Cosmetice de toate felurile-Ce folosim?Ce ne place?
Postat 31 March 2019 - 10:15 PM
Postat 31 March 2019 - 10:59 PM
Eu sunt foarte multumita, este excelent.
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 31 March 2019 - 11:09 PM
Postat 31 March 2019 - 11:09 PM
Stiam din auzite, din ce am citit, cat de bune sunt produsele Sisley. Pentru cine nu le cunoaste, nu are nici o legatura marca de cosmetice Sisley cu marca de imbracaminte Sisley. Adica au in comun doar numele.
Cand am luat crema si rujul, mi-au dat niste mostre cu masti de de față, crema pt gat, crema de fata, o masca pentru conturul ochilor, toate de o calitate ireprosabila.
Singurul defect e ca sunt deosebit de scumpe.
Postat 01 April 2019 - 08:23 PM
Postat 01 April 2019 - 08:30 PM
bristena, la 01 April 2019 - 08:23 PM, a spus:
Sper sa ma tina macar o luna crema 😑.
Mi-au aparut primii pistrui sa zic asa pe maini, sa nu le chem pete. Batranetile maica 😭. Sunt micute si putine si altele nu mai vreau. Cand mi-au aparut, sa iniebunesc , sa inghet si alta nu.
Crema asta se pare ca e foarte buna. Le reduce si previne aparitia altora.
Postat 01 April 2019 - 08:57 PM
adi_edi, la 31 March 2019 - 04:10 PM, a spus:
Am vazut pe ebay - cica new, dar te incumeti?
https://www.ebay.com...1cAAOSwqoxcU3dX
Am mai gasit in Filipine - am o colega filipineza, daca vrei ma interesez daca merge ea sau rude de-ale ei.
ups, nu mai gasesc linkul
ah, cred ca asta-i
https://shopee.ph/Es...41373.783530442
O sa ma mai uit, mersi.
Cumpăr pe ebay in cazul ăsta dacă sint magazine care vînd, da acu din thailanda mi se pare exagerat, mai caut pe aici sau ma uit sa vad dacă alte mărci fac ceva similar.
Titirimundi, la 31 March 2019 - 10:05 PM, a spus:
Adriana, aici se gasesc in magazinele Primor, nu stiu daca sunt si la voi magazinele astea...Si sunt destul de ieftine; daca vrei spune-mi.
Îți scriu in privat😘
Postat 08 April 2019 - 11:10 PM
si l-am cumparat pe asta
si asa arata dupa 12 h de cind l-am pus (evident cu precautiile de rigoare adica baza, pudra si tot tacimul)
ma declar extrem de multumita si ma duc sa-mi cumpar toate celelalte culori care mai exista
Postat 14 April 2019 - 06:43 PM
Maya, la 07 December 2009 - 04:45 PM, a spus:
Desi am un ten curat,fara acnee/cosuri..fara pete si alte probleme,nu suport nicio crema!Am probat diferite marci,de la ieftine-la scumpe,toate cu acelsi rezultat.Pete rosii,chiar usturatoare,de la unele creme.O crema care am folosit-o mai mult timp,adica nu am facut pete din prima,a fost una de la Biotherm.
Cîndva am renuntat la orice crema,si ma dadeam pe parile de ten uscat,cu ulei de masline.Nici asta nu a fost rau,dar deloc comod pentru mine.
Într-o iarna,cîndva,mi-am propus sa mai încerc cîteva creme.Stateam în fata cremelor de toate felurile,si ma uitam cu disperare,ca nu stiam pe care s-o mai încerc(ca si încercarile astea merg pe buzunar...)O tanti draguta,m-a întrebat care-i disperarea mea
I-am explicat problema,si primul lucru care mi l-a recomandat pe atunci,a fost crema de la Clinique pentru tip 2 de piele.
Asta este excelenta pentru cei cu ten care se irita rapid,si fac pete rosii:
Asta este perfecta si pentru zilele de vara.Un hidratant perfect.Nu contine uleiuri,intra rapid în piele,o hidrateaza rapid,iar piele e fina-finuta
Make-up removerul cel mai tare :
Curata din doua miscari mascara waterproof,fara nicio urma.Ochetele ramîne curat,si totodata hidratat
V-ati prins ca mascara tot de la Clinique folosesc.waterproof,sau cui îi place sa demachieze genele doar cu apa calda poate folosi Lash Power Mascara ...asta merge clatit doar cu apa calda de 39°C
Fond de ten,eu folosesc foarte rar.Ce marca...stiti deja
Postat 18 November 2019 - 08:15 PM
Imagini atasate
Postat 19 November 2019 - 07:36 PM
Mi-am luat si eu un set de monstri (mostre) recent. Sa vad cand am timp sa le scot in lume...
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 19 November 2019 - 07:37 PM
Postat 20 November 2019 - 05:34 AM
Postat 20 November 2019 - 09:54 AM
Postat 30 January 2020 - 08:43 PM
https://leacdeunveac.ro/
Imagini atasate
Postat 01 February 2020 - 10:35 AM
De la Clinique imi plac astea deocamdata
I rest, raman fan Eucerin (zi, noapte, ochi)
Postat 01 February 2020 - 11:38 AM
Pentru mîini și picioare (călcîie/tălpi) am început să folosesc Neutrogena dintr-o cutie mare albastră, e mai bună decît orice am folosit, de la Scholl la cine știe ce alte mărci de-astea dedicate de picioare.
Postat 15 April 2020 - 10:10 PM
Postat 16 April 2020 - 02:15 AM
mai intii despre tenuri, probabil ca stiti deja care sunt si cum se testeaza
tenurile tin de genetica; ne nastem cu ele
uscat - cum testam: nu vedem pori vizibili in oglinda care mareste de 10X sau ne splalam pe fata, stam doua ore punem un servetel de nas cit mai subtire pe diverse locuri, daca nu se lipeste pe nicaieri, tenul e uscat
gras - are pori visibili, se lipeste servetelul si lasa urme de ulei
normal - nu e nici uscat, nici gras, nu stiu cum se testeaza
combinatie - uscat cu gras in anumite parti
care e diferenta intre ten uscat si deshidratat: tenului uscat ii lipsesc grasimile, tenului deshidratat ii lipseste apa si NU este un tip de ten. poti avea ten gras deshidratat
cremele se cumpara dupa ingredientele din ele, nu dupa amabalaj
ce sa nu contina:
parfum/miros frumos, nu e necesar si e iritant
alcool - ethanol, isopropyl alcohol, alcohol denaturat, methanol - deterioreaza bariera naturala a pielii care nu mai poate retine apa
uleiurile esentiale din creme nu ajuta la nimic
incepem cu ingredientul numarul unu anti aging (adica dupa ce treceti de 30 de ani ar cam trebui sa considerati ingredientul asta): vitamina A, forma cea mai eficienta este "acidul retinoid" sau tretinoin si care nu se da decit pe reteta de la doctor.
o varianta populara din cremele comerciale este retinol, care nu se absoarbe direct ci trebuie convertit in piele, deci nu e la fel de eficient.
la inceput se foloseste concentratie mica pentru ca "arde" si irita dar cu timpul tenul se obisnuieste si puteti mari concentratia. cel mai bine este de dat cu retinol seara
va urma...
Postat 16 April 2020 - 05:17 PM
De asta vroiam sa te intreb daca ai folosit tu personal vreo ceva de pe site-ul pe care l-ai pus mai demult:
https://niod.deciem.com/
Postat 16 April 2020 - 05:33 PM
retinol - ordinary
va mai spun si de alte produse de la ordinary cind ajungem la acizi, peptide, vitamina c, din astea.
tocmai mi-a trecut prin minte ca stiti si voi toate astea si poate nu va intereseaza...