Sa vinzi E-coli gradinarului ... Voi mai mancati castraveti?
Postat 08 June 2011 - 09:21 AM
Oh Doamne , ce porcarii mai inventeaza astia...Eu am aflat ieri de "problema castravetilor" de la soacra-mea , care a tinut neaparat sa ne avertizeze sa nu mai mancam castraveti.Ete fleosc...s-o creada ei ...mananc ce vreau si ce-mi place ! Le spal bine si ca asta basta.
Postat 08 June 2011 - 10:45 AM
Noi mancam bine merci, in special castraveti, astia-s preferatii mei!Spalati bine si gata.daca ne luam dupa astia n-o sa mai mancam nimic, eventual ne luam de la farmacie pastilute pe post de mic dejun, pranz si cina si gata mancarea!
Mai rau este c-o sa platim despagubiri de-o sa ne vina rau!
Mai rau este c-o sa platim despagubiri de-o sa ne vina rau!

Postat 08 June 2011 - 01:31 PM
Am vazut ieri la nemtzi , la stiri un nene de pe langa Bucuresti care pur si simplu calca in picioare un munte de castravetzi!!!! Ii arunca pt ca nu-i cumpara nimeni!!!!
La nemtzi am vazut ca trec cu plugul direct peste salata , nici nu o mai recolteaza , macar nu mai chetuie banii cu recoltatul , saracii...
La nemtzi am vazut ca trec cu plugul direct peste salata , nici nu o mai recolteaza , macar nu mai chetuie banii cu recoltatul , saracii...
Postat 09 June 2011 - 02:42 PM
Postat 09 June 2011 - 04:39 PM
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 09 June 2011 - 05:29 PM
Musai, nu vreau sa fiu corigenta.
Si daca stau sa ma gandesc, in castraviete, unde o fi incaput "ecoliul" ala.Castraviteul are 98% apa.
http://www.youtube.c...feature=related
Si daca stau sa ma gandesc, in castraviete, unde o fi incaput "ecoliul" ala.Castraviteul are 98% apa.
http://www.youtube.c...feature=related
Postat 09 June 2011 - 05:58 PM
Uma, la 07 June 2011 - 05:57 PM, a spus:
La noi a fost o nebunie acum cativa ani, cu salata care venea din nu stiu ce stat din US ca avea e-coli...dar eu nu inteleg o chestie,cum sa mananc salata la cutie, pre-spalata, fara sa o trec eu sub jetul de apa..
Pe noi la scoala ne-au invatat sa spalam si fructele si legumele sub multa apa rece si am ramas cu o obsesie, ca ce mananci crud, se spala foarte bine sub apa rece.
Mor de inima cand vad lumea ca ia marul cumparat, il sterge de tricou si-l mananca...
Pe noi la scoala ne-au invatat sa spalam si fructele si legumele sub multa apa rece si am ramas cu o obsesie, ca ce mananci crud, se spala foarte bine sub apa rece.
Mor de inima cand vad lumea ca ia marul cumparat, il sterge de tricou si-l mananca...
Si pe noi ne-a invatat ,da eu capsunile de la bunica din gradina le papam asa direct,desi saraca Dumnezeu sa o ierte iti tot spunea ca le-a dat cu prafuri .doar doar le spal inainte.In cais cand ma cataram,cine mai cobora sa le spele, cu ea peste tricou sau invers

Sau imi luam un scaunel in gradina si cica mergeam la picnik, luam rosiile direct de pe vrej si le mancam cu pofta.Ah ce vremuri,ce amintiri.
Chiar si aici,daca ma duc la cules de capsuni doua trei tot le mananc la fata locului

Postat 10 June 2011 - 10:10 AM
Adevarul e ca pe vremea noastra si mai ales la noi, la tara nu erau atatea porcarii, in aer, in apa.
Totul era mai curat.Acum totul e contaminat.
Mama nu pune porcarii la gradina, dar daca vecina pune, prin aer, vant, apa, ceva ajunge si la ea, nu?
Nimic nu mai e cum o fost si nu cred ca mergem spre bine.
Totul era mai curat.Acum totul e contaminat.
Mama nu pune porcarii la gradina, dar daca vecina pune, prin aer, vant, apa, ceva ajunge si la ea, nu?
Nimic nu mai e cum o fost si nu cred ca mergem spre bine.
Postat 10 June 2011 - 11:05 AM
Ioana, la 09 June 2011 - 05:58 PM, a spus:
Si pe noi ne-a invatat ,da eu capsunile de la bunica din gradina le papam asa direct...
Chiar si aici,daca ma duc la cules de capsuni doua trei tot le mananc la fata locului

Regula celor trei secunde

La birou:
- Dacii mancau de pe jos ...
- Da, dar ei au murit

Si iaca-l si pe Bear Grylls, unde altundeva decat in Romania, cum se regaleaza cu ... E-coli de urs.
.
http://www.youtube.c...h?v=VyLi_i_btqI
.
- Numai asta, ca-i cald si cu samburi.

- Frate, ma lasi ! E padurea plina de ciuperci, urzici si de fructe "neprocesate". E caca-câh !

Don't do it at home!
E clar ca o face pentru show, altfel nu mi-as explica cum o persoana atat de inventiva si plina de resurse, cand prinde un peste si-l ineaca

Pana nu de mult, in aer liber fiind, mai frecam si eu de pantaloni, o rosie, un mar, o maslina, o atentie. Acum frec ridichea

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 10 June 2011 - 05:12 PM
Mamarotti, razi tu dar stai de vezi de n-o scoate asta peste ceva ani marca inregistrata, mai ceva decat Kopiluwak, parol!
Heave ho, buccaneers ;)

Postat 14 June 2011 - 09:19 AM
Vineri, m-am urcat in cires si am bagat in mine ca sparta!Sambata am cules capsunii, unu in castron unu in gura
, inca n-am murit, nici la baie nu stau toata ziua!
Aaa si-am mai mancat o salata de castraveti cu rosii si ceapa, mi-am mi-am!

Aaa si-am mai mancat o salata de castraveti cu rosii si ceapa, mi-am mi-am!