Forum Culinar: Cosmetice de toate felurile-Ce folosim?Ce ne place? - Forum Culinar

Salt la continut

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cosmetice de toate felurile-Ce folosim?Ce ne place?

#121 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 24 August 2011 - 01:06 PM

Vezi postareaAngel, la 24 August 2011 - 12:53 PM, a spus:

moatzo, e dermalogica?
aia sa-ti fi facut rau?

aia e, da.

Vezi postareaMariaSan, la 24 August 2011 - 12:58 PM, a spus:

dermalogica mi-a dat mie reactii instant - ma ardea pielea si se faceuse rosie toata :thumleft:
s-a mirat si cosmeticiana ca nu mai intalnise asemenea caz, cremele lor fiind f blande cica :love7:

exact la fel am patit si eu. suntem mai sensibiloase, Maria.
Eu ii mai dau o sansa, da' cand oi fi in concediu.

Maria, tu ti-ai revenit imediat, fara alte urmari ?- vezi descuamarea mea. macar sa stiu la ce ma expun. Eu am gama completa, are vreo 5 produse trusa aia.

#122 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 24 August 2011 - 01:10 PM

Vezi postareamoatza, la 24 August 2011 - 01:06 PM, a spus:

Vezi postareaAngel, la 24 August 2011 - 12:53 PM, a spus:

moatzo, e dermalogica?
aia sa-ti fi facut rau?

aia e, da.

Vezi postareaMariaSan, la 24 August 2011 - 12:58 PM, a spus:

dermalogica mi-a dat mie reactii instant - ma ardea pielea si se faceuse rosie toata :thumleft:
s-a mirat si cosmeticiana ca nu mai intalnise asemenea caz, cremele lor fiind f blande cica :love7:

Maria, tu ti-ai revenit imediat, fara alte urmari ?- vezi descuamarea mea. macar sa stiu la ce ma expun. Eu am gama completa, are vreo 5 produse trusa aia.

moatzo da luasi nu gluma :love7:...sun scumpe la mine, cate unul sau max 2 iau odata. cosmeticele sant scumpe ca suntem la mama naibii, daca le aduce de peste ocean. va dau insa si site de aici care le face competie preturilor alora ;)...local cica...bleah

#123 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 August 2011 - 01:10 PM

Fetelor eu inclin sa cred ca sunteti alergice la o substanta din crema.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#124 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481

Postat 24 August 2011 - 01:14 PM

Vezi postareamoatza, la 24 August 2011 - 01:06 PM, a spus:

sa-ti pove cum a fost la mine: eram la prima sedinta de tratament facial la tipa asta, ma asezasem confortabil in scaunul ala fain si ma relaxam. Tipa si-a pus pe maini crema si apoi mi-a intins crema pe fata. in clipa doi i-am zis sa se opreasca si sa o dea jos ca ma ustura si ma arde. nici n-a inteles prea bine ce voiam din prima, mie imi venea sa sar de pe scaun :love7: . M-am abtinut, am fost cat am putut eu de civilizata si am rugat-o sa imi curete crema de pe fata... Deci eu nu am apucat sa stau cu ea nici 5 minute si dupa ce a curatat-o nu am avut nici o alta problema, sau cel putin nu ceva care sa-mi ramana in amintire.

daaa, asa e, suntem mai sensibiloase ;)

eu nu folosesc decat din joi in pasti:
- gel de dus
- crema/lapte/ulei/lotiune de corp
- gel/crema exfolianta (ma exfoliez cand am chef cu o manusa din fibre naturale, impletite cumva)
- spumant de baie

doar pentru maini am creme si le folosesc cat de cat, in rest... nu ma simt bine cu ele, pe mine crema de picioare ma face sa ma simt sufocata, nu mai pot sa respir :thumleft: . sunt o ciudatenie a naturii :love7:

#125 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481

Postat 24 August 2011 - 01:16 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 August 2011 - 01:10 PM, a spus:

Fetelor eu inclin sa cred ca sunteti alergice la o substanta din crema.

cred si eu ca am niste alergii usoare, dar n-am gasit vinovatul...

#126 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 24 August 2011 - 01:20 PM

Laponela, cu mine ai discutat despre Biotherm, acum o suta de ani :thumleft:
Doamne, cîti ani au mai trecut!
Da, deci mie nu mi-a ajutat Biotherm cu nimic. Ata ete!

Angel, si la noi e scump Biotherm. Dar cum spuneam, nu orice e scump e si bun / pentru fiecare.

Lapo, ceva bun pentru parul meu, am gasit de la Yves Rocher, ceva ce e suuuper! Nu as fi gasit niciodata, ca nu îmi iese în cale YS, dar am primit cadou o vinegreta frantuzeasca de zmeura!
Nu e chiar ieftina nici asta. 150 ml de otet 10 euro. Acum e însa oferta la juma' de pret :love7:
Da un luciu perfect la par, si o aroma parfumata ca îti vine sa te pupi :love7: Bash' ca e ECLAT! ;)

Imagine postata

În afara de Glanz, îi da o stabilitate aparte, si nu se mai unge!
Stii tu, noi alea mai kkcioase la par!
Sampoanele le mai schimb, dar am grija sa fie fara silicoane!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#127 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 24 August 2011 - 01:38 PM

Vezi postareaAngel, la 24 August 2011 - 01:10 PM, a spus:

moatzo da luasi nu gluma :D...sun scumpe la mine, cate unul sau max 2 iau odata. cosmeticele sant scumpe ca suntem la mama naibii, daca le aduce de peste ocean. va dau insa si site de aici care le face competie preturilor alora :(...local cica...bleah

Mirela, tocmai ca am fost oarecum precauta. Nu am luat produsele la cantitatea lor maxim disponibila. Asta e o trusa de calatorie, sunt ambalate intr0un fel de borseta si sunt la cantitate mai mica. A fost un cadou ptr luna martie (pe care mi l-am facut singura, cu ochii inchisi, ca sa nu vad cat costa).
Recunosc ca am o pb cu cremele de tot felul, nu vreti sa stiti cate am. Si cu parfumurile la fel. Culmea e ca le folosesc pe toate, nu arunc. La altele-s zgarcita, dar astea-mi plac tare.

edit: Maria, eu am indurat ceva mai mult, am zis c-asa si-o face efectu' :angryfire: desteapta-s!

#128 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 August 2011 - 04:56 PM

moatza, eu la crema de fatza nu pot sa renunt. Deci eu fara crema nu ies din casa :D Ce vroiam sa zic, e ca nu am gasit o crema minunata care sa ma uimeasca, sa faca ceva. Eu am pori deschisi si nu am gasit ceva de care sa fiu multumita. Ce are efect vizibil, repet, in cazul meu, e gomajul si masca. Crema o pun pentru protectie si ca sa ma ajute la masaj.

Maya, ce fel de sampon zici ca ai cumparat? Daca cumpar doar samponul, fara vinegreta, tot frumos face parul? Sau sa cumpar doar vinegreta si sa folosesc alt sampon... :angryfire:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#129 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 24 August 2011 - 06:33 PM

Vezi postareaaura, la 24 August 2011 - 04:56 PM, a spus:

moatza, eu la crema de fatza nu pot sa renunt. Deci eu fara crema nu ies din casa :D Ce vroiam sa zic, e ca nu am gasit o crema minunata care sa ma uimeasca, sa faca ceva. Eu am pori deschisi si nu am gasit ceva de care sa fiu multumita. Ce are efect vizibil, repet, in cazul meu, e gomajul si masca. Crema o pun pentru protectie si ca sa ma ajute la masaj.

Maya, ce fel de sampon zici ca ai cumparat? Daca cumpar doar samponul, fara vinegreta, tot frumos face parul? Sau sa cumpar doar vinegreta si sa folosesc alt sampon... :angryfire:

Sampoanele le schimb, nu conteaza marca ci sa fie fara silicoane la ingrediente. Vinegreta face un par frumos, egal ce sampon am folosit.
Odata cu vinegreta am primit si un sampon tot YS - i love my planet. Nu miroase palpitant, dar spre mirarea mea, e foaaaarte bun si ieftin. Mi se pare mai bun decît Kerastase :( ,care costa de 7 ori mai mult decît asta :(

Eu am primit astea de la cineva, dar am googalit pe siteul lui YS, si am vazut preturile :P Vinegreta, pretul regular e destul. Tinînd cont ca 150 ml costa 10 euro. Samponul este ieftin, parca vreo 2-3 euro :(
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#130 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2011 - 06:35 PM

Vezi postareaMaya, la 24 August 2011 - 01:20 PM, a spus:

Laponela, cu mine ai discutat despre Biotherm, acum o suta de ani :D
Doamne, cîti ani au mai trecut!
Da, deci mie nu mi-a ajutat Biotherm cu nimic. Ata ete!

Asadar m-am ramolit doar pe jumate? E de bine :angryfire: Da' chiar, ce au mai trecut anii. Noroc cu biothermul asta ca altfel se observa :P :(

Acum serios: care din ele de la Biotherm le-ai folosit? Ce asteptai de la ele? Nici mie nu imi prieste orice de la ei. De exemplu nu ma impac cu aia verde, cu ulei de masline.
Skin Vivo asta - ca de altfel toate cremele astea de generatie noua contra ridurilor au niste substante care "ard" putin pielea. Si mie mi-a fost putin inconfrotabil la inceput insa nu s-a intamplat nimic rau.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#131 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2011 - 06:43 PM

Chiar asa, Angie, poate tie iti prieste Age Fitness.

Iar Aurei ii recomand Pore Reducer, pe care si eu l-am folosit f mult.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#132 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 24 August 2011 - 10:02 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 August 2011 - 11:28 AM, a spus:

Heu...nu mai stiu dar nu am purtat o discutie mai lunga cu tine despre ele? Ori am jisat cre'ca?
In fine, eu le folosesc de 8 ani si desi sunt da! teroare de scumpe nu folosesc altceva caci sunt intr-adevar exceptionale. Am incercat si altele din categoria lor dar pielea mea nu accepta decat Biotherm. Am avurt probleme foarte foarte mari cu tenul si nici nu ma gandesc sa trec pe altceva.

Dupa ce am folosit ani de zile AquaSource crema si nu o mai fac uratii :floare: - adica fac gel dar crema nu- am trecut de anul asta pe Skin Vivo.
Atasament PF16007_236x443.JPG

In afara de creme am folosit deo, spray-uri, geluri si spume de dus, cam tot in afara de fond de ten. Sunt toate absolut clasa.

Edit: din cate imi aduc aminte este o firma canadiana. Ce e uimitor e ca le gasesti cu pana la 20 dolari mai ieftine in Dutyfree in aeroporturile US.

De Biotherm nu am vorbit. Pot sa iti iau eu de aici Aquasource. Ti-o trimit oricind.
Eu am gasit asta de la ei.
Acum folosesc din an in pasti Caudalie Vinexpert. Am astia 15ml de o suta de ani.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2011/post-125-13142160851555.jpg

Imagine postata
Imagine postata

#133 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 24 August 2011 - 10:18 PM

Si va mai prezint doua produse f dragi mie.
Caudalie - Eau de Beaute - care e absolut senzationala daca umbli mult pe avioane si ai decalaje orare si arati buhait si cu cearcane cit casa.
Alaturi e un parfumel pe care il prezint aici ca de...le-am facut poza impreuna.
Amindoua imi amintesc de ziua nuntii mele. Pt ca am folosite toata saptamina premergatoare apa Caudalie si la nunta am primit cadou parfumul asta de la sotul meu - Jo Malone - Grepfruit.
Asa ca de cite ori dau un un puf cu ele, inchid ochii si parca ma aflu din nou in dimineata zile respective.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2011/post-125-1314217066654.jpg

Imagine postata
Imagine postata

#134 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 August 2011 - 11:43 PM

Si eu am pori deschisi si nu am gasit un remediu pentru asta, iar cele cateva cosmeticine cu care am vorbit m-au descurajat si mai si: nu exista remediu pt a inchide porii! Aveti vreo solutie care a dat rezultat?

Maya, exista si sampoane cu silicoane? Doamne Dumnezeule! nu te mai poti feri nicicum, sunt chimicale peste tot! La cosmetice nu citeam pana acum ingredientele, doar la food :occasion15: (bine, iau mai mult de pe la mag naturiste, sau le iau si in graba din vreun duty free).

A propos de ulei de Argan, Angel, ca tu esti fun, in vara cand am dat iama in argane, am luat si o crema cu ulei de argan: senzational lasa pielea: nu grasa deloc si catifelata toata ziua. (Daca vrei iti arat poza). Inauntrul unei cutii cu patina aurita am gasit crema amblata intr-o cutie de plastic, ceea ce m-a dezamagit si facut sa o privesc destul de precaut, chiar cu suspiciune, dar am avut o surpriza placuta. Doar porii nu mi i-a inchis, in rest e perfecta. Din nefericire am luat-o din Italia si habar nu am cum o sa o mai gasesc. Insa cand am luat (de la un magazin naturist) uleiul de argan, mi-a spus vanzatoarea ca adaugate cateva picaturi in crema de fata face minuni, sau masaj pe zonele cu inceput de riduri fine. Incearca deci si pt fata uleiul de argan, posibil sa-ti faca la fel de bine ca si pt par. Aaa si o crema care m-a ferit de orice vergetura este untul de shea, care aici e f ieftin se gaseste in hipermarketuri(naiba stie de o fi ce scrie) circa 2,5 € o cutioanta de vreo 200 ml. Cand vii incoa' sa-ti iei.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#135 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 August 2011 - 12:19 PM

Lizzie, o gasesc si aici, nici o problema. Doar ca o fac altfel astia, nu mai e cea clasica, e o crema-gel. Am avut-o si nu ma impac cu ea. Am si un monstru [sic!] Skinergetic. E faina.
Caudalie am vazut-o si eu dar eu sunt cu spray-urile de la Evian si Biotherm. Caudalie e doar apa sau mai are vreo ceva? P.S. Azi ai primit off-ul meu?

Maya, ce poate Vinegretta aia?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#136 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 26 August 2011 - 07:21 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 26 August 2011 - 12:19 PM, a spus:

Lizzie, o gasesc si aici, nici o problema. Doar ca o fac altfel astia, nu mai e cea clasica, e o crema-gel. Am avut-o si nu ma impac cu ea. Am si un monstru [sic!] Skinergetic. E faina.
Caudalie am vazut-o si eu dar eu sunt cu spray-urile de la Evian si Biotherm. Caudalie e doar apa sau mai are vreo ceva? P.S. Azi ai primit off-ul meu?

Maya, ce poate Vinegretta aia?

Caudalie, e un pic mentolata si are un pic de ulei de simburi de struguri, o sa vezi de fapt urmele pe sticla in interior in timp ce o consumi. Am sieu spray Evian si apoi am luat Vichy. Apa Caudalie e chiar o chestie completa, mai complexa nu e apa goala. Nu stiu cum dar parca iti trezeste fata la viata.
Imagine postata
Imagine postata

#137 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 03:51 PM

Lapona nu am gasit ce metode/produse pt inchidere pori folosesti, desi am luat-o cu cititul rapid chiar de la pagina 1. :lol: Poate ma ajuti cu cateva sfaturi, te rog.

#138 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 04:36 PM

Desigur Daniella. Aveam senzatia ca am scris de gama Biopur Pore Reducer.

Iata aici e o apa de fata, eu am avut crema si un serh cu un buretel, foarte stringent si parfumat. Personal mi.a mers foarte bine cu gama asta.

http://www.biotherm....&prdcode=00304x

http://www.biotherm....&prdcode=00306x

Cauta gama si iti arata toate produsele ei. Uite aici: http://www.biotherm....0pore%20reducer
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#139 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 04:45 PM

Multumesc mult! Cum ajung intr-un duty free ma uit de gama asta si o incerc.

#140 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2011 - 09:43 PM

Cu placere, Daniella :)

Lizura, tu ti-ai cumparat Skinergetic-ul? Cum te impaci cu ea? Am dat si eu peste mostra ieri si m-am dat aseara...nu-mi prea-mi place pentru ca imi ramane pielea incarcata si lipicioasa chiar si a doua zi. Este foarte riche
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou