Ce nu înteleg eu, de ce o barba a declansat asa mari crize, apocalipse? Asta pare a fi problema principala, ca transsexuali au mai participat la aceasta competitie (ba chiar unu a si cîstigat în urma cu cîtiva ani), precum si homosexuali, etc... Deghizati si mascarici (cu asta nu ma refer la persoane cu o alta orientare sexuala fata de cea hetero), într-un fel sau altul au fost mai mereu, deci nimic nou! Nu a decazut Europa din cauza unei femei cu barba care de fapt e un barbat cu rochie, pen'ca Eurovisionul a fost totdeauna un circus colorado!
Ma întreb doar, de ce trebuie cineva sa scrie lucruri teribil de urîte la adresa acestei persoane, sa o înjure în fel si forma. Nimeni nu trebuie sa accepte ceva ce nu-i place, ce nu întelege, ce nu vrea, asta sa fie clar. DAR nici sa judece fara sa gîndeasca si sa scoata pe gura/sau din taste asemenea grosolanii!
Si asa pe lînga...
Daca nu te simti în masura de a-i explica copilului "ce e aia", atunci nu-l lasa sa se uite la Eurovision (sau nici macar la televizor, ca si-asa nu e sanatos. Sa vada oameni sfîrtecati în razboi, femei mutilate/ arse de vii - de familie, deoarece la 25 de ani au îndraznit sa aibe un prieten de alta rasa, copii violati, accidente sîngeroase... etc, cred ca e mai greu de digerat decît o persoana cu barba si rochie
).
Mie nu mi-a venit greu sa raspund copilului la nici o întrebare pe care mi-a pus-o cînd era mic. I-am raspuns în masura în care am crezut eu ca poate întelege fara sa-i spun povesti de adormit - ci adevarul, si niciodata nu au existat probleme, si nici n-a apasat-o undeva ca x sau y e homosexual sau ca z e barbat, dar îi place sa fie vazut ca femeie... etc. Si, nu, nici nu a afectat-o în vreun fel de s-a transformat si ea în barbat... poate din cauza ca nu-i creste barba?
E un copchil care merge spre 18 ani, e destept, frumos si cuminte, si înainte de toate cu mintea deschisa
Daca parintii nu fac drama, nici progeniturile nu fac, si nici nu se transforma în altceva decît în ceea ce sînt deja "programate" de la nastere, ba chiar mai înainte... deci hai sa nu fim atît de apocaliptici
Sanatosi sa fim si sa ne doara-n barba de ce zice lumea!