Io nu ma mai tem de toxinfectii si infectii, caci asa cum zicea si stimabilul domn Constantin Lupescu - director la Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor din Bucureşti - "Oricum,
românii sunt mai rezistenţi, în ultimii ani am descoperit în alimente aceste bacterii, dar nu am avut cazuri de infecţii"
(Citat preluat din EvZ - Cazul Castravetii Ucigasi)
Pentru cineva care citeste printre randuri asta s-ar traduce cu: noi cateodata verificam alimentele dar nu le scoatem din vanzare pe cele afectate fiindca deja stim ca romanii sunt rezistenti.
Avand confirmarea ca sunt rezistenta am purces la prepararea pieptilor dupa metoda aceasta. Am pus in cratita cea mai mare din casa, apa, 2 cepe mari taiate, chimion, piper, usturoi, curry, multa boia dulce si muuuulta sare. Am lasat pieptii 4 ore. Au iesit minunati, zemosi, aromati, se topeau in gura. I-am mancat cu varza dulce calita.
Dovada:
Foarte bun, se reface cu siguranta! Multumim de idee!