Forum Culinar: Ce am baut azi! - Forum Culinar

Salt la continut

  • 42 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am baut azi!

#141 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 June 2010 - 03:16 PM

Mai zilele trecute:Amarone!
Sunt multe cuvinte de spus, dar ma limitez la unul, doua: O Minunatie!

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-9-127600296537.jpg

#142 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 July 2010 - 08:57 AM

Un rosè, foarte bun.3 Hectare

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-127883142798.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-127883145412.jpg

#143 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 12 July 2010 - 08:28 PM

Nu bea nimeni bere pe aici?
Un lager de la Guinness, rece, rece poate fi antidotul perfect pentru zilele astea fierbinti si umede din Atlanta. Sfrrrrrrr....Hai noroc! :pupic:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-701-127895910363.jpg


#144 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 July 2010 - 09:07 PM

Vezi postareaCassia, la 06 June 2010 - 12:57 AM, a spus:

Am tras o poza cu bauturile din dotare. Vodka este in congelator.

Ma bucur sa mai gasesc partners in crime in ce priveste Hennessy. Va recomand cu multa caldura Camus.
Si Remy Martin.

Noi sintem pe vinuri australiene. Am incercat si vin rosu din Africa de Sud, si pot spune ca este foarte diferit de cele cu care sintem obisnuiti din Australia.



Rémy Martin imi e la inima d efoarte mult timp. Hennessy tot astept sa il gust in compania cuiva de imi tot spune ca imi aduce...Dar am eu un feeling ca o sa imi placa.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#145 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 July 2010 - 09:07 PM

Ia povesteste-mi mai multe despre Camus asta.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#146 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 12 July 2010 - 09:11 PM

Vezi postareaEataly, la 08 June 2010 - 03:16 PM, a spus:

Mai zilele trecute:Amarone!
Sunt multe cuvinte de spus, dar ma limitez la unul, doua: O Minunatie!




Eu sunt mare fan Valpolicella!! Leeeecker!!!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#147 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 July 2010 - 09:30 PM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 12 July 2010 - 08:28 PM, a spus:

Nu bea nimeni bere pe aici?

Ba da, noi, la prinz si seara :pupic:

#148 Useril este offline   Cristinica 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 12 July 2010 - 10:11 PM

Vezi postareaEataly, la 28 April 2010 - 02:01 PM, a spus:

Un pic de transgresivitate!Daca lipseste vreo litera, ma iertati!Da?


Prima data am auzit de absinth, anul trecut in Spania. Acolo erau mai multe sortimente din acest lichior de anason. Fiecare avea alta culoare (galben, verde, albastru, rosu) dar si grade diferite (de la 40 pana la 90 de grade). In Spania se dilueaza cu apa si se bea. Mie nu mi-a placut.
Aici, am vazut o chestie interesanta la Sanremo, intr-un restaurant. Dupa masa, iti aducea o tava cu mai multe borcanele pline cu un lichid colorat. Cand bag nasu` in ala verde... absinth! Cand si-n ala mov... absinth! Toate erau pline cu absinth aromatizat cu diferite ierburi sau arome(levantica, caramel etc.) si cu zahar cubic. Practic ce faceai?! Pentru cei care nu comandau grappa sau alt digestiv li se aducea tava asta cu borcanele viu colorate(si chiaaar ca viu :pupic: , ca scoala si mortii bautura asta... atat prin miros cat si prin taria sa), un paharut si o lingurita... si fiecare isi alegea din borcanele cate cubulete de zahar cubic, imbibat in licoarea de anason, vroia si le rontaia dupa cina.

#149 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 14 July 2010 - 02:29 AM

Vezi postareaAdriana, la 12 July 2010 - 09:30 PM, a spus:

Vezi postareaLa-Chef-A, la 12 July 2010 - 08:28 PM, a spus:

Nu bea nimeni bere pe aici?

Ba da, noi, la prinz si seara :scratch:


Atunci merge si o poloneza mai roscata pe nume Warka....la prinz; sau seara; sau la prinz. Ce mai conteaza. Sa bem ca se incalzeste.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-701-12790670036.jpg


#150 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 July 2010 - 07:44 AM

Mersi frumos :scratch: O iau mintenas sa nu cumva sa se raceasca :D

#151 Useril este offline   nrares 

  • Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 14 July 2010 - 08:10 AM

Contribui si eu la topic cu favorita mea

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2010/post-164-127908780362.jpg


#152 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 15 July 2010 - 05:43 PM

Vezi postareanrares, la 14 July 2010 - 08:10 AM, a spus:

Contribui si eu la topic cu favorita mea



Si io, si io
Imagine postata =))
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#153 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 15 July 2010 - 05:45 PM

Vezi postareaCristinica, la 12 July 2010 - 10:11 PM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 28 April 2010 - 02:01 PM, a spus:

Un pic de transgresivitate!Daca lipseste vreo litera, ma iertati!Da?


Prima data am auzit de absinth, anul trecut in Spania. Acolo erau mai multe sortimente din acest lichior de anason. Fiecare avea alta culoare (galben, verde, albastru, rosu) dar si grade diferite (de la 40 pana la 90 de grade). In Spania se dilueaza cu apa si se bea. Mie nu mi-a placut.
Aici, am vazut o chestie interesanta la Sanremo, intr-un restaurant. Dupa masa, iti aducea o tava cu mai multe borcanele pline cu un lichid colorat. Cand bag nasu` in ala verde... absinth! Cand si-n ala mov... absinth! Toate erau pline cu absinth aromatizat cu diferite ierburi sau arome(levantica, caramel etc.) si cu zahar cubic. Practic ce faceai?! Pentru cei care nu comandau grappa sau alt digestiv li se aducea tava asta cu borcanele viu colorate(si chiaaar ca viu :) , ca scoala si mortii bautura asta... atat prin miros cat si prin taria sa), un paharut si o lingurita... si fiecare isi alegea din borcanele cate cubulete de zahar cubic, imbibat in licoarea de anason, vroia si le rontaia dupa cina.


Drace, sper ca e absint din ala debarasat de substante neurotoxice. =))
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#154 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 July 2010 - 07:09 PM

pai intr-o vale de prin imprejurimi, "zana verde/la fée verte" a fost mereu distilata si distribuita .
se pare ca la vizita lui mitterrand i s-a pregatit un sorbet à la fée =)) , pe care presedintele nu a avut timp sa-l deguste, dar bucatarul a avut
destul de multe sicane dupa aceea.

#155 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 July 2010 - 07:12 PM

iaca si link...
http://www.absinthe-...e-10782603.html

#156 Useril este offline   La-Chef-A 

  • La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 15 July 2010 - 09:18 PM

Vezi postareaAlexandru, la 15 July 2010 - 05:43 PM, a spus:

Vezi postareanrares, la 14 July 2010 - 08:10 AM, a spus:

Contribui si eu la topic cu favorita mea



Si io, si io
Imagine postata :hungry:


LOVE IT!!! LOVE IT!!!
Asa mi-ai facut o pofta....:((

#157 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 July 2010 - 09:31 PM

Normal mon cher, acu aici e la moda lichiorul de pelin si e mai slab decit cel care a fost interzis acu multe zeci de ani, publicizat ca fiind licoarea "poetilor blestemati si a artistilor francezi"! Au facut pina si bomboane de ciocolata
Imagine atasata: monthly_07_2010/post-4-127922216455.jpg

io aseara am baut un rosè care imi place foarte mult ca sa sarbatoresc faptul ca am devenit proprietara unei motorete sau cum s-o numi, da' am uitat sa-l pozez :hungry:

#158 Useril este offline   Cristinica 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 16 July 2010 - 12:01 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 July 2010 - 09:31 PM, a spus:

Normal mon cher, acu aici e la moda lichiorul de pelin si e mai slab decit cel care a fost interzis acu multe zeci de ani, publicizat ca fiind licoarea "poetilor blestemati si a artistilor francezi"! Au facut pina si bomboane de ciocolata
Atasament assenzioxoco.jpg

io aseara am baut un rosè care imi place foarte mult ca sa sarbatoresc faptul ca am devenit proprietara unei motorete sau cum s-o numi, da' am uitat sa-l pozez :-*


Heeeeeei, nu-i motoreta ta! Spune adevaru`! :tongue7:

#159 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 July 2010 - 12:10 PM

Vezi postareaCristinica, la 16 July 2010 - 12:01 PM, a spus:

Heeeeeei, nu-i motoreta ta! Spune adevaru`! :tongue7:

Teoretic e a mea, practic a lui :-* Fiind minor nu poate fi proprietar asa ca amenzile o sa le platesc eu :P

#160 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 July 2010 - 10:39 PM

Un Rosato del Salento :violent5:
Imagine atasata: monthly_07_2010/post-4-127939917375.jpg

Arata acest topic


  • 42 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi