Forum Culinar: Cosmetice de toate felurile-Ce folosim?Ce ne place? - Forum Culinar

Salt la continut

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cosmetice de toate felurile-Ce folosim?Ce ne place?

#141 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 31 August 2011 - 10:30 PM

Vezi postareaMaya, la 24 August 2011 - 01:20 PM, a spus:

Laponela, cu mine ai discutat despre Biotherm, acum o suta de ani :violent6:
Doamne, cîti ani au mai trecut!
Da, deci mie nu mi-a ajutat Biotherm cu nimic. Ata ete!

Angel, si la noi e scump Biotherm. Dar cum spuneam, nu orice e scump e si bun / pentru fiecare.

Lapo, ceva bun pentru parul meu, am gasit de la Yves Rocher, ceva ce e suuuper! Nu as fi gasit niciodata, ca nu îmi iese în cale YS, dar am primit cadou o vinegreta frantuzeasca de zmeura!
Nu e chiar ieftina nici asta. 150 ml de otet 10 euro. Acum e însa oferta la juma' de pret :blush:
Da un luciu perfect la par, si o aroma parfumata ca îti vine sa te pupi :violent6: Bash' ca e ECLAT! :P

În afara de Glanz, îi da o stabilitate aparte, si nu se mai unge!
Stii tu, noi alea mai kkcioase la par!
Sampoanele le mai schimb, dar am grija sa fie fara silicoane!

Mi-am comandat si eu astazi otzetu' asta. Daca tu zici ca-i bun si ramane mirosul pe par, l-am luat. Am o obsesie sa-mi miroasa parul frumos. :D Ajunge in 10 zile. 26 de lei, in oferta. Mi-am mai comandat si niste parfumele mici din cauza ca in setul de trei intra si unul de vanilie. Habar n-am cum sunt, dar cum ador vanilia, nu m-am putut abtine. Si imi trimit cadou, pentru ca e prima comanda o groaza de chestii :fuckme:

#142 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 September 2011 - 04:44 PM

Intrebare pentru Maya : a venit coletul cu vinegreta de zmeurica, tu cum il folosesti? Ce cantitate la o clatire? Il dizolvi in apa intr-un lighenas, chiuveta, ceva si iti clatesti parul acolo? sau il pui pur si simplu nedizolvat pe par?

#143 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 September 2011 - 11:38 PM

Daniella, rar gasesti sampoane fara silicoane. În general pe cele care nu au, este mentionata treaba asta.

Lapo, vinegreta aia, da un luciu fantastic parului meu si miroase excelent. Unde mai pui ca parul meu mai este si unu care pastreaza mirosurile fantastic de bine. Aici însa... avantaje si dezavantaje :) De exemplu, daca trec pe lînga cineva care fumeaza... sau mai bine zis întru în norul cuiva de fum, de la tigara, toata ziua îi simt fumul în par! Chiar daca cei din jurul meu nu-l simt, eu o fac! Am un nas groaznic. Din cauza sensibilitatii 'mnealui, mi-e des rau de mirosuri. Sau îmi ramîn anumite mirosuri "lipite" pe mucoasa, si nu le pot uita niciodata... iar am deviat.
Da, deci eu ador vinegretta aia de zmeura, nu numai pentru luciu si parfum, dar mie mi se pare nu numai ca arata parul sanatos, ci chiar îl si face! Nu mai e brüchig (am un fir destul de fin), sta freza mai bine, si nu se mai unge deloc... etc, etc :D

Maneki, eu stropesc cîteva picaturi pe-o parte, cîteva pe cealalta, atunci cînd e parul ud fleoasca, apoi îl masez usor. Acum mi l-am comandat iar. Si mi-am luat si doua geluri de dus cu ulei de argan. Sa vedem...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#144 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 September 2011 - 10:17 AM

Vezi postareaMaya, la 09 September 2011 - 11:38 PM, a spus:

Daniella, rar gasesti sampoane fara silicoane. În general pe cele care nu au, este mentionata treaba asta.

Lapo, vinegreta aia, da un luciu fantastic parului meu si miroase excelent. Unde mai pui ca parul meu mai este si unu care pastreaza mirosurile fantastic de bine. Aici însa... avantaje si dezavantaje :) De exemplu, daca trec pe lînga cineva care fumeaza... sau mai bine zis întru în norul cuiva de fum, de la tigara, toata ziua îi simt fumul în par! Chiar daca cei din jurul meu nu-l simt, eu o fac! Am un nas groaznic. Din cauza sensibilitatii 'mnealui, mi-e des rau de mirosuri. Sau îmi ramîn anumite mirosuri "lipite" pe mucoasa, si nu le pot uita niciodata... iar am deviat.
Da, deci eu ador vinegretta aia de zmeura, nu numai pentru luciu si parfum, dar mie mi se pare nu numai ca arata parul sanatos, ci chiar îl si face! Nu mai e brüchig (am un fir destul de fin), sta freza mai bine, si nu se mai unge deloc... etc, etc :D

Maneki, eu stropesc cîteva picaturi pe-o parte, cîteva pe cealalta, atunci cînd e parul ud fleoasca, apoi îl masez usor. Acum mi l-am comandat iar. Si mi-am luat si doua geluri de dus cu ulei de argan. Sa vedem...

Si dupa aia clatesti sau il lasi in par? Te-am asasinat, stiu :D Multumesc frumos!

#145 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 10 September 2011 - 03:47 PM

Vezi postareaManeki Neko, la 10 September 2011 - 10:17 AM, a spus:

Si dupa aia clatesti sau il lasi in par? Te-am asasinat, stiu :P Multumesc frumos!

Clatesc, clatesc! Nu m-ai asasinat deloc. Am omis eu... informatia complet. Adica asa cum fac eu :D
Pup :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#146 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 15 September 2011 - 04:17 AM

mi-am luat un sampon si balsam de musetel(pt par blond) si de cate ori ma spal trebuie sa-mi fac ceai de musetel :)...asa pofta imi face
nu are silicoane si adaosuri, curata parul frumos...

ce stiti de Orlane? sant ca lumea? sant frantuzesti cosmeticele si destul de scumpute...

#147 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 November 2011 - 08:17 PM

Eu in ultimul timp ma impac foarte bine cu produsele de la Kiko: rimel, ruj (in special creioanele, sunt moi, culori faine), farduri de ochi, creioane,etc.
Oja iar imi place mult, au toate culorile posibile si imposibile. Eu am avut si Chanel, YSL si altele din astea scumpe, cu siguranta nu mai dau atatia bani pe-o oja-n viata mea.
Sunt de calitate, iar preturile nu au concurenta.
Fond de ten si pudra raman la Clinique, dar vreau sa le incerc si pe astea de la Kiko.

#148 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 14 November 2011 - 08:37 PM

chiar am vrut sa va zic de mai mult timp despre doua demachiante care imi plac extrem de mult. cel mai mare este tip lapte demachiant si poate fi folosit si ptr ochi fara sa te usture, curata f bine, iar cel mai mic, albastru este alcatuit din doua lichide cu densitati diferite si tb agitat inainte de folosire ca sa se omogenizeze. mai am f putin din el, nu stiu daca se observa. n-am avut in viata mea un demachiant asa de bun, doar dintr-o simpla trecere pe gene indeparteaza f usor cel mai cel waterproofmascara. de fapt se numeste bi-facil, demachiant rapid. daca va iese la interval, nu ezitati!

Imagine atasata: monthly_11_2011/post-100-13212958025068.jpg

#149 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 14 November 2011 - 10:55 PM

La fel este cel de la Clinique. Zic de ala din doua componente! Sterge ca un campion în 2 secunde fara urme waterproof-ul. Nu ustura.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#150 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 November 2011 - 11:56 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 November 2011 - 08:17 PM, a spus:

Eu in ultimul timp ma impac foarte bine cu produsele de la Kiko: rimel, ruj (in special creioanele, sunt moi, culori faine), farduri de ochi, creioane,etc.

Sint misto culorile de oja dar nu tin, in ultima vreme rar mai gasesc una care sa ma tina bine o saptamina, in rest sunt de acord cu tine :)

#151 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 15 November 2011 - 08:38 AM

Vezi postareamoatza, la 14 November 2011 - 08:37 PM, a spus:

chiar am vrut sa va zic de mai mult timp despre doua demachiante care imi plac extrem de mult. cel mai mare este tip lapte demachiant si poate fi folosit si ptr ochi fara sa te usture, curata f bine, iar cel mai mic, albastru este alcatuit din doua lichide cu densitati diferite si tb agitat inainte de folosire ca sa se omogenizeze. mai am f putin din el, nu stiu daca se observa. n-am avut in viata mea un demachiant asa de bun, doar dintr-o simpla trecere pe gene indeparteaza f usor cel mai cel waterproofmascara. de fapt se numeste bi-facil, demachiant rapid. daca va iese la interval, nu ezitati!

Am avut si eu (pe vremea studentiei) o sticluta din asta cu 2 solutii (nemiscibile) de la Garnier. Stergea imediat rimelul rezistent la apa. Da' mi s-a parut scump si am renuntat.

#152 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2011 - 11:02 AM

Vezi postareaAdriana, la 14 November 2011 - 11:56 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 14 November 2011 - 08:17 PM, a spus:

Sint misto culorile de oja dar nu tin, in ultima vreme rar mai gasesc una care sa ma tina bine o saptamina, in rest sunt de acord cu tine :)

O saptamana? Wooowww!!!
Pe mine orice oja ma tine 2 zile, dupa care tre' s-o refac neaparat, facand treaba in casa (atat cu manusi cat si fara) mi-e imposibil sa nu-mi sara :) .

#153 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 15 November 2011 - 11:14 AM

Vezi postareaany_annette, la 15 November 2011 - 11:02 AM, a spus:

O saptamana? Wooowww!!!
Pe mine orice oja ma tine 2 zile, dupa care tre' s-o refac neaparat, facand treaba in casa (atat cu manusi cat si fara) mi-e imposibil sa nu-mi sara :D .

+1 :D
Stiu persoane care-si fac manichiura o data pe saptamana, dar doar fiindca n-au ce face.... Oja nici macar nu-i zgariata!!!!!! :) Dupa 2-3 zile io arat ca capra cu coveti, daca nu-mi refac gheroantele. :)

#154 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 15 November 2011 - 12:48 PM

O saptamana? Wooowww!!!
Pe mine orice oja ma tine 2 zile, dupa care tre' s-o refac neaparat, facand treaba in casa (atat cu manusi cat si fara) mi-e imposibil sa nu-mi sara :( .

Pai asta e cerinta mea, sa gasesc una care sa ma tin de duminica seara pina vineri dupa-masa :D cind o gasesc inseamna ca e cea mai cea :P
Si mi se pare ca pe vremuri ma tineau, acu nu, deci parerea mea e ca ele s-au schimbat :crying:

#155 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2011 - 01:31 PM

Vezi postareaFoxyy, la 15 November 2011 - 11:14 AM, a spus:

O saptamana? Wooowww!!!
Pe mine orice oja ma tine 2 zile, dupa care tre' s-o refac neaparat, facand treaba in casa (atat cu manusi cat si fara) mi-e imposibil sa nu-mi sara :(.

+1 :(
Stiu persoane care-si fac manichiura o data pe saptamana, dar doar fiindca n-au ce face.... Oja nici macar nu-i zgariata!!!!!! :P Dupa 2-3 zile io arat ca capra cu coveti, daca nu-mi refac gheroantele. :crying:

Eu deocamdata am rezolvat problema, sunt in perioada fara oja, adica mi le fac numai cu transparent :( .

Vezi postareaAdriana, la 15 November 2011 - 12:48 PM, a spus:

O saptamana? Wooowww!!!
Pe mine orice oja ma tine 2 zile, dupa care tre' s-o refac neaparat, facand treaba in casa (atat cu manusi cat si fara) mi-e imposibil sa nu-mi sara :(.

Pai asta e cerinta mea, sa gasesc una care sa ma tin de duminica seara pina vineri dupa-masa :D cind o gasesc inseamna ca e cea mai cea :(
Si mi se pare ca pe vremuri ma tineau, acu nu, deci parerea mea e ca ele s-au schimbat :(

Eu cred ca le fac anume asa, in ritmul asta se consuma mai repede :(.

#156 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 15 November 2011 - 01:42 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 November 2011 - 01:31 PM, a spus:

Eu cred ca le fac anume asa, in ritmul asta se consuma mai repede :crying: .

E exact ce credeam si eu doar ca ma enerveaza sa stau sa le bibilesc de 2 ori pe saptamina :D

#157 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 November 2011 - 01:55 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 November 2011 - 01:42 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 15 November 2011 - 01:31 PM, a spus:

Eu cred ca le fac anume asa, in ritmul asta se consuma mai repede :P .

E exact ce credeam si eu doar ca ma enerveaza sa stau sa le bibilesc de 2 ori pe saptamina :(

Obicei mai prost ca mine cred ca n-are nimeni, cand iesim obisnuiesc sa-mi pun oja aproape in ultimul moment, adica sunt deja imbracata, machiata, unghiile curatate si mai lipseste oja.
Adica sa fie proaspata si lucioasa :D , mi le fac, mi le mai usuc cu feonul :crying: sau ma plimb prin casa cu mainile prin aer.
Si binenteles ca nu e alegerea cea mai buna, pentru ca e inevitabila o amprenta sau altceva.
Deci nu rezolv nimic.

#158 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 15 November 2011 - 02:20 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 November 2011 - 01:55 PM, a spus:

Adica sa fie proaspata si lucioasa :D , mi le fac, mi le mai usuc cu feonul :crying: sau ma plimb prin casa cu mainile prin aer.

Any, eu le usuc beeeeton tinand unghiile sub jetul cu apa rece.

Oja f buna mi se pare asta romaneasca de la farmec, plus ca-i ieftina. Eu ma ung duminica seara si n-am treaba pana vineri dupa-amiaza. Dar majoritatea treburilor casnice le fac in we, in cursul saptamanii mai putin. Si folosesc nuante pastelate, cat mai aproape de culoarea pielii, sa nu se vada daca se toceste vreun pic lacul. La mine se toceste, nu sare.

Demachiant din doua componente eu n-am avut pana acum, daca ziceti ca mai exista si la alte firme am sa ma uit dupa el. Si asta a fost scump.

#159 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 15 November 2011 - 02:41 PM

Vezi postareamoatza, la 15 November 2011 - 02:20 PM, a spus:

Demachiant din doua componente eu n-am avut pana acum, daca ziceti ca mai exista si la alte firme am sa ma uit dupa el. Si asta a fost scump.

Clinique e mai ieftin. Lancome la noi e 26, iar Clinique 20. Fiica mea foloseste Astor care costa doar vreo 5 euro, tot din doua componente, si zice ca e la fel de bun :crying: O sa fac o proba sa vad ce si cum.
Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#160 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 15 November 2011 - 02:51 PM

la voi se gasesc toate minunile si sunt si mai ieftine :crying:

eu ma uit la preturi pe net si-apoi la cele din magazine si m-apuca brusc nervii. tzara de kko!

Arata acest topic

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul