Sa mergetzi si la servici , sa va ocupatzi si de copil/copii si sa mai facetzi si una-alta in casa?
Daniella , stiu ca tu te-ai itntors la servicu , de restul mamicilor nu prea stiu...Maria , parca si tu....
Eu dimineatza mi-s la servici , vin acasa , mancam totzi , apoi al meu intra in birou si eu iau fata in primire. Acum e la faza cand vrea joaca , vrea sa stam pe covor cu ea si sa ne jucam. Pana acum mai corectam la ea in camera , acum nu mai merge ca se repede ca un leu la foi !!!! Mai pregatesc cate o lectzie, mai pun niste note, fac ceva observatzii...dar nici asta nu prea pot ca vine si apasa pe tastatura.....asa ca ramane pt seara cand ea doarme
De aspirat....na ja , cateodata ma lasa , daca are vreo jucarie noua pot sa aspir tot etajul. La parter e mai nasol ca se plicti repede si cantam cand aspiram....si nici nu mai stiu ce mai facem.
Acum...mancarea........: o pun in tzarc in timp ce fac papa , se ridica denush cate ori , umbla pe marginea tzarcului , pica , iar se ridica , iar pica si apoi inecepe sa planga. Cu ea-n bratze nu pot asa ca ramane pt seara....
Calcatul hainelor iar ramane pt cand doarme ea.....
La cumparaturi o iau cu mine dar....se intibde din maxi-cosi sa ia toate alea din carutz , acum nush cate vreme a aopucat un pachet de drojdie si tot l-a dat pe ea....in rest , cand sa ma duc? Cand doarme ea???? Iar?
Eu cand mai dorm???????
Cateodata ma gandesc: oare de ce am inceput serviciul? Dar apoi , sunt , totusi , mandra de mine
Voua cum va merge?
Aceasta postare a fost editata de nrares: 07 June 2011 - 09:13 AM
Motiv editare: La cerere