Forum Culinar: Ce am baut azi! - Forum Culinar

Salt la continut

  • 42 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am baut azi!

#301 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 08 February 2011 - 04:38 PM

Saptamana trecuta am avut-o pe Duchessa Lia la cina.

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-9-12971759209104.jpg

#302 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 February 2011 - 07:30 PM

Înca ne hoatarîm pe care s-o deschidem,hmmm...

Ene, mene, miste, es rappelt in der Kiste,
ene mene meck und du bist weg!
Ene, mene, muh und raus bist du...
...raus bist du noch lange nicht,
sag mir erst wie alt du bist!

Cre'ca o luam pe aia mai batrîna :headbang:
O sa revin cu impresii,pentru ca-s Grappe de la specialisti.
Primite toate de la draga de Lucia si sotul din dotare.

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-5-12972725863341.jpg

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#303 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 February 2011 - 07:39 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 05 February 2011 - 11:01 AM, a spus:

Sieht echt gut aus. Und, welches Aroma?



Nu le am eu cu descrierile unei bauturi...deci critica mea de nepriceput,suna cam asa:
Are un buchet cumva fructos cu o nota nucoasa usor caramelizata,moale ca o catifea,batrîn...unge paharul,papila si sufletul :headbang:

În final am descoperit si de unde se trage,cu ajutorul lui Alex.Deci e un XO din Jonzac(Petite Champagne)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#304 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 February 2011 - 07:58 AM

Pentru un nepriceputeanu, descrii destul de stilizat :)

Treaba aia cu nuca si catifeaua ma intriga, dar mai ales ultima parte :) Tre sa dau de el.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#305 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 11 February 2011 - 08:58 PM

:floare:

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-3-12974506820701.jpg
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#306 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 February 2011 - 03:16 PM

In acest weekend, un print roman, Matei, si-a dat obstescul sfarsit. Un moment de reculegere, va rog!

I-am oferit ceremonia care se cuvine unui print, desigur =))

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-12-12976028658452.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-12-1297602881734.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-12-12976029025737.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#307 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 14 February 2011 - 11:59 PM

Va urez un Happy Valentine!
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-12-12977207869611.jpg
Imagine atasata: monthly_02_2011/post-12-12977208012856.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#308 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 15 February 2011 - 12:26 AM

Intr-o risipa de inimioare, dupa ce am terminat fondue-ul de ciocolata cu portocoale si banane, un pahar de sampanie si o ceasca de ceai (ananas, urzica, ghimbir s.a.). Frumos de Sf. Valentin :floare:



Imagine atasata: monthly_02_2011/post-233-12977222821946.jpg

#309 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 15 February 2011 - 11:41 AM

Lori si Carmella ce frumos! :)

Eu am baut Benzidamina si Cetilpiridinio cu un mic procent de alcool.Adica : spray de gat! :)
M-am saturat e a doua durere de gat cumplita dupa o cura de antibiotice. :biggrin:

#310 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 20 March 2011 - 12:57 PM




Am ciocnit un pahar de Boier Bibicu ,cu prietena mea Dana si m-am gandit la tine Lilly.Imagine postata

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-48-13006185293771.jpg


Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#311 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 21 March 2011 - 04:07 PM

Cin cin! :)

Ce memorie ai!

#312 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 March 2011 - 03:32 PM

Simpatic Boier Bibicu Pisco! Hai noroc! :pupic:

Eu aseara am primit cheia de la " =))comuara cea de pret ". Am avut placerea sa fac cunosteala cu un foarte interesant whisky. Singurul pe care l-am baut pana in prezent, caci favoritul meu este coniacul, este Macallan 18 si 25. Lagavulin se distinge printr-o rafinata nota "fumurie". Este ceva deosebit. Recomand cu caldura.

Imagine atasata: monthly_03_2011/post-12-13008870599161.jpg

Insa ce m-a uimit pe mine au fost nuanta si silueta acestul whisky, perfect pentru lentila mea =))
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-12-13008871109246.jpg
Imagine atasata: monthly_03_2011/post-12-13008871224391.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#313 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 03 April 2011 - 01:08 PM

Aseara un Chablis La Larme D'or,excelent.
Recomand cu placere! :biggrin:

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-5-1301828876044.jpg

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#314 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 05 April 2011 - 06:49 PM

Vezi postareaMaya, la 03 April 2011 - 01:08 PM, a spus:

Aseara un Chablis La Larme D'or,excelent.
Recomand cu placere! :wasted:

Atasament chablis.jpg



Chablis este printul vinurilor albe de Burgundia iar un Chablis Grand Cru este regele vinurilor albe seci din lume :occasion14:
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#315 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 05 April 2011 - 09:02 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 23 March 2011 - 03:32 PM, a spus:

Simpatic Boier Bibicu Pisco! Hai noroc! :occasion14:

Eu aseara am primit cheia de la " :Dcomuara cea de pret ". Am avut placerea sa fac cunosteala cu un foarte interesant whisky. Singurul pe care l-am baut pana in prezent, caci favoritul meu este coniacul, este Macallan 18 si 25. Lagavulin se distinge printr-o rafinata nota "fumurie". Este ceva deosebit. Recomand cu caldura.

Insa ce m-a uimit pe mine au fost nuanta si silueta acestul whisky, perfect pentru lentila mea :P



Practic orice whisky produs în Islay are gustul acela de turba. Unora le place altora nu. Mie îmi place :wasted:
Daca ti-a placut, ar trebui sa încerci un Bruichladdich.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#316 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 April 2011 - 09:36 PM

Deocamdata ni l-am comandat pe asta Imagine atasata: monthly_04_2011/post-12-13027233692125.png pentru colectie, insa daca o sa am ocazia o sa imi aduc aminte de pontul tau :occasion14:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#317 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 22 April 2011 - 03:58 PM

Vezi postareaAlexandru, la 05 April 2011 - 06:49 PM, a spus:


Chablis este printul vinurilor albe de Burgundia iar un Chablis Grand Cru este regele vinurilor albe seci din lume :notworthy:


Eu n-am gasit Grad Cru, am luat un Chablis din 2009.Din auzite n-a fost un an bun pentru vin.Revin cu impresii cand il desfac.

Intre timp m-am consolat cu un rosu Ex-ce-lent:

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-9-13034806602823.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-9-13034806739047.jpg

#318 Useril este offline   Lizura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 29 April 2011 - 07:06 AM

Vezi postareaPiscotel, la 20 March 2011 - 12:57 PM, a spus:




Am ciocnit un pahar de Boier Bibicu ,cu prietena mea Dana si m-am gandit la tine Lilly.Imagine postata

Atasament vin.JPG



Boier Bibicu asta imi pare chair pe gustul meu!
Ma intreb daca e pietros sau mai calm?
Si ma mai intreb daca or mai exista vinurile alea de Dealul Bujorului minunate care se faceau odinioara?
Imagine postata
Imagine postata

#319 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,428
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 01 June 2011 - 10:53 PM

Syrah ROSATO Tasari
Imagine atasata: monthly_06_2011/post-4-13069615744843.jpg

#320 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 04 June 2011 - 08:46 PM

Manu mi-a aruncat cirese in paharul de prosecco:

Imagine atasata: monthly_06_2011/post-9-1307213151212.jpg

Arata acest topic


  • 42 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi