooGoo si la fel, sant super multumita.
in ultimul timp m-am dat pe produse fara parabeni si chimicale, sant in perioada green, pana si produsele de curatat sant la fel, fara chimicale

O sa ma uit si eu daca gasesc pe aici Moogoo, mai ales ca am ochit ceva pt scalp, psoriasis, si chestii de genul asta ca deja nu stiu ce sa mai fac.Ar tb sa ma duc la ce ma enervez ca nu gasesc un dermatolog bun.

Cat de l´occitane,mai bine dau un ban pe ceva natural decat pe chanel, lancome sau alte firme de renume,care pt tenul meu nu-s bune.prefer si un no name,numai sa stiu ca isi fac treaba
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#104 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 19 March 2011 - 12:02 PM

da un semn daca nu gasesti sau nu poti comanda pe net si iti pun eu sa incerci....iti iau mostre si daca iti face bine la ten sau la scalp iti pun......au site sa te uiti ce mai au :D

eu sant atrasa de miros la firmele mari, imi place cum miros cosmeticele lor, dar m-am obisnuit si cu astea naturale, fara miros
Dr. Lewinns iar imi plac, simple, can piperate dar isi fac treaba....am tonic de fatza de la ei si tratament de unghii
am luat de la MooGoo crema pt eczeme pt ca Ada avea ceva la picior, i se cojea la calcai si nu trecea cu nimic cu asta a trecut. cosulete pe spatele bratelor, mici si tari (care de fapt nu sant cosuri), mi-au trecut, sotului de la stres i se cojesc mainile - cu asta a trecut.....nu-i fac reclama, dar noua ne e buna....am crema de fata care se numeste Full Milk si imi face meacla precum popoul de bebelus :D

#105 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 19 March 2011 - 07:15 PM

Vezi postareaAngel, la 19 March 2011 - 12:02 PM, a spus:

da un semn daca nu gasesti sau nu poti comanda pe net si iti pun eu sa incerci....iti iau mostre si daca iti face bine la ten sau la scalp iti pun......au site sa te uiti ce mai au ;)

eu sant atrasa de miros la firmele mari, imi place cum miros cosmeticele lor, dar m-am obisnuit si cu astea naturale, fara miros
Dr. Lewinns iar imi plac, simple, can piperate dar isi fac treaba....am tonic de fatza de la ei si tratament de unghii
am luat de la MooGoo crema pt eczeme pt ca Ada avea ceva la picior, i se cojea la calcai si nu trecea cu nimic cu asta a trecut. cosulete pe spatele bratelor, mici si tari (care de fapt nu sant cosuri), mi-au trecut, sotului de la stres i se cojesc mainile - cu asta a trecut.....nu-i fac reclama, dar noua ne e buna....am crema de fata care se numeste Full Milk si imi face meacla precum popoul de bebelus :)

Inca mai caut,daca e dau de stire,desi la cat costa taxele, mai bine iau direct produsul :rolleyes:

Sincer si eu sunt disperata, pe piept si spate sunt patata, am cosulete mici,plus ca acum vreo 20 de ani am fost diagnosticata cu psoriasis si trec prin diverse faze.Si ma enerveaza ca dr dermato de aici nici nu s-a sinchisit sa ia probe, a zis ca nu e si atat fara a-mi da ceva.Doar pt cosulete o solutie mentolata si pt acneea de pe fata o alta crema.Sincer am ramas dezamagita, speram sa-mi faca analize mai amanuntita, ca nu mai sunt la pubertate, sunt trecuta de 30 si cauzele pot fi multe.Mor pe tratamentele doar pe vazut nu si pe analizat.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#106 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 23 August 2011 - 11:43 PM

Foloseste cineva produse Biotherm? Va plac?
Imagine postata
Imagine postata

#107 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 24 August 2011 - 01:19 AM

Vezi postareaLizura, la 23 August 2011 - 11:43 PM, a spus:

Foloseste cineva produse Biotherm? Va plac?

da, sant bune. si Avene sant bune tare. Biotherm mi se pare tare scump la mine, Avene e mai accesibil putin desi tot scump, dar consider ca fata mea merita. cum am incercat ceva mai ieftin am crezut ca o sa-mi cada fata asa reactie alergica am avut (nu de la pret, nu ma intelegeti gresit, calitataea)

#108 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 August 2011 - 09:54 AM

Peste tot (prin toate tarile) Biotermul e teroare de scump. Nici eu nu l-am luat mai mult pt ca nu am reusit sa ma hotaresc ce sa iau, sunt o gramada de game, de produse si cum mereu eram pe fuga nu am avut timp sa cer consultatia unui vanzator.
Avenne se gaseste in farmacii si confirm si eu ca e bun.
Si anumite produse de la Gerovital sunt bune.

L'Occitane imi place si mie, eu folosesc doar sampon si balsam. Lasa parul matasos, finalmente cu el m-am tratat de innodarea parului.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#109 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2011 - 11:28 AM

Heu...nu mai stiu dar nu am purtat o discutie mai lunga cu tine despre ele? Ori am jisat cre'ca?
In fine, eu le folosesc de 8 ani si desi sunt da! teroare de scumpe nu folosesc altceva caci sunt intr-adevar exceptionale. Am incercat si altele din categoria lor dar pielea mea nu accepta decat Biotherm. Am avurt probleme foarte foarte mari cu tenul si nici nu ma gandesc sa trec pe altceva.

Dupa ce am folosit ani de zile AquaSource crema si nu o mai fac uratii :thumleft: - adica fac gel dar crema nu- am trecut de anul asta pe Skin Vivo.
Imagine atasata: monthly_08_2011/post-12-13141779756379.jpg

In afara de creme am folosit deo, spray-uri, geluri si spume de dus, cam tot in afara de fond de ten. Sunt toate absolut clasa.

Edit: din cate imi aduc aminte este o firma canadiana. Ce e uimitor e ca le gasesti cu pana la 20 dolari mai ieftine in Dutyfree in aeroporturile US.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#110 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 24 August 2011 - 11:53 AM

eu am fond de ten, perfect pt pielea mea extraordinar de uscata si f bun si vara (stiti caldurile de la mine)

o sa ma uit si eu dupa asta Lapo...am Nude by nature acum, e buna dar parca totusi nu hidrateaza asa cum vreau. Avene am demachiant si ser de ochi.
mie imi trebuie o crema extra grasa pt tot corpul. pt burta am Bio Oil( e scump si nu dau pe tot corpul, stiu, sant avara)..pt corp am Seacret (de la dead sea :thumleft: )...pt fata am una cu carotene cica, ar trebui sa fie buna si Nude(am si pudra fond de ten si aia e extra, de-aia am luat si crema. )

folositi ceva extraordinar pt ten uscat ca peste 50 de ani? ca fata mea asa are varsta :love7:

#111 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481

Postat 24 August 2011 - 12:12 PM

Angel, la mine in primavara-toamna functioneaza hoidratarea serioasa si un scrub odata pe saptamana/cand simt nevoia/cand simt ca ma strange fata.

Iarna nu pot fara creme, dau dimineata si seara cu uan crema de la body shop, nu mai stiu cum o cheama ca nu am mai folosit-o din primavara.

#112 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2011 - 12:13 PM

Ia fa si tu te rog o poza cu Bio Oil ori l-ai pus deja?

Sa stii ca si eu am probleme foarte foarte mari cu pielea din cauza apei de aici si a climatului. Desi am o piele cu porii deschisi tot foarte uscata imi este. Orice mi-as pune daca nu fac masaje regulate cu uleiuri nu se mentine.

Eu fac pe fata si gat un masaj indelungat cu o combinatie de ulei de fata de migdale dulci de la Weleda ori dela Plafar - sora mea imi trimite de la Plafar de migdale, vitamina A, E uleioase. Fac un cocktail de din asta, ulei masline, Q 10, A, E, eventual niste grasime de peste ori omega 3. Eventual mai pune si miere de albine. Maseaza si lasa sa intre, lasa ore in sir ori daca poti sa dormi o noapte asa si mai bine. Sa stii ca eu mai masez pielea cu mierea de albine si o las pe fata cateva ore cat fac treaba. Este miraculoasa.

Edit: Si pentru corp, eu ma masez cu ulei de la Weleda si e froarte foarte bun.
Am avut toate neamurile de creme grase si supergrase de la L#Occitane si tot dijaba. Uleiul e sfant, cu toate ca e neplacuta senzatia aia pana intra in piele da vorba ceea: rabda baba la frumusete :thumleft:)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#113 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 24 August 2011 - 12:18 PM

Vezi postareaAngel, la 24 August 2011 - 11:53 AM, a spus:

folositi ceva extraordinar pt ten uscat ca peste 50 de ani? ca fata mea asa are varsta :thumleft:

Mirela, eu pun in crema de fata obisnuita fiole cu colagen, AHA -acid hialuronic, vitamina C, elastina, pe rand, nu toate odata. fiola are 3ml si o amestec pur si simplu in cutia de crema. fiolele sunt facute de un laborator elvetian, nu stiu daca se cheama in vreun fel anume, eu le iau doar de la o singura farmacie. pe mine m-au ajutat f mult dupa operatie. pb e ca eu folosesc mai multe creme in acelasi timp. acum am clarins lift active jour ptr fata, un ser lancome ptr ochi, estee lauder ptr decolteu, una cu care ma dau cand am nebuneala zen nu-mai-stiu-care, tot o firma de-asta cunoscuta si e roz. ptr seara am o naturalia cu ulei de masline.
mi-a luat omu' o crema l'occitaine ptr gomaj, n-am inceput-o inca, astept sa mi se duca bronzul intai.

cand ma duc acasa, vreau sa ma uit la un set de creme de care ai vb tu mai demult si care mi-au facut si mie cu ochiul si le-am luat. nu le-am folosit decat o data si nu prea a fost bine, dar cred c-am gresit si eu, ca dupa ce am aplicat tot tratamentul am mers vreo 4km cu fatza in vant puternic si f rece. de-a doua zi a inceput sa mi se faca niste cojite pe fatza si pana nu s-a curatat toata, eram ca reptila la pipait. noroc ca nu se prea observa. se intampla chiar de 8 martie si de-atunci n-am mai avut curaj sa le folosesc. si-au costat o multime de bani. lasa ca-ti zic io despre ce e vorba. aa, mi-amintesc ca ziceai ca te corecta mereu o doctorita cand le pronuntai denumirea, ca tu tot ziceai incorect. dar tot nu stiu acuma.

#114 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 August 2011 - 12:25 PM

Eu nu am gasit inca o crema de fata care sa faca ceva bun. O consider buna daca nu imi face rau :thumleft:
La mine baza e masajul, curatirea, mastile. Toate naturale si cat mai putin sofisticate.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#115 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 24 August 2011 - 12:44 PM

Vezi postareaaura, la 24 August 2011 - 12:25 PM, a spus:

Eu nu am gasit inca o crema de fata care sa faca ceva bun. O consider buna daca nu imi face rau :thumleft:
La mine baza e masajul, curatirea, mastile. Toate naturale si cat mai putin sofisticate.

he, he! Ia incearca, Aura, sa ramai doar cu baza si sa renunti la crema. Vezi atunci la ce-i buna o crema.

#116 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 24 August 2011 - 12:47 PM

am facut poze la toate dar la mine e seara si la lumina asta se vede de kko

pun doar cu Bio oil sa vada si ochiu tau :thumleft:..e bun dom'le ce mai...hidrateaza si cine a folosit toata sarcina a beneficiat ;)...acum il folosesc pana la capat ca e si pielea mai batrana, mai atzoasa :love7:

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-49-13141827393666.jpg

#117 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 24 August 2011 - 12:53 PM

moatzo, e dermalogica?
aia sa-ti fi facut rau? e una dintre cele mai bune, se foloseste si dupa tratamente si liftinguri, etc

#118 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2011 - 12:58 PM

Saru'muna, Darkus Australus :love7:

Am uitat sa iti spun ca si eu am acum seria de par de la Moroccan Oil. Imi place de mor dar nu ma pot da cu ele :thumleft: deoarece, pentru ca si fincäcä pielea mea handicapata e alergica la orice e parfumat.

Asa, si Bio Oil asta unde il gasesc adica? :love7:

Ah, da, am uitat sa iti spun si de Argan Oil si ala e bun. Asa ca, ce sa mai, ne aruncam in wok direct ;)))
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#119 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481

Postat 24 August 2011 - 12:58 PM

Vezi postareaAngel, la 24 August 2011 - 12:53 PM, a spus:

moatzo, e dermalogica?
aia sa-ti fi facut rau? e una dintre cele mai bune, se foloseste si dupa tratamente si liftinguri, etc

dermalogica mi-a dat mie reactii instant - ma ardea pielea si se faceuse rosie toata :thumleft:
s-a mirat si cosmeticiana ca nu mai intalnise asemenea caz, cremele lor fiind f blande cica :love7:

#120 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 24 August 2011 - 01:04 PM

daca dermalogica va da reactii inseamana ca sunteti mai ciudate ca mine :love7:

argan oil e baza la morrocan oil, adica ala e in morrocan oil :love7:... l-au numit morrocan de la femeile marocane care au un par de invidiat, dar el e ulei de argan. e parfumat natural nu? nici nu m-am uitat. e demential mirosul oricum
trebuie sa comand si eu ca le ia mai ieftin coafeza mea si a zis ca-mi ia. am terminat samponul si balsamul fetelor aseara.

eu nu am de unde sa iau ce pui tu moato, nici vit e nu am gasit o perioada lunga. as lua o sticluta de-aia, o fi buna?

apropo, m-am uitat pe net la crema asta Biotherm. 140 aud 30g...sau lasa ;) :thumleft:

Arata acest topic

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul