Forum Culinar: Ce am baut azi! - Forum Culinar

Salt la continut

  • 42 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am baut azi!

#61 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 January 2010 - 09:30 PM

Eu mi-am deschis o sticla din Arneisul tau, Eataly :D
Stefano a coborit spre o zona mai din sud :mrgreen:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 54_81fb674ae399a0abe24b9487471a8662.jpg


#62 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 January 2010 - 08:18 PM

Noi dupa o lunga perioada de abstinenta ,aseara am avut chef de un spumos bun, bun.

Imagine atasata: 59_8974a54b3f8bc32eb7eceef2d710fdf4.jpg

#63 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 January 2010 - 11:12 PM

Eataly a spus:

Noi dupa o lunga perioada de abstinenta ,aseara am avut chef de un spumos bun, bun.

What's abstinenta? :tongue3:
Si noi suntem fani Berlucchi dar in ultima vreme l-am cam tradat cu Ferrari :mrgreen:

Eu trec iar miine pe aici, ai sa vezi cu ce :-*

#64 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 31 January 2010 - 11:55 PM

Am vazut un rosè din Puglia si l-am luat imediat, in amintirea vacantei petrecute acolo in timpul careia multe sticle dintr-astea am golit :occasion14: , si am facut bine ca tare bun a fost, azi la prinz destupat, azi la cina terminat :roll:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 54_df9a8265f0b957b991c491e1a23f5e3b.jpg


#65 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 February 2010 - 11:12 PM

Eu, Ribolla Gialla, din estul Italiei, Gorizia, splendid
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-4-126505867588.jpg
Stefano, fidel Toscanei
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-4-126505875362.jpg

#66 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 February 2010 - 10:39 AM

Zilele trecute am avut Muller Thurgau, un vin alb din Trentino , merge perfect la mancaruri pe baza de oua si crustacee.eu l-am servit la paste. :thumleft:

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-9-126518605065.jpg

Si aseara la caracatita in ulei si merluciu in vin alb,am servit Gewurztraminer(multumesc ca mi l-ai prezentat Adriana)!Citez:vin aromatic cu note fructate si floreale. :headbang:

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-9-126518633816.jpg

#67 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 03 February 2010 - 11:15 AM

Vezi postareaEataly, la 03 February 2010 - 10:39 AM, a spus:

Zilele trecute am avut Muller Thurgau
Si aseara la caracatita in ulei si merluciu in vin alb,am servit Gewurztraminer(multumesc ca mi l-ai prezentat Adriana

Ambele sunt foarte pe placul meu, bravo :thumleft:
Uite aici un emoticons care ne place noua, mi l-a trimis Peter

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-4-12651922852.gif


#68 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 03 February 2010 - 12:41 PM

Ha ha , ce dragut! Multumim Peter.Am sa-l caut pe Ribolla , ca noi doua ne potrivim la albe.Si la rosii cu Stefano. :thumleft:

#69 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 February 2010 - 11:45 PM

In seara asta am coborit spre Sud-Vest, in Sardegna
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-4-126531988165.jpg

#70 Useril este offline   Monica 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 06 February 2010 - 01:34 PM

in sfarsit reusesc sa pun poza cu daquiri, reteta de la kikenhana :D

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-175-126545609125.jpg


#71 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 06 February 2010 - 03:07 PM

N-am poza da' nu e greu de imaginat.

Io am baut apa cu biscuite, cu piure, cu macaroana nefiarta si o frunza de ceva din ghiveci. A fost... bleah!
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#72 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 06 February 2010 - 06:05 PM

Vezi postareadragos, la 06 February 2010 - 03:07 PM, a spus:

N-am poza da' nu e greu de imaginat.

Io am baut apa cu biscuite, cu piure, cu macaroana nefiarta si o frunza de ceva din ghiveci. A fost... bleah!


Ma ce ma bucuram ca posteaz aci un barbat.
Ma steptam sa vad un wisikionzaroks. :pupic:

Asta-i ultima reteta de iesit din mahmureala ? :pupic:
Ca mie asa-mi suna. :floare:
Am inteles tot pana la ...frunza.
De care frunza ? :hug:
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#73 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 February 2010 - 08:56 PM

Pentru ca la pastele Mayei
http://artaculinara....dpost__p__19230
am pus un pecorino sardo, nu puteam servi decit un vin din Sardegna :)
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-4-12654826713.jpg

#74 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 February 2010 - 08:58 PM

Vezi postareaPiscotel, la 06 February 2010 - 06:05 PM, a spus:

Ma ce ma bucuram ca posteaz aci un barbat.

De ce, io si Eataly nu facem treaba buna pe aici? :)

#75 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 06 February 2010 - 11:12 PM

Vezi postareaPiscotel, la 06 February 2010 - 06:05 PM, a spus:

Vezi postareadragos, la 06 February 2010 - 03:07 PM, a spus:

N-am poza da' nu e greu de imaginat.

Io am baut apa cu biscuite, cu piure, cu macaroana nefiarta si o frunza de ceva din ghiveci. A fost... bleah!


Ma ce ma bucuram ca posteaz aci un barbat.
Ma steptam sa vad un wisikionzaroks. :hug:

Asta-i ultima reteta de iesit din mahmureala ? :wasted:
Ca mie asa-mi suna. :thumleft:
Am inteles tot pana la ...frunza.
De care frunza ? :lol:



Neah, cred ca d-ra chifteluta vrea sa-i calce tatalui pe urmele culinare si ii testeaza gusturile ... :unsure: Good girl ! :iamwithstupid:

#76 Useril este offline   Dan@ 

  • (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 06 February 2010 - 11:29 PM

Beau foarte rar. Azi insa a fost o zi aniversara si-am servit un cognac Renault si un irish coffee. Imagine postata


Imagine postata

Imagine postata


#77 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 07 February 2010 - 12:16 AM

Vezi postareauptown girl, la 06 February 2010 - 11:12 PM, a spus:



Neah, cred ca d-ra chifteluta vrea sa-i calce tatalui pe urmele culinare si ii testeaza gusturile ... :floare: Good girl ! :occasion15:

Si eu cred ca asta-i bautura alla chifteluta :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#78 Useril este offline   Nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 07 February 2010 - 12:54 PM

Dana si mie imi plac amandoua insa am zambit , irish coffee cu scotch :D

am gasit o reteta de baileys , acolo explica ca se recomanda whiskey irish pentru ca scotchul are un gust o idee afumat, acum la coffee probabil ca nu schimba nimic :occasion15:
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#79 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 07 February 2010 - 02:12 PM

Vezi postareaMaya, la 07 February 2010 - 12:16 AM, a spus:

Vezi postareauptown girl, la 06 February 2010 - 11:12 PM, a spus:



Neah, cred ca d-ra chifteluta vrea sa-i calce tatalui pe urmele culinare si ii testeaza gusturile ... :hug: Good girl ! :)

Si eu cred ca asta-i bautura alla chifteluta :D


Mai, eu stiam ca Chifteaua gateste,dar daca s-a apucat si de cocktailuri e precoca rau. :D :)
Cand yo da prima placinta din noroi cu flori din ghiveci,atunci sa vezi. :)
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#80 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 07 February 2010 - 02:28 PM

Vezi postareaNicoleta, la 07 February 2010 - 12:54 PM, a spus:

scotchul are un gust o idee afumat,


Depinde.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

Arata acest topic


  • 42 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi