Melodia de la Hotel FM a fost simpaticuta. Mie personal, si asta dincolo de faptul ca eu sunt moldoveanca romanca, cei de la Zdob si Zdub mi s-au parut altfel de data asta: creativi, haiosi, indrazneti in ritmuri, combinatie frumoasa de actual cu folclor, nebunie, dansaretz si ce mai vrei. Ceea ce nu da bine deloc, dar de-loc la publicul german. Pe nemti poti sa-i pur in c....si-n cap nu or sa inteleaga creativitatea. Sunt -de natura lor conditionati- facuti sa respecte machete stricte si atat. Ii admir mult pentru asta, nimic de spus. Am fost duminica intr-o companie larga de nemti si niciunul nu a putut intelege ce era cu nebunii aia cu palariile imense (eu una am ras de am murit si apoi m-a luat nostalgia vazand caciulile de miel. Tataia avea una pe care o purta zi de zi si una de zile mari, in care eu des imi bagam nasul sa miros mnirosul de oaie si sa simt blana moale). Dar...la fel ca si corsicanul, total nepotrivit intr-un context european. De ce? Pentru ca Europa, in ciuda fenomenului globalizarii in plina floare, nu este inca gata sa accepte si altfel de culturi, sa deschida ochii catre ets, asa cum nici estul nu cred ca e inca suficient de "copt" sa inetleaga toate mecanismele vest-europene.
Lena are capacitate insa nu are voce educata. Mi-a placut mult melodia insa Lena s-a schimbat mult. Ce nu mi-a placut la ea sau la aparitia ei a fost tenta psiho, pielea palida etc. Desi este o tanara femeie foarte frumoasa, cea din Slovenia -de aceeasi varsta. mi s.-a parut de o frumusete, atractie si imponanta a vocii cu mult peste Lena.
La tipa din Elvetia era sa mor de ras...voce buna, monotonieeee cat cuprinde nene. Al meu cica: asa, si acu' a uitat textul...ori: saraca, a uitat sa faca pipi
Daca era dupa mine, le dadeam italienilor locul 1, tot timpul m-au facut sa ma gandesc la The Aristocats. Doi: Moldova pentru inedit, creativitate si totusi unitate si mai ales pentru mesajul cultural, bravo!
3. Anglia: trend, fashion and rythm.
Imi pare foarte rau ca Romania nu a venit iar cu o creatie frumoasa ca anul trecut, pacat.
Ia, hai la o sîrba. Monique, treshii di mî-nvîrti, da' mai cu grijî sî nu bîrligäm barca!
http://www.youtube.c...go&feature=fvst