In carte scrie ca toate retele sunt pt F1,

Ingrediente :
2linguri de cafea solubila, eu am pus cafea de aia din cereale, fara cofeina
300gr ciocolata cu 70% cacao
25ml de rom, facultativ
1 portocala, de fapt coja de la o portocala, eu am ramas fara si in loc am pus coaja de la o lamiie
6oua mari, un praf de sare marina

am dizolvat cafeaua in 100ml apa fierbinte

ciocolata bucatalita, cafeaua si romul le-am pus la topit pe baie de abur, dupa ce sa topit cioco, am adaugat jumate din coaja rasa de lamiie si am lasat la racit.

Am separat oole, am dat drumul la cuptor la 250de grade
Am batut spuma albusurile cu sarea
Galbenusele le-am mixat cu ciocolata dupa care am amestecat usor cu albusurile


am pus maglavaisul intr-o forma( mica de 20 parca) tapetata cu hirtie de copt si am bagat la cuptor pt 10minute , trebuia inainte sa bag la cuptor sa pun si restul de coaja de lamie, am uitat, am pus dupa ce prajitura a fost gata

In realitate prajitura a fost mai inchisa la culoare, da nu stiu de ce aparatul a scoso mai blonda si iar nu stiu de ce sa separat

