moatza, la 14 November 2011 - 08:37 PM, a spus:
L-am folosit si eu pe cel bleu de mai multe ori. Intr-adevar e bun. Eu folosesc zilnic tush si mascara, iar de cativa ani aleg variantele care se pot indeparta si cu apa. Nu se intind si arata fresh toata ziua. Oricum folosesc demachiant nu apa, dar se indeparteaza mult mai usor. Acum sunt la a doua sticla de Instant Cleansing Water de la CD de care sunt multumita.
Adriana, la 14 November 2011 - 11:56 PM, a spus:
any_annette, la 14 November 2011 - 08:17 PM, a spus:
Sint misto culorile de oja dar nu tin, in ultima vreme rar mai gasesc una care sa ma tina bine o saptamina, in rest sunt de acord cu tine
Adriana, folosesti top coat peste oja? Protejeaza lacul si sunt variante care intensifica chiar luciul ojei. Arata superb mai ales cand folosesti culori mai putin pastelate. Cu base coat si top coat plus o oja de calitate te poate tine manichiura o saptamana. Eu prefer CND (calitate buna) si OPI (putin mai "diluate" dar au culori excelente si f multe).
any_annette, la 15 November 2011 - 01:55 PM, a spus:
Adriana, la 15 November 2011 - 01:42 PM, a spus:
Obicei mai prost ca mine cred ca n-are nimeni, cand iesim obisnuiesc sa-mi pun oja aproape in ultimul moment, adica sunt deja imbracata, machiata, unghiile curatate si mai lipseste oja.
Adica sa fie proaspata si lucioasa , mi le fac, mi le mai usuc cu feonul sau ma plimb prin casa cu mainile prin aer.
Si binenteles ca nu e alegerea cea mai buna, pentru ca e inevitabila o amprenta sau altceva.
Deci nu rezolv nimic.
Any, ai incercat un spray pt uscare rapida (Polish Drying Spray)?