Forum Culinar: Eurovision - Forum Culinar

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Eurovision

#121 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 May 2014 - 07:30 AM

Vezi postareaMutti, la 10 May 2014 - 11:10 PM, a spus:

Nu va uitatzi?

Ne-am uitat, dar parca regretam..... :floare:

#122 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 12 May 2014 - 12:45 PM

Eu m-am uitat, nu m-a încîntat în mod deosebit emisiunea din simplul motiv ca se voteaza mereu dupa vecinatati sau/si relatii politice dintre tari, politica actuala, starea vremii - ce stiu eu?... etc. Totusi vad ca de data asta Europa si-a trecut peste umbra. O fi vrut sa arate toleranta sau le-o fi placut oamenilor barba Conchitei, nu stiu, în orice caz au punctat destul de bine. Zic doar destul de bine, pentru ca unii chiar meritau mai sus decît altii, dar asta este...

Discutiile de dupa "furtuna" însa, lasa un gust amar, mai ales cele din partea compatriotilor mei! Toata lumea a comentat într-un fel sau altul, ca asa este omul. Mai în gluma sau mai serios, dar civilizat - a comentat fiecare. Însa cît de agresiv, urît, necivilizat, prosteste si la nivel de mahala au facut-o românii, nimeni nu a facut-o! Mi s-a ridicat coama, citind pe pagina de start a Facebook-ului, comentariile la adresa castigatorului!

Sa judeci e urît, dar sa mai si înjuri în felul asta... În viata mea nu am vazut atîtea cuvinte, groaaaaaznic de urîte, la adresa unei persoane. Deci bleah!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#123 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 12 May 2014 - 01:27 PM

Vezi postareaMaya, la 12 May 2014 - 12:45 PM, a spus:

Eu m-am uitat, nu m-a încîntat în mod deosebit emisiunea din simplul motiv ca se voteaza mereu dupa vecinatati sau/si relatii politice dintre tari, politica actuala, starea vremii - ce stiu eu?... etc. Totusi vad ca de data asta Europa si-a trecut peste umbra. O fi vrut sa arate toleranta sau le-o fi placut oamenilor barba Conchitei, nu stiu, în orice caz au punctat destul de bine. Zic doar destul de bine, pentru ca unii chiar meritau mai sus decît altii, dar asta este...

Discutiile de dupa "furtuna" însa, lasa un gust amar, mai ales cele din partea compatriotilor mei! Toata lumea a comentat într-un fel sau altul, ca asa este omul. Mai în gluma sau mai serios, dar civilizat - a comentat fiecare. Însa cît de agresiv, urît, necivilizat, prosteste si la nivel de mahala au facut-o românii, nimeni nu a facut-o! Mi s-a ridicat coama, citind pe pagina de start a Facebook-ului, comentariile la adresa castigatorului!

Sa judeci e urît, dar sa mai si înjuri în felul asta... În viata mea nu am vazut atîtea cuvinte, groaaaaaznic de urîte, la adresa unei persoane. Deci bleah!

Eh, uite de-asta nu citesc eu comentariile. Ca n-are rost.
Noua nu ne-a placut cine stie ce, tocmai din cauza ca de multa vreme nu se mai voteaza muzica, ci..... starea vremii, dupa cum bine zici. De se vota doar muzica, era o chestie. Dar se stie clar ca se voteaza in special pe criterii geografice si politice. :iamwithstupid:
Cat despre comentarii....... daca pe unii atata ii duce capul, ce sa faci? :notworthy: E dreptul fiecaruia sa aiba o parere proprie si personala. Dar sa incerci sa ti-o expui chiar asa, sa le-o bagi altora pe gat, nu suport. Asa ca mai bine nu citesc, ca sa nu ma nevrozez de pomana.

#124 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 12 May 2014 - 08:57 PM

O amica mi-a povestit ca maica-sa a fost la biserica a doua zi si preotul a mentionat ca nu cumva sa se ia lumea dupa ce vede la televizor, cu atatea anormalitati! Bine, a zis mult mai multe si mai dure...deci de ce sa ne miram? Intr-o tara in care ne batem in piept ca suntem crestini, suntem primii (cu preotii in frunte) care aruncam cu pietre...ce e nou?

Imi pare rau, ca e si multa lume deschisa la minte si fara prejudecati de toata jena, dar si multi care se simt jigniti personal ca exista persoane care nu se incadreaza in tiparul lor de normalitate.
A cat is a friend fur-ever !

#125 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 13 May 2014 - 10:13 AM

Parca nu regret cq nu m am uitat!

#126 Useril este offline   Titirimundi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationWalking on sunshine

Postat 13 May 2014 - 10:57 PM

Buna seara,

Ma bag si eu exact ca musca in lapte, dar nu pot sa ma abtin. Din moment ce sustinem ca fiecare e cu parerea lui, de ce nu respectam ca alti oameni pot avea pareri diferite de ale noastre? Unora li se pare bine, altora rau, unii vad modernitate si libertate de a fi, altii vad apocalipsa.
Mie imi este fix egal barba Conchitei, din partea mea poate sa si-o lase lunga si sa faca codite, insa inteleg si respect faptul ca altora li se pare ca lumea s-a intors cu fundul in sus. E dreptul lor sa critice un barbat, care de fapt vrea sa fie femeie dar nu de tot, vrea sa faca pictoriale in boxeri si patratele a la Beckham, dar vrea si in rochita cu sclipici, mult rimel si barba.
Astazi la serviciu o colega ne povestea ca baiatul ei de vreo 7 ani a vazut-o pe Conchita la TV si a intrebat-o...Mami e barbat? Nu. Atunci e femeie? Nu...Dar atunci ce e? Ea zice ca nu a stiut ce sa-i raspunda...
Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#127 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 May 2014 - 07:17 AM

Vezi postareaTitirimundi, la 13 May 2014 - 10:57 PM, a spus:

Buna seara,

Ma bag si eu exact ca musca in lapte, dar nu pot sa ma abtin. Din moment ce sustinem ca fiecare e cu parerea lui, de ce nu respectam ca alti oameni pot avea pareri diferite de ale noastre? Unora li se pare bine, altora rau, unii vad modernitate si libertate de a fi, altii vad apocalipsa.
Mie imi este fix egal barba Conchitei, din partea mea poate sa si-o lase lunga si sa faca codite, insa inteleg si respect faptul ca altora li se pare ca lumea s-a intors cu fundul in sus. E dreptul lor sa critice un barbat, care de fapt vrea sa fie femeie dar nu de tot, vrea sa faca pictoriale in boxeri si patratele a la Beckham, dar vrea si in rochita cu sclipici, mult rimel si barba.
Astazi la serviciu o colega ne povestea ca baiatul ei de vreo 7 ani a vazut-o pe Conchita la TV si a intrebat-o...Mami e barbat? Nu. Atunci e femeie? Nu...Dar atunci ce e? Ea zice ca nu a stiut ce sa-i raspunda...

Din pacate, romanul e nascut sa fie poet scartar si, de ce sa n-o recunoastem, barfitor (chiar rautacios uneori). Ca eu sunt de acord sau nu cu barba Conchitei, e problema mea. Daca ma intreaba cineva ce parere am, zic. Dar nu incerc sa impun parerea mea celuilalt, daca nu ne coincid opiniile. Fiecare cu a lui. Eu nu accept sa vii sa-mi bati cu pumnul in masa mea din bucatarie, dar nici eu nu-ncerc sa-ti bag in cap ideile mele.
Ca sunt sau nu de acord cu ce zice / face cineva, e problema mea. Ca-mi mai si dau cu presupusa din cand in gand, iar e problema mea. Dar nu infierez pe nimeni. Ce drept am?
Din pacate, cum ziceam.... specimenele ca mine / noi, sunt din ce in ce mai rare. Toleranta (de orice fel) tinde spre zero la foarte multe persoane. :rolleyes:

#128 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 14 May 2014 - 08:32 AM

Mai fetelor, tot citesc si nu pricep!!!!!!!!!!!!! Cine e Conchita aia, de ce are barba??

Dar daca ma intrebati pe mine, de ce mama lui Aghiutza va pierdeti voi timpul sa va uitati la concursul abject Eurovision??!!

Parerea mea este ca mizeria numita Eurovision nu poate sa cada mai jos decat atunci cand a ales-o pe Dana International, care nici aia nu era nici aia, nici ailalta,si-a inflamat toate spiritele, pe-al meu nu, recunosc, dar mie imi placea alta melodie, deci daca numita Conchita are barba, treaba ei, mie nu-mi plac femeile cu barba, pe vremuri se afisau in balciuri, deci revenim la ideea initiala ca e o mizerie Eurovisionul!! Nu a venit sfarsitul lumii, nu e totul cu fundul in sus, dar eu nu mi-as lasa copilul sa se zgaiasca la asa ceva!

Parol, mon cher!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#129 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 14 May 2014 - 09:04 AM

Vezi postareazerda, la 14 May 2014 - 08:32 AM, a spus:

Mai fetelor, tot citesc si nu pricep!!!!!!!!!!!!! Cine e Conchita aia, de ce are barba??

Dar daca ma intrebati pe mine, de ce mama lui Aghiutza va pierdeti voi timpul sa va uitati la concursul abject Eurovision??!!

Parerea mea este ca mizeria numita Eurovision nu poate sa cada mai jos decat atunci cand a ales-o pe Dana International, care nici aia nu era nici aia, nici ailalta,si-a inflamat toate spiritele, pe-al meu nu, recunosc, dar mie imi placea alta melodie, deci daca numita Conchita are barba, treaba ei, mie nu-mi plac femeile cu barba, pe vremuri se afisau in balciuri, deci revenim la ideea initiala ca e o mizerie Eurovisionul!! Nu a venit sfarsitul lumii, nu e totul cu fundul in sus, dar eu nu mi-as lasa copilul sa se zgaiasca la asa ceva!

Parol, mon cher!

E plin internetul de informatii. Si programele tv la fel, cred (recunosc, nu ma uit la stiri).
Ce e Dana, si Conchita......

#130 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 May 2014 - 09:37 AM

Asa ma iubesti tu pe mine sa o caut pe aia cu Google!! Doamne fereste-ma, ce ma intereseaza pe mine aia, doar ca am vazut ca a iesit cu strigaturi iar eu nu intelegeam care e faza, doar va citeam!

#131 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 14 May 2014 - 10:49 AM

Nu am vazut Eurovision pentru ca am fost la petrecere. Cineva, care a ajuns mai tarziu pentru ca trebuia sa vada finala, mi-a spus ca a castigat o femeie cu barba. I-am acordat atentie vreo 30 de secunde dupa care am revenit la uhai-bade ca ma simteam tare bine.

Apoi am cautat sa vad cine e Conchita ca sa-mi lamuresc copiii bombardati de informatii la scoala si pe ulita. Simplu: Conchita este anatomic barbat si ii place sa se poarte straie de femeie, respectiv drag queen.
S-au lamurit si gata. Personal n-am inteles de ce nu s-a barbierit, dar probabil a luat in calcul si factorul socant, drept pentru care a si castigat
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#132 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 14 May 2014 - 11:57 AM

Ce nu înteleg eu, de ce o barba a declansat asa mari crize, apocalipse? Asta pare a fi problema principala, ca transsexuali au mai participat la aceasta competitie (ba chiar unu a si cîstigat în urma cu cîtiva ani), precum si homosexuali, etc... Deghizati si mascarici (cu asta nu ma refer la persoane cu o alta orientare sexuala fata de cea hetero), într-un fel sau altul au fost mai mereu, deci nimic nou! Nu a decazut Europa din cauza unei femei cu barba care de fapt e un barbat cu rochie, pen'ca Eurovisionul a fost totdeauna un circus colorado!
Ma întreb doar, de ce trebuie cineva sa scrie lucruri teribil de urîte la adresa acestei persoane, sa o înjure în fel si forma. Nimeni nu trebuie sa accepte ceva ce nu-i place, ce nu întelege, ce nu vrea, asta sa fie clar. DAR nici sa judece fara sa gîndeasca si sa scoata pe gura/sau din taste asemenea grosolanii!

Si asa pe lînga...
Daca nu te simti în masura de a-i explica copilului "ce e aia", atunci nu-l lasa sa se uite la Eurovision (sau nici macar la televizor, ca si-asa nu e sanatos. Sa vada oameni sfîrtecati în razboi, femei mutilate/ arse de vii - de familie, deoarece la 25 de ani au îndraznit sa aibe un prieten de alta rasa, copii violati, accidente sîngeroase... etc, cred ca e mai greu de digerat decît o persoana cu barba si rochie :pupic: ).

Mie nu mi-a venit greu sa raspund copilului la nici o întrebare pe care mi-a pus-o cînd era mic. I-am raspuns în masura în care am crezut eu ca poate întelege fara sa-i spun povesti de adormit - ci adevarul, si niciodata nu au existat probleme, si nici n-a apasat-o undeva ca x sau y e homosexual sau ca z e barbat, dar îi place sa fie vazut ca femeie... etc. Si, nu, nici nu a afectat-o în vreun fel de s-a transformat si ea în barbat... poate din cauza ca nu-i creste barba? :P :thumleft: E un copchil care merge spre 18 ani, e destept, frumos si cuminte, si înainte de toate cu mintea deschisa :hug:
Daca parintii nu fac drama, nici progeniturile nu fac, si nici nu se transforma în altceva decît în ceea ce sînt deja "programate" de la nastere, ba chiar mai înainte... deci hai sa nu fim atît de apocaliptici :P
Sanatosi sa fim si sa ne doara-n barba de ce zice lumea! :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#133 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 14 May 2014 - 01:05 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 13 May 2014 - 10:57 PM, a spus:

E dreptul lor sa critice un barbat, care de fapt vrea sa fie femeie dar nu de tot, vrea sa faca pictoriale in boxeri si patratele a la Beckham, dar vrea si in rochita cu sclipici, mult rimel si barba.

Nu e dreptul lor sa insulte, Titi!Ei nu critica, insulta!

Modul de viata a unei persoane, ca se chiama Conchita, Ghiorghita, nu se critica atata timp cat nu face rau nimanui.

Si eu ca mama a unei fete de 8 ani, asta o invat, asta-i explic.

Daca a ajuns si subiect de discutie in biserici...oare de ca ma mai mira?!

Singurul lucru care-i reprosez Conchitei e rochia: o vroiam scurta! :pupic: Sa-i vad pantofii sau sandalele, si pedichiura cu oja! :thumleft:

#134 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 14 May 2014 - 02:26 PM

Vezi postareaEataly, la 14 May 2014 - 01:05 PM, a spus:

Nu e dreptul lor sa insulte, Titi! Ei nu critica, insulta!

Asta e problema de baza. Ura si rautatea.
A cat is a friend fur-ever !

#135 Useril este offline   Micul 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 190
  • LocationTargu Mures

Postat 14 May 2014 - 02:39 PM

Singurul lucru care-i reprosez Conchitei e rochia: o vroiam scurta! :pupic: Sa-i vad pantofii sau sandalele, si pedichiura cu oja! :thumleft:

Ce ma distrezi. Mare figura esti.

In Romania din pacate foarte multi oameni nu-s pregatiti sa se poarte civilizat. Nici din punctul de vedere al curateniei, nici, al civilizatiei la volan, nici al tolerantei fata de persoanele cu dizabilitati, oare de ce ar fi altefel in aceasta problema.
Oare toti cei care-s atat de indignati, nu asculta deloc Queen, Elton John sau George Michael ?

#136 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 14 May 2014 - 02:45 PM

Dupa cum spuneam nici macar nu ma obosesc sa o caut pe Conchita, sa faca ce vrea ea/el, mie-mi displace concursul cu totul, cu votatul aiurea dupa starea vremii!!
Aia ma deranjeaza si as vrea sa dispara, sa voteze omul cum ii place melodia!

Cred ca Julix poate sa ma sustina, romanii sunt cei mai homofobi dintre europeni, asa ca eu una, nu ma mir ca au ajuns la injuraturi, reprobabil, dar foarte previzibil!

#137 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 15 May 2014 - 04:42 PM

Totusi vad ca de data asta Europa si-a trecut peste umbra. O fi vrut sa arate toleranta sau le-o fi placut oamenilor barba Conchitei, nu stiu, în orice caz au punctat destul de bine.

ca de obicei, a fost un vot politic. O palma trasa Rusiei, care se stie, au o lege impotriva homosexualitatii. Iar parerea mea e ca tipul a aparut cu barba pentru a nu fi nici o indoiala a ceea ce reprezinta. Nu m-am uitat la concurs, dar am auzit ca participantii Rusiei au fost huiduiti pe scena.

Lasand la o parte barba si rochia, mie nu mi-a placut nici melodia si nici vocea. Am ascultat si alte melodii de-ale lui, dar nu e genul meu de muzica. Am ascultat si Roamania si bleah...La Eurovizion e aceeasi muzica de rahat si acelasi stil imbacsit...Dar nu ma luati in seama, trec eu printr-o faza mai naspa...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#138 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 15 May 2014 - 06:04 PM

Vezi postareazerda, la 14 May 2014 - 02:45 PM, a spus:

Cred ca Julix poate sa ma sustina, romanii sunt cei mai homofobi dintre europeni, asa ca eu una, nu ma mir ca au ajuns la injuraturi, reprobabil, dar foarte previzibil!

Prezent, dupa lupte seculare. Si total de acord. Ca sa nu mai vorbim de doza excesiva de misoginism a poporului roman.

#139 Useril este offline   Micul 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 190
  • LocationTargu Mures

Postat 15 May 2014 - 07:33 PM

Vezi postareajulix_2007, la 15 May 2014 - 06:04 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 14 May 2014 - 02:45 PM, a spus:

Prezent, dupa lupte seculare. Si total de acord. Ca sa nu mai vorbim de doza excesiva de misoginism a poporului roman.

Din pacate perfect de acord si cu asta.

#140 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 16 May 2014 - 02:58 AM

Personal am fost un pic socata "drag queens" nu au barba,in general vor sa acunda ca sunt barbati. Melodia nu a meritat marele premiu dar asta e,in zilele noastre nimic nu se mai castiga pe merit...totul e politic! Eurovisionul ar trebui sa schimbe modul de votare!

Nu a fost drept nici ca ,concurentele din Rusia au fost huiduite pe scena,pacat. Melodia cu care sa prezentat Romania cred ca a fost mai slaba decat cea de acum doi ani, dar asta doar in opinia mea. Junioara o adora, a invatat-o imediat ce a fost selectata pentru Eurovision.
Noua ne-a placut Suedia! :occasion14:

PS. Ma intreb daca preotii care au tinut predica in biserica despre Conchita au mentionat ceva despre copii romani care au castigat 34 de premii la concursurile NASA...
Enjoy the silence!

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi